JCREW papildoma 60% sale
QUOTE(Kirisama @ 2023 11 23, 12:48)
Šiaip įdomumo dėlei - o ilgaaulius nešiojat? Kokio stiliaus? Kaip derinant su ilgom kelnem, džinsais? Ar jei ilgos kelnės, tai tik trumpi aulinukai? Pas ką kokių idėjų pasižiūrėti? Aš pati labai megstu ilgaaulius, nesioju grubiu arba lygiu padu, bet prie kelnių sunkiai priderinu, kažkaip ne kaip ziurisi - tai bato nosis per grubi atrodo, tai kelnės netinkamo pločio į apačią. Paprasčiausia aišku aptemptos kelnės, dzinsai ir į aulą, bet nusibosta.
Aš šiemet nusipirkau populiariuosius iš Massimo Dutti, tai man jie atrodo tobuli, kol kas
Ilgaauliai
QUOTE(Egluzek @ 2023 11 23, 00:50)
<p>Parašau pagalbos! Kur pirkti kokybiškus šilko užvalkalus pagalvėms? Gerai būtų dar ir gražiai supakuoti</p>
Nežiūrėkite į tą pakavimą
Nusipirkau pora šilkinių skarelių parodoje po 30e( tipo čia su 50/ nuolaida )
supakuota į jų fimos dėžutę, grįžus pasižiūriu tokios pačios aliexprese po 13e
Pirkau prieš kelis metus iš ali pagalvei dukrai,nu viskas kaip gerai..
QUOTE(ruteliukste @ 2023 11 23, 14:14)
Aš šiemet nusipirkau populiariuosius iš Massimo Dutti, tai man jie atrodo tobuli, kol kas
Ilgaauliai
Ilgaauliai
geruliai labai.
Man tai reikia su kulnu bent vienu ilgaauliu, tai metausi tarp siu
https://www.massimod...nemis-l11068250
Matavausi tikrai gerai atrode, patogumo, kiek spejau pajausti irgi patogus.
Ir tarp siu
https://www.dolitash.../products/85251
Ne visai mano stiliaus,nu bet laabai gerai atrodo apsimovus. Siuos jau turiu, bet vis dar kirba mintis, ar negrazint.
Prie kelniu ir vienu ir kitu jauciu nenesiosiu, reikia vienus turet prie sukneles, sijono.Noreciau nusipirkt ir pamirsti koki desimtmeti , nes tikrai nedaznai man ju reiktu. Tai va ir dilema su tais aukstakulniais ilgaauliais
QUOTE(Jovita 35 @ 2023 11 23, 13:30)
Nežiūrėkite į tą pakavimą
Natūralu, pas mus mokesčiai nenormalūs, todėl taip ir yra. Pvz. tie patys šunų rūbeliai Ali po 10-17 eurų, o Kauno senamiesčio parduotuvėje jau 21-42 eurai. Bet užtat žmogus išlaiko parduotuvę, darbuotojus, galima prisimatuoti, nes nusipirkus iš Ali ir dažniausiai neatitinka išmatavimai, liepia matuoti šunį, o gaunas, kad patys matavo rūbelį, tenka po to prekiauti pačiam
Vanesa, labai gražūs abeji, tik pirmieji tokie jau daugiau elegantiški, o anie grubesni, bet su cinkeliu:) Jei esate visiškai tik klasikiniu rubu megeja imciau pirmus, jei megstate maišyti stilius, sloksniuoti rūbus, vintage ir t.t.antri.
Aš antrus mielai priglausciau pri megstu deriniu, pirmus prie lengvesnio ilgo su šilku sijonuko ir lengvo kašmyro😍
Aš antrus mielai priglausciau pri megstu deriniu, pirmus prie lengvesnio ilgo su šilku sijonuko ir lengvo kašmyro😍
QUOTE(vanesax @ 2023 11 23, 14:39)
geruliai labai.
Ir tarp siu
Ne visai mano stiliaus,nu bet laabai gerai atrodo apsimovus. Siuos jau turiu, bet vis dar kirba mintis, ar negrazint.
Prie kelniu ir vienu ir kitu jauciu nenesiosiu, reikia vienus turet prie sukneles, sijono.Noreciau nusipirkt ir pamirsti koki desimtmeti , nes tikrai nedaznai man ju reiktu. Tai va ir dilema su tais aukstakulniais ilgaauliais
Ir tarp siu
Aš būčiau už pirmus. Mėgstu grubesnius,bet tie antri man jau per daug grubūs nemokėčiau derint
QUOTE(Monteverte @ 2023 11 23, 15:57)
Natūralu, pas mus mokesčiai nenormalūs, todėl taip ir yra. Pvz. tie patys šunų rūbeliai Ali po 10-17 eurų, o Kauno senamiesčio parduotuvėje jau 21-42 eurai. Bet užtat žmogus išlaiko parduotuvę, darbuotojus, galima prisimatuoti, nes nusipirkus iš Ali ir dažniausiai neatitinka išmatavimai, liepia matuoti šunį, o gaunas, kad patys matavo rūbelį, tenka po to prekiauti pačiam
Pažiūrėjau neturi jie jokios parduotuvės,prekiauja tik internetu..
Kaip daug perka aišku užsako dar pigiau..
Tikrai nenormalus antkainis kelis kartus..
Tuo labiau,kad kiekvienas gali tokį dalyką atsisiųsti ir be primatavimų..
Bet aš ne apie tai,aš negalvojau,kad čia iš Kinijos skarelės bus po 60e.Tipo žiauri nuolaida 50proc. nuolaida parodos metu
Į dėžutę savo supakavo ir va kaina
QUOTE(Jovita 35 @ 2023 11 23, 14:22)
Pažiūrėjau neturi jie jokios parduotuvės,prekiauja tik internetu..
Bet aš ne apie tai,aš negalvojau,kad čia iš Kinijos skarelės bus po 60e.Tipo žiauri nuolaida 50proc. nuolaida parodos metu
Cia plati tema diskusijai. Bet koks antkainis yra normalus, jei yra perkanciu. Svarbu, kad pardavejas netvirtintu, kad paciu gamybos, tiksliai nurodytu sudeti ir kilmes sali.
QUOTE(ruteliukste @ 2023 11 23, 14:14)
Ilgaauliai
Ilgaauliai
Dabar šiuos nesioju iš MD, patenkinta labai. Tik va kelnės prie jų man jau nesiziuri, nebent tik kur į aulą telpa.
QUOTE(Kirisama @ 2023 11 23, 12:48)
Šiaip įdomumo dėlei - o ilgaaulius nešiojat? Kokio stiliaus? Kaip derinant su ilgom kelnem, džinsais? Ar jei ilgos kelnės, tai tik trumpi aulinukai? Pas ką kokių idėjų pasižiūrėti? Aš pati labai megstu ilgaaulius, nesioju grubiu arba lygiu padu, bet prie kelnių sunkiai priderinu, kažkaip ne kaip ziurisi - tai bato nosis per grubi atrodo, tai kelnės netinkamo pločio į apačią. Paprasčiausia aišku aptemptos kelnės, dzinsai ir į aulą, bet nusibosta.
Aš irgi visą rudenį sprendžiau dilemą, kokius ilgaaulius su kablu imt ir užmačiau šiuos Paris Texas. Kolkas man jie tobuli, tik vakar kurjeris atvežė, džiaugiuos belekaip, vakar man mini kalėdos buvo . Manau ir prie kelnių tokius pritaikysiu, jei aptemptos, tai lengvai susikišiu, jei palaidos kelnės, bus ant viršaus. Kulno nesijaučia, nors rašo 10cm
QUOTE(Jovita 35 @ 2023 11 23, 15:22)
negalvojau,kad čia iš Kinijos skarelės bus po 60e.Tipo žiauri nuolaida 50proc. nuolaida parodos metu
O kodėl jūs tokia tikra, kad jie iš Ali perka, pakuoja į savas dėžutes ir du kart brangiau parduoda? Ar čiupinot kinietišką ir tą jų skarelę vienu metu?