O šią gražuolę t-shirt parduodu.
Dydis M, su viskuo man kainavo 31,25 eur. Parduodu 31 eur su jau įskaičiuotu siuntimu per paštomatą.
Spalva: buff clay. Labai graži.
Tvirto, ne bliedno audinio. Plunksnos labai švelnios ir gražiai, lengvai plevena. Beje, jos nusiima. nuoroda
Kaunas
Pridedu IŠMATAVIMUS:
Per krūtinę apie 48-49cm
Visas ilgis (nuo kaklo iškirptės kampo ties petuku) apie 62 cm
Rankovė nuo pazasties iki pūkų: apie 36, o jeigu pūkų ilgiu - apie 43-44 cm.
QUOTE(rapoja @ 2024 01 13, 18:21)
ATOSTOGOS-todėl ir nerašo.Jei iš visų po kelis laiškus,tai nebe atostogos
Kadangi čia pastoviai skelbia, vadinasi Rudaplaukė jau neatostogauja, nes prašymai/klausimai skirti jai Na nesiplėsiu, menka problema - nebeproblema palauks
Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform Seasonal Color, 8.5 dydis, 47 eurai (jau Lietuvoje)
converse
J.Crew Slim-fit drapey shirt in luster crepe, balta spalva, 14 dydis, 32 eurai (jau Lietuvoje)
QUOTE(mamiukas @ 2024 01 12, 14:27)
<p>Sveiki,</p><p>O merginos dirba?</p>
dar nedirbame
QUOTE(juratela @ 2024 01 13, 09:08)
Na Rudaplaukė karts nuo karto kažką čia parašo, tai maniau neišvykusi, bet nė į vieną laišką neatrašė. O merginos gali būti, kad išvykusios. Na nieko, sulauksime, juk amžiais neatostogaus
Paskutine siunta tik ka atejo, tai kai kurios komandos nares dar nespejo nei kiek paatostogauti
Juratela, matau, kad neatsakiau tik i jusu klausima apie segtukus is jcrewfactory - jie irgi pakeliui i Lietuva
I kitus klausimus, ar bus jusu prekes, neatsakiau - nes kol priejau prie laisku jau ir paskaiciavimus buvot gavusi
Rudaplauke,ateinančią savaitę turbūt dar atostogaus komanda ?
Dukrai bokso pirštinių reikia-manęs klausinėja kada pirkimai prasidės
QUOTE(rapoja @ 2024 01 13, 21:10)
Rudaplauke,ateinančią savaitę turbūt dar atostogaus komanda ?
Sporto fėjoj fainas pirkau
QUOTE(rastafarinas @ 2024 01 13, 21:16)
Sporto fėjoj fainas pirkau
Aš apie jas nežinau,man atsiuntė kokių reik ir tiek žinių Sakė pas mus gerokai brangiau
QUOTE(rudaplauke @ 2024 01 13, 19:44)
dar nedirbame
Paskutine siunta tik ka atejo, tai kai kurios komandos nares dar nespejo nei kiek paatostogauti
Juratela, matau, kad neatsakiau tik i jusu klausima apie segtukus is jcrewfactory - jie irgi pakeliui i Lietuva
I kitus klausimus, ar bus jusu prekes, neatsakiau - nes kol priejau prie laisku jau ir paskaiciavimus buvot gavusi
Aiškutis Ačiū 😘
Visada prie sąskaitos rašote, kad kažko neatsiuntė, bet kai kitos yra, o kažko nėra, tai jau sunerimsti, kaip kad pavedė Landsend su batais
Atrodė, kad žiemą taip ilgai neatostogaujate, o visos čia mes basos ir nuogos, nėra kuo apsirengti, tai baisiai pasiilgom 🤣
QUOTE(Alexia @ 2024 01 13, 11:45)
Suprantama. Tik smalsu iš principo, jei jau padarytą estetinį koreguoja, kainą skaičiuoja pilną ar mažesnę.
pilną turbūt, net nežinau, kiek pasakė, tiek sumokėjau, tuo labiau daryta maždaug prieš dešimt metų, tai net neįsivazduoju, kiek kainos pakilo, o ir neprisimenu, kiek tada mokėjau.
Parduodu is yoox pirkta megztini, geros sudeties. Mano žalios spalvos, kaip antroje nuorodoje. Dydis 1, rašo 4us tai manau S dydis.
Modelis sitas, tik zalia spalva isparduota. 23 eur.
https://mobile.yoox....#...G&sizeId=-1
O spalva tokia,
https://mobile.yoox....#...T&sizeId=-1
Modelis sitas, tik zalia spalva isparduota. 23 eur.
https://mobile.yoox....#...G&sizeId=-1
O spalva tokia,
https://mobile.yoox....#...T&sizeId=-1
QUOTE(Kirisama @ 2024 01 14, 15:25)
Čia Jcrew? Ar Ann Taylor?
Nes puoliau žiūrėt kas ten pas mane liūdi (nes sijonų nenešioju ), tai turiu mėlyną 6 dydžio Ann TAylor ir dar pamačiau, kad beveik tokį pat pilką Jcrew (tik jis deja 10 petite dydžio) .
QUOTE(Renadai @ 2024 01 14, 17:14)
Čia Jcrew? Ar Ann Taylor?
Nes puoliau žiūrėt kas ten pas mane liūdi (nes sijonų nenešioju ), tai turiu mėlyną 6 dydžio Ann TAylor ir dar pamačiau, kad beveik tokį pat pilką Jcrew (tik jis deja 10 petite dydžio) .
čia jcrew