kaip čia dabar negražiai apie paauglius nors matau tokių daug su tais per dideliais džinsais marškiniais ir žaliais plaukais. Jei jiems gražu ok. Mano dukra jau nebe paauglė, bet ją ribojo uniforma, tai nebuvo kada apsmukusių rengtis. Ir šiaip jos draugių aplinka santūri. Va su jaunyle tai visko gali būt
Jaučiu teks pirkt be nuolaidos. Hoganai man yra patys patogiausi turbūt ever.
Bestsecret.com yra Hogan įvairių kedų ir kaina iki 200€. Bet tokio būtent modelio tai lyg nėra. Ten prisijungimas tik su pakvietimu, tai jei vdrug norėsit, parašykyt, įmesiu kodą
QUOTE(loony_key @ 2024 03 23, 14:52)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73140756" data-time="1711172561"><div><p>Jaučiu teks pirkt be nuolaidos. Hoganai man yra patys patogiausi turbūt ever.
</p></div></blockquote><p>Bestsecret.com yra Hogan įvairių kedų ir kaina iki 200. Bet tokio būtent modelio tai lyg nėra. Ten prisijungimas tik su pakvietimu, tai jei vdrug norėsit, parašykyt, įmesiu kodą </p>
</p></div></blockquote><p>Bestsecret.com yra Hogan įvairių kedų ir kaina iki 200. Bet tokio būtent modelio tai lyg nėra. Ten prisijungimas tik su pakvietimu, tai jei vdrug norėsit, parašykyt, įmesiu kodą </p>
Aš turiu narystę. Einu pažiūrėt. Ačiū
QUOTE(Rita003 @ 2024 03 23, 15:02)
Aš tai neatsižiūriu į studentinio amžiaus merginas, kaip jos gražiai moka pasidažyti, kaip plaukučiai visų sutvarkyti, na ir rūbai, batai suderinti
Save atsimenu su pagyrimu irgi. Rankom įsiliemenuodavau marškinukus, dasisiūdavau apykakles, kaspinukus ant marškinių
QUOTE(Carlin @ 2024 03 23, 10:52)
Dėl aprangos taip - visos vienodos. Platūs skater džinsai, THF striukės, juodi džempai. Bet niekada nemačiau, kad būtų netvarkingos, net iš namų nepasidažę ir nesusitvarkę neina
Na mano panelė tai atsisakė TNF striukės kaip tik dėl to, kad visi turi 😁. Ir nesidažo, kuom aš visai patenkinta.
QUOTE(Lux @ 2024 03 23, 07:26)
Priminkit prašau kur ieškoti AirPod ausinių
dazniausiai is walmart, amazon, bestbuy.com perkam
labai laukiu prieisjungianciu prie www.gap.com ir www.bananarepublicfactory.com
Kovo 15 d. sąskaitos baigtos
QUOTE(rudaplauke @ 2024 03 23, 19:08)
dazniausiai is walmart, amazon, bestbuy.com perkam
Labas, o kokia nuolaida turite BR ir BR factory?
Gal kuri parduodat trumpus juodus, geriau verstos odos Boemos batus 40 dydžio? Brūkštelkit a. ž.
QUOTE(Daivute_DV @ 2024 03 23, 13:35)
Labas, o kokia nuolaida turite BR ir BR factory?
galutines kainos matosi krepselyje
www.fragrancenet.com labai nedaug truksta iki nemokamo siuntimo, kvieciame jungtis