Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 12 06, 09:32)
Ačiūū, uždaryta viskas iki kūčių  unsure.gif . Bet Važiuosim traukinuku  wub.gif , tik pats tunelis remontui uždarytas, teks aplink važiuot.
o pats šamoni vertas laiko ar geriau iki Ženevos šaut?

Šamoni tai mums labai patiko,toks senasis klasiskas kurortas . Bet jis maziukas ,nors labai grazutis,aplink kalnai ,faini restikeliai ,autentiški viešbutukai ,kontingentas liuks biggrin.gif
Tai ženevoj aisku daugiau yra kur pamaklinet ,Šamoni gal daugiau siaip pabut,pakilt i kalnus ,nes yra pakelejai ne i Montblana ,i kitus .
Mes per vaiku pavasario atostogas buvom ,su auto keliavom,labai faina kelione ,butinai grisim.
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2023 12 07, 21:25)
Nu ne, virdulys man patogiau;)
Ačiū kas pasidalinote 4u.gif
O smeg neturite niekas?

Smeg virduliuka neseniai pribaigem biggrin.gif Labai man patinka Smeg viskas ,nuo stambiu iki smulkiu prietaisu . Virduliuka ne viena jau turejom,perku brangesni varianta ,ne su priklijuotom raidem tom ,del garso sunku pasakyti ,nes viena po. kito Smeg pirkus ,negaliu palygint . Kokybiski jie ir grazus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
SAKS OFF 5TH
-25%

https://www.saksoff5...xw34pi8SebksH5Q

Atsakyti
Jottauute, kurie čia su neklijuotom raidem?
Galvojau visuose modeliuose vienodai raides sudetos..
Čia priklijuotos kaip suprantu..
https://www.imperija...creu/?item=7262
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 12 07, 19:06)
Pandora.usa arba ruelala gerom kainom būna 4u.gif
Papildyta:
Mergaitės, kažkada apie elektrinius virdulius klausiau ir niekas neatsakėte:(
Bandau dar kartą, nes maniškiui philips jau visai pabaiga..smile.gif
Labai norėjau Smeg populiariojo, bet girdėjau, kad garsiai dirba, mano senukas philips irgi labai garsus, tai nenoriu, jeigu tiesa tai.
Pasidalinkite, ar vertas tas Smeg savo populiarumo, o gal kas kažkoki kitą rekomenduotumėte, prašau pasidalinkite 4u.gif

Kai mūsų sugedo, viena parduotuvės konsultantė parekomendavo Sage. Esu patenkinta. Labai kokybiškas. Toks:

https://www.topocent...-btr-1-7-l.html
Atsakyti
Panos, jūs nuostabios!!!!!! Mano vaikas gaus gimtadienio dovaną per gimtadienį 🥳 radau skaičius pašte wub.gif būtų gerai, kad neužsikimštų paštomatis biggrin.gif nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 12 07, 22:42)
Jottauute, kurie čia su neklijuotom raidem?
Galvojau visuose modeliuose vienodai raides sudetos..
Čia priklijuotos kaip suprantu..
https://www.imperija...creu/?item=7262

Zinokit ,nezinau ,nematau ir as. As pirkus buvau pries 3-4 metus paskutinį,gal dabar ir pasikeite kazkas,tiesiog nueikit vietoj pasirinksite,as Vln Panoramoj pirkus.Eisiu pati sau nusiziuret ,paskui internetu pasiimsiu,jei kainos skirisis .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2023 12 08, 00:18)
Zinokit ,nezinau ,nematau ir as. As pirkus buvau pries 3-4 metus paskutinį,gal dabar ir pasikeite kazkas,tiesiog nueikit vietoj pasirinksite,as Vln Panoramoj pirkus.Eisiu pati sau nusiziuret ,paskui internetu pasiimsiu,jei kainos skirisis .

Ačiū 4u.gif Reikia tikrai iki panoramos nulėkti ir matysis;)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 12 07, 23:26)
Ačiū 4u.gif  Reikia tikrai iki panoramos nulėkti ir matysis;)

Tikrai nera uz ka wub.gif Panoramoj ir tokia atsidavus ,simpatiska konsultante darbuodavosi,su malonumu viska papasakos. biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.target.com
www.belk.com
www.penzeys.com
www.walmart.com
www.finishline.com-$10 nuo $100
www.jcrewfactory.com -60%+20%
www.oldnavy.com - Super Cash
www.swarovski.com - 15%
www.us.puma.com
www.marshalls.com
www.kennethcole.com
www.nordstromrack.com
www.stanley.com
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.anastasiabeverlyhills.com - 30%
www.fragranceshop.com-30%
www.lingskincare.com
www.vitacost.com - 20%
www.walgreens.com
www.puritan.com - 32%
www.morphe.com
www.iherb.com

Atsakyti
Kokius turi kapsulinius kavos aparatus. Noriu gero ir gražaus. Smeg, jaučiu, kad neįpirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 12 08, 01:18)
Kokius turi kapsulinius kavos aparatus. Noriu gero ir gražaus. Smeg, jaučiu, kad neįpirksiu.

Nespresso raudoną
Atsakyti

O kas jums pasitaikė negerai? Nes 4,5 reitingas iš beveik 1700 komentarų.
Man paaugliui reikia, kažkaip nesinori daug demisezoninei.

Gal man pasitaikė tokia nekokybiška. Bet kamšalas tokiais gabalais sušoko net neskalbus. Ir ta balta spalva, per ją kamšalas persišviečia. Pats nekokybiškiausias TH rūbas. Po jo nieko iš TH neperku

Atsakyti