Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 11 27, 19:36)
o kaip jis ten pateko?  blink.gif

Ne ta dalis, kur apačioje, o yra tokia triūba pačioj džiovyklėj. Nežinau kaip vadinasi
Atsakyti
Gal netyčia matėt panašius batus su padoria kaina☺️
Papildyta:
https://mattiacapezz...o/andrea-black/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REGIS: 27 lapkričio 2023 - 19:34
QUOTE(Kirisama @ 2023 11 27, 18:00)
Ieškau patalynės komplektų. Nostra parduodami kokybiški? Ar gal dar kur? Ieškau kad būtų su užtrauktuku, pageidautina kokybišku. Kažkada gavau dovanų komplektą, nu gražus, ispakuoju o jis vienkartinis ar išvis nenaudojamas, užtrauktukas pirmą kartą segant išniro  blink.gif Sako kad IKEA visai neblogi?

Man NOSTRA yra striošni. Nesupykit gerbėjos, bet baisesnių rankšluosčių nemačiau. Dratai. Susipirkau iš zaros. Ir patalynė tas pats. Pigus tas jų satinas. Toli iki tų tikrų sunkių, atlasiškai blizgančių.

IKEA pirkau vaikui. Nieko ypatinga. Raštai tokie subtilūs skandinaviški kaip ir spalvos. Aš mėgstu vienspalvius audinius kad turėtų gražų blizgį ir po vienos nakties neatrodytų kaip nutrinta. Turiu iš indecori. Visai nieko. Šiaip viską pirkau PL.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 lapkričio 2023 - 19:51
COLUMBIA
-10% papildoma nuolaida

https://www.columbia...2b60a380a18ba74

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 27 lapkričio 2023 - 19:54
QUOTE(linamog @ 2023 11 27, 11:39)
Kokio jums dydzio reikia?

Apie 170 cm
QUOTE(JMD @ 2023 11 27, 11:51)
uniqlo visas siltas nupirkau.

Rimtai? Nes va ka tik ziurejau, tai maniskiui vaiku skyriuje jau neber dydziu. O suaugusiu dar tik ziurineju. Idomu suaugusiu kelnes labai placios, maniskis tai kudas biggrin.gif

Kalbant apie uzvalkalus, tai man tikrai patinka Ikejos. Bet ne visos, reik vis tiek paciupineti biggrin.gif Turiu du komplektus sau ir po kokius 3 kompl vaikams, tai patinka man ju kokybe. O sau dar daug turiu is Bed &Color. Tobula man patalyne, satinas labai fainas. Kainos aukstos, bet kokios muges metu galima pigiau nusipirkt. Tai va ju komplektu turiu kokius 3, tai labai labai patenkinta esu. Ir paklodes ju labai geros. Dar ciupinejau Lono uzvalkalus,.irgi patiko.
Nostros gundaus pabandyti uzvalkalaus, bet kelioa drauges sake kad satinas tikrai prastas
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 11 27, 19:56)
Apie 170 cm

Rimtai? Nes va ka tik ziurejau, tai maniskiui vaiku skyriuje jau neber dydziu. O suaugusiu dar tik ziurineju. Idomu suaugusiu kelnes labai placios, maniskis tai kudas biggrin.gif

Kalbant apie uzvalkalus, tai man tikrai patinka Ikejos. Bet ne visos, reik vis tiek paciupineti biggrin.gif Turiu du komplektus sau ir po kokius 3 kompl vaikams, tai patinka man ju kokybe. O sau dar daug turiu is Bed &Color. Tobula man patalyne, satinas labai fainas. Kainos aukstos, bet kokios muges metu galima pigiau nusipirkt. Tai va ju komplektu turiu kokius 3, tai  labai labai patenkinta esu. Ir paklodes ju labai geros. Dar ciupinejau Lono uzvalkalus,.irgi patiko.
Nostros gundaus pabandyti uzvalkalaus, bet kelioa drauges sake kad satinas tikrai prastas

Rimtai. Mano visiška totali džiūsna, perku vyrišką M. Jau ir mažokos biškutuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 11 27, 19:00)
Ieškau patalynės komplektų. Nostra parduodami kokybiški? Ar gal dar kur? Ieškau kad būtų su užtrauktuku, pageidautina kokybišku. Kažkada gavau dovanų komplektą, nu gražus, ispakuoju o jis vienkartinis ar išvis nenaudojamas, užtrauktukas pirmą kartą segant išniro  blink.gif Sako kad IKEA visai neblogi?

Man labai patinka Ikea., bet kainos nemažos, sudėtį dar žiūriu., man patinka 100proc medvilnė, labai nepatinka blizganti slystanti, satinine,
dar flanelė labai faina man, ziema net silciau atrodo su ja smile.gif esu pirkus is fėjosnamai,
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 11 27, 18:00)

Decoflux satininę turiu, labai gera. Ikea paklodės geros tos, kurių tankumas didžiausias (400 ar pan.)
Atsakyti
LASENZA
-40% nukrenta krepselyje

https://www.lasenza.com/us/clearance

ASOS
50%

https://www.asos.com...ffextra30offl2s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 27 lapkričio 2023 - 20:34

Patarkit, prašau, kurį dydį šių Bearpaw reikėtų pirkti nešiojant EU39 - US8 ar US9? 

Vienus turiu ilgesnius US8, prasitampė ir didoki, o trumpus, šviesius blizgius buvau pirkusi, tai US8 buvo mažoki.  :unsure: 

Gal kas turit būtent šiuos? Ar mažinti?

:4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2023 11 27, 20:33)
Gal netyčia matėt panašius batus su padoria kaina☺️
Papildyta:
https://mattiacapezz...o/andrea-black/

Gal ir labai klystu, bet merginos čia rodėsi su Massimo Dutti tokio tipo batais.

Labai ačiū visoms už pasisakymus dėl patalynės. Eisiu gyvai čiupinėti wub.gif
Atsakyti
Ar Saksfifthavenue būtų koks kodukas kyber?🤔
Atsakyti