13:32
Pluša merginos. Nespėja atsakinėti
Įdomu, ar gausim, ką užsakėm. Aš tai lauksiu neoninio kašmyro
Na va, gavau užsakyta
Na va, gavau užsakyta
As Birkenstock tris poras ir sviesias kelnes, dar sviesu vyriska kasmyrini polo.
Jau pradėjau gailėtis, kad Birkenstock neužsisakiau. Nu bet ir dydžio neliko jau, tai tarkim ramiau dabar
Gavau mažintus Th žintus bent trim dydžiais. Tikiuosi dukrai tiks
QUOTE(loony_key @ 2023 12 13, 18:34)
</p></div></blockquote><p>Jau pradėjau gailėtis, kad Birkenstock neužsisakiau. Nu bet ir dydžio neliko jau, tai tarkim ramiau dabar </p>
Ir aš. Grįžau ir pffff.... out...
QUOTE(JMD @ 2023 12 13, 14:05)
Bet mano siųstas 14:30 jokio atsakymo
ne tau vienai
Papildyta:
QUOTE(loony_key @ 2023 12 13, 14:34)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="73122093" data-time="1702478407"><div><p>As Birkenstock tris poras ir <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jcrew.com/p/womens/categories/clothing/pants/straight-leg-essential-pant-in-faux-leather/BV173?color_name=sand-castle&colorProductCode=BV173'>sviesias kelnes</a>, dar sviesu vyriska kasmyrini <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jcrew.com/m/mens/categories/clothing/polos/sweater-polos/MP806?fit=Classic&display=all&searchRedirect=true&Ntrm=BG933&color_name=hthr-straw&colorProductCode=BG933'>polo</a>.
</p></div></blockquote><p>Jau pradėjau gailėtis, kad Birkenstock neužsisakiau. Nu bet ir dydžio neliko jau, tai tarkim ramiau dabar </p>
kokiu buvo Birkenstoku
as matau tik gumines po 25$
QUOTE(Lux @ 2023 12 13, 17:46)
Gavau mažintus Th žintus bent trim dydžiais. Tikiuosi dukrai tiks
Jie apskritai sumažino rūbus ir į olotį ir į ilgį. Nebeperku. 2paskutinius kartus pirkau europoj. Viską grąžinau. Nes net mano vaikui eu46 maži
Nupirko švarkutį. Ačiū mergaitės
Birkenštokų 41 man maži, 42nepatogu per keltį ir pirštus. Manau bus daug pardavinėjančių nebent labai tiksliai žinot dydį
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 12 13, 17:48)
Ir aš. Grįžau ir pffff.... out...
Vat nereik badziotis nors aš iš to tavo sniegyno niekur nenorėčiau varyt kaip ten faina
QUOTE(JMD @ 2023 12 13, 19:10)
Vat nereik badziotis nors aš iš to tavo sniegyno niekur nenorėčiau varyt kaip ten faina
Kaip tik valo gatvę
o tai kainos pakilo jcrew ar ne? verta list ar ne?
QUOTE(minha @ 2023 12 13, 18:30)
<p>o tai kainos pakilo jcrew ar ne? verta list ar ne?</p>
Kol kas man mazas rodo