Man tai tas mermaid taip grauze akis kad teko jam keliaut i siuksliu deze
QUOTE(JMD @ 2024 02 28, 08:09)
Jei labai atvirai, labai jos daug patapo visur. Ir kai to pasidaro per daug, tai atsibosta ir sukelia priešiškas emocijas.
ir neliko nieko individualaus, viskas kaip pas kitas
QUOTE(linamog @ 2024 02 27, 15:53)
Ar pavyktų max nuolaidai surinkti? Iki kada akcija, kiek turiu laiko prisėst apžiūrėt viską...
QUOTE(Madam V @ 2024 02 27, 21:09)
Mano vienos gležnutės, bet jau tiek gyvenimo mačiusios ir viskas ok.
Kitos tokios į baseiną, tik minusas - sunkios.</p></div></blockquote><p>Ėmiau dabar paprastesnes ir plonesnes. Tos storos tai iki gyvenimo pabaigos, teks paveldėjimą rašyti. Ne nebent pamesiu ar pavogs
Kitos tokios į baseiną, tik minusas - sunkios.</p></div></blockquote><p>Ėmiau dabar paprastesnes ir plonesnes. Tos storos tai iki gyvenimo pabaigos, teks paveldėjimą rašyti. Ne nebent pamesiu ar pavogs
Mano irgi tokios pliažankutės lengvos, bet joms jau turbūt 5 ar net 6 metai, kaip naujos Apkeliavusios nuo azijos iki.... iemet ir į Ameriką atgal vešiu Bet spėju ir parsivešiu atgal, nes nesudėvimos niekaip, o naudoju labai intensyviai, nes žiauriai patogios
QUOTE(Madam V @ 2024 02 27, 21:12)
<p>Panos, kokį spf tepat ant veido? Aš la roshe, bet toks neskalsus. Noriu kažko kito</p>
Filorga patiko, šiemet COSRX su alaviju, superinis. Labai lengvas, bet rimta apsauga ir puikiai drėkina, nėr jokio baltumo ant odos.
https://www.iherb.co...oz-50-ml/131352
QUOTE(Tiffany @ 2024 02 27, 21:32)
Kaip makiažo bazė puikus, pernai vasarą naudojau irgi, bet man kimšo poras jei imdavau naudot kasdien
QUOTE(Gervuoge @ 2024 02 27, 21:50)
Geriau būtum nerašiusi apie ją
QUOTE(Gafsa @ 2024 02 28, 09:16)
Bet kiek ji emocinių problemų turi, amžinos kalbos apie tai kaip ji jaučiasi, kaip jai trūksta energijos, kaip nuotaikos nėra, o kokia laimė kai gera nuotaika, žino pusę Lietuvos Kažkoks emocijų sutrikimas
Noooooors, Timeless serumai, kuriuos ji platina tai superiniai
QUOTE(JMD @ 2024 02 28, 09:09)
Jei labai atvirai, labai jos daug patapo visur. Ir kai to pasidaro per daug, tai atsibosta ir sukelia priešiškas emocijas.
O aš nebuvau girdėjus apie ją 😀įlindau paskaityti 😃
QUOTE(Gafsa @ 2024 02 28, 08:16)
Taip, būtent. Ir dar, pas ją atsirado labai daug prabangos ženklų. Šiolaikiniame visų dalykų fone, man asmeniškai, tai yra didelis minusas. Ne tai reiktų demonstruoti. Bet tai per mano suvokimo prizmę. Kitiems tai galbūt imponuoja.
Ar pavyktų max nuolaidai surinkti? Iki kada akcija, kiek turiu laiko prisėst apžiūrėt
Man praėjusį kartą neliko prekės, tai vakar pirkau kuo skubiau. Ačiū dar kartą už nupirkimą
Pasidalinkit pačiais pačiausiais lūpdažisis, kurie ilgai laikosi. Prisijungsiu prie krepšelio
QUOTE(JMD @ 2024 02 28, 09:14)
Taip, būtent. Ir dar, pas ją atsirado labai daug prabangos ženklų. Šiolaikiniame visų dalykų fone, man asmeniškai, tai yra didelis minusas. Ne tai reiktų demonstruoti. Bet tai per mano suvokimo prizmę. Kitiems tai galbūt imponuoja.
ir dar pletkai eina, kad pasifotkina ir daug ka grazina
QUOTE(Madam V @ 2024 02 28, 10:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="73137173" data-time="1709102227"><div><p>Ar pavyktų max nuolaidai surinkti? Iki kada akcija, kiek turiu laiko prisėst apžiūrėt</p><p></p></div></blockquote><p>Man praėjusį kartą neliko prekės, tai vakar pirkau kuo skubiau. Ačiū dar kartą už nupirkimą </p><p>Pasidalinkit pačiais pačiausiais lūpdažisis, kurie ilgai laikosi. Prisijungsiu prie krepšelio </p>
Oi man gal iš jų siūlomų lūpakų tokie patvaresni Path McGrath Lab
O šiaip noriu kažko iš Hermes, bet spalvų reikiamų nėra , gal dar kokio lūpdažio iš Louboutin, bet spalvos man nelabai, nes labai ryškios...
Mergaitės, o Killian kvepalam irgi bus nuolaida -25%, nes kažkaip nesitiki
QUOTE(NORIKA @ 2024 02 28, 09:50)
Mergaitės, o Killian kvepalam irgi bus nuolaida -25%, nes kažkaip nesitiki
Taip, paziurejau, minusuoja.
Aciu komandai!
Paciu laiku, bet liudesys, netiko dydis.
Tai idedu cia, gal kas irgi ruosiasi atostogoms ir deganciai reikia maudymkes Galeciau issiusti siandien, arba dar ryt is bedos., arba jau po trejeto savaiciu.
Nauja, L dydis(jie pamazinti ),juoda,80 eur.
Pirkta pashmarke, tai ten pardaveja sumaisiusi modelius, vietoj open scale, idetas Ruby one piece modelis. Viskas butu ok, jis irgi labai, labai , bet skirtas (long torso) savininkems, aukstesnems nei as su savo 165iais Tai nuostabiai tiktu M dydziui, S-M dydziui, bet didesnio ugio svininkei.
Cia jau butu buvus mano penkta Makaros maudymke
https://makarawear.c...-piece-swimsuit
Ejau ziuret, kas tas sokoladas sielai , nezinau as jos
Paciu laiku, bet liudesys, netiko dydis.
Tai idedu cia, gal kas irgi ruosiasi atostogoms ir deganciai reikia maudymkes Galeciau issiusti siandien, arba dar ryt is bedos., arba jau po trejeto savaiciu.
Nauja, L dydis(jie pamazinti ),juoda,80 eur.
Pirkta pashmarke, tai ten pardaveja sumaisiusi modelius, vietoj open scale, idetas Ruby one piece modelis. Viskas butu ok, jis irgi labai, labai , bet skirtas (long torso) savininkems, aukstesnems nei as su savo 165iais Tai nuostabiai tiktu M dydziui, S-M dydziui, bet didesnio ugio svininkei.
Cia jau butu buvus mano penkta Makaros maudymke
https://makarawear.c...-piece-swimsuit
Ejau ziuret, kas tas sokoladas sielai , nezinau as jos