Vieną semestrą chemija (4 pamokos per savaitę), kitą - fizika. Kažokius dur.... eksperimentus mokykla daro.
Man benefit Cheek Stars Reunion Tour Palette
https://www.sephora....p433528:product
Medium/fair
Charlotte Tilbury
Filmstar Bronze & Glow Contour Duo
Medium/fair
Charlotte Tilbury
Filmstar Bronze & Glow Contour Duo
Turiu,fainas šis tikrai
Kad kontūruojat visos
___
Aš tai pagirsiu čia kur iš Sephoroj pirkom YSL tušą, kažkuri rekomendavot - superinis. Čia kažkuris rytas tokis liūdnas buvo, tai ištraukiau ir pasidažiau. (dabar jau linksma visada )
rudasis tušas
Retai retai kada laukiu ten jau bais ypatyyyngai skaiciukių, bet šnd tai taaaip nudžiuginot, mergaitės! 🎅❄️🎶🌠
Eina sau!!!
Skaičiukai krenta ir aš labai laukiu, bet esu iš tų, kur vos ne paskutinę minutę sužinojo ko nori kiti ir staigiai užsakiau, tad tikiuos sulaukti
<div>
<p>Retai retai kada laukiu ten jau bais ypatyyyngai skaiciukių, bet šnd tai taaaip nudžiuginot, mergaitės! 🎅❄️🎶🌠</p>
</div>
</blockquote>
<p>Eina sau!!!
Skaičiukai krenta ir aš labai laukiu, bet esu iš tų, kur vos ne paskutinę minutę sužinojo ko nori kiti ir staigiai užsakiau, tad tikiuos sulaukti </p>
Aš panašiai
Tik kažkaip aišku nesu tikra, kad gausiu iki Kalėdų - bus kaip bus, - bet jau vis tiek, šalia, Lietuvėlėj
Kaunietes, arba neblogai žinančios Kauną, help
niekad nebuvus Kaune, planuojam aplankyt eglutę.
Patarkit, kur pastatyt mašiną, prasieit po Senamiestį, aplankyt eglutę ir atgal į mašiną.
ačiū labai
Labas rytas, matau, džiaugiatės skaičiukais, malonu bet, turbūt, nuliūdinsiu - prekės jus pasieks tik po Kalėdų gražių visoms švenčių! 🎄
man tinka ir po Kalėdų, aišku, jei mano prekės yra))
O Eglė dalins? gal iškart prašyt siųsti paštomatu
JustArm, parasysiu AZ del siuntinuko, ok?
Prie Kauno Pilies parakvimo aukštelė patogiausia turbūt bus.
Oi, kaip gerai, kad pasakėt. - Nusiteikisim