Aš pastaruoju metu dažnai gaunu iš alia "PayPal", ignoruoju
Mergaitės, kam Banana Republic WATER-REPELLENT PUFFER JACKET (ne Factory)?
Nauja, chaki sp., Ldydis. 60eur (prad kaina229$).
Turiu juodą, M. Pati myliausia buvo praėjusią žiemą. Lb šilta, patogi ir modelis lb lb
Man L per daug.
savo 192 cm vaikinui pirkau iš Uniqlo M Long dydžio pašiltintus treningus, kokybiška šilta medžiaga pats tas žiemai.
Bet geriausia treningų kokybė (neiššitempia keliai), ir gražiausiai atrodo - iš AE. ten šiandien kaip tik jiems akcija reikia žiūrėti Tall dydžius.
pvz american eagle M Tall treningiukai
Sveiki, gavau laiska, kad VS pizamoms akcija- viena perki, antra nemokamai. O pirkti reikia butinai abi vienodas? Tarkim jei satinas, abi satino? Ar galima imti viena flaneline kita satina?
Sveiki, gavau laiska, kad VS pizamoms akcija- viena perki, antra nemokamai. O pirkti reikia butinai abi vienodas? Tarkim jei satinas, abi satino? Ar galima imti viena flaneline kita satina?
kokius pirkot ir kur? Ir kaip zinojot, kad tiks? Man reikia nauj7 akini7, bet optikose bele kiek bandžiau, neikas netinka Papildyta: https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true
savo 192 cm vaikinui pirkau iš Uniqlo M Long dydžio pašiltintus treningus, kokybiška šilta medžiaga pats tas žiemai.
Bet geriausia treningų kokybė (neiššitempia keliai), ir gražiausiai atrodo - iš AE. ten šiandien kaip tik jiems akcija reikia žiūrėti Tall dydžius.
pvz american eagle M Tall treningiukai