![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Vat ir man toks klausimas, kaupiasi jie po truputį 🙄
pasiskaičius atsiliepimus apie vinted, jau net nesinori per ten nei pirkt, nei kažką bandyt parduot. Bet tai kur dėti netinkiančius parsisiųstus daiktus?
as pardaviau nesenai be jokiu problemu. Is kitos puses: tarkim nesenai gavau suns maisto maisa prapjauta, puse isbyrejo kazkur kurjerio masinoj, puse isbyrejo pastomate. Taip, pardavejas blogai supakavo, iskart isssiunte man nauja maisa ir leido pasilikt sena. Esu komplaininusi ir kai is kazkur (ne vinted) pirkau knyga, supakavo i kazkoki poierini maisiuka, buvo pirka dovanai, atejo visa susilamdzius slapia ir purvina. Pardavejas dar bande gintis kad cia ne jo problema, bet VT isaiskino kad reikia normaliai ja supakuoti ir vel man liko preke ir grazinti pinigai. Tai nu del to supakavimo, kodel tada kai perkam is judininiu jiem kelia pretenzijas kai blogai supakuoja o is fiziniu tai jau niekas nekaltas?
jau kaip susinervinau, dar nežinau kuo baigsis. Vinted iš lenkės nusipirkau naują su etiketėmis striukę, kaip rašė skelbime. Pasiemiau šiandien , na ir ne kad kokį kartą būtų užsidėta, bet jau nešiota, matosi ant rankogalių, pūkai išlindę, vidinė etiketė susigrankšliojus, o ir pati striukė tokia paplonėjus nuo valymo ar skalbimo. Na bet kaip taip žmonės gali elgtis, man galva neneša.
Nusiunčiau nuotraukas, parašiau, pažiūrėsim, ką atrašys lenkė, Gal kuri jau buvot susidūrus, kad per vinted pirkta prekė neatitiko aprašymo. Kažkaip nesinori virš 100 eurų išmest.
Žinokit, ką tik susiduriau. Nufotografuokite, kuo aiškiau kad matytusi viskas. Lenkė aprašymo pakeisti negali, jei raše kad naujas, tai viską jums gražins. Parašykite pardavėjai ir .t.t. Tada kelkite problemą, tikiuosi iš greito nepaspaudet, kad viskas ok, prekę turiu. Nes jei paspaudet, tada nžn. Laiko gal užims apie savaite, kita, bet viską grąžins. Mano atvėju pardavėja nesutikdavo , bet tada jau sprendžia Vinted. Siuntimą man pasiulė pats Vinted už 2,5 eur. berods. Tai viskas pasibaige gerai.
Rekomenduokit vitaminus silpstančioms akims suaugusiam
![]()
Man kai tik ruduo / žiema labai sausėja akys, ir matymas blogėja , tai geriu vit. A , po to šitą kompleksą https://iherb.co/ejgmii6Žinokit tikrai geriau.