QUOTE(Gafsa @ 2023 11 29, 10:59)
myliu laikrodzius ne maziau nei rankinukus, turiu nemazai, ir tokiu labiau del grozio, ir pora rimtu, bet kai isikimbu kurio nors vieno, tai kiti miega. Su batarkem tai tikrai reik ta pipciuka atitraukt, kad sustotu, tikrai veikia. Vis mastau ismanuji nusipirkt, bet man jie tokie negrazus turbut irgi du nesiociau.
as turiu 4. samsunga - kasdienai, herbelin - pats brangiausias, iseiginis su deimanciukais, tada du papiguskiniai marc jacobs ir tas keramikinis. visus deviu visiem batarkes keiciu, nes paskui jos nuo pasenimo ir oksidacijos sugadina laikrodzius.
Papildyta:
QUOTE(nolli @ 2023 11 29, 10:59)
Envirosax- ilgiausiai nesiojami, spalvu pasirinkimas didelis, patogus ant peties, siules laiko gerai, bet yra prasitrynusi keleto medziaga, Samsonite- kietesni, mazas spalvu pasirinkimas, patogus ant peties, tiesa, vienos siule prairo. Prikrauname BELENKIEK, bet kartais norisi kokio su cinkeliu, kaip nebutu keista, maisas man nuotaika pakelia
as turiu envirosax maisus dar nuo tu laiku, kai pries niolika metu turbut mes juos atradom dar tada po 3 dolerius ir uzsipirkom. jie pas mane dar visi yra ir niekaip nesuplyst...