QUOTE(minha @ 2024 03 12, 20:48)
<p>Kokia dezute dabar dalinama?</p>
Man regis dar nėra ☺️laukiu 835 Vilniaus
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2024 03 12, 09:48)
Gal kas Vilniuje vaikų dermatologą gali rekomenduoti? Dukrai lyg koks kapiliaras ant veido trūkęs ir jau ilgai laikosi, net sakyčiau ryškėja. Norisi pasikonsultuot ką daryt.
Jonė Šalnienė, buvau su dukra Santariškėse, gal dar kur dirba, bet labai faina gydytoja 😍
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2024 03 11, 18:53)
Gal kas galite rekomenduoti gerą, vandeniui atsparų tušą? Iš USA ateiti nesuspės, reikia šiam šeštadieniui, kad nuo ašarų nenutekėtų
Man tai visu laiku geriausi YSL Faux cils ir Lancome Hypnose, tik paprasta ir iprasta, be jokiu dolls ar dar kazkas eyes 😁
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2024 03 11, 12:41)
Merginos, ar kuri esate pirkusi šiemet šią
JCrew parką mergaitėms? Pati esu šio modelio pirkusi kelis metus iš eilės labai patiko, šiemet ši metalic medžiaga abejonių kelia. Svarstau dukrai kitiems metams imti ar ne
Dukrai turejau kokiems 5 metams is eiles, nes buvau uzsipirkus Rose gold spalvos kazkada - jai ir man labai patiko - gerai devejosi bei labai grazi medziaga
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2024 03 11, 14:26)
Sveikos merginos, o gal kuri naudojate baltymų miltelius metant svorį? Gal galite rekomenduoti kokius gerus?
Gal Tory Burch kokių nuolaidų turite? Noriu vienų balerinų, gailiuosi kad rudenį jų nepirkau.
Naudoju GymQueen ☺️