Jei norisi didesnio oversaizo arba dydis tarpinis siūlyčiau didesni imti. Nėra tikrai smarkiai didintas.
Jei norisi didesnio oversaizo arba dydis tarpinis siūlyčiau didesni imti. Nėra tikrai smarkiai didintas.
Man tai tiesiai šviesiai pasakė akių gydytoja, kad nepadės vitaminai.
Bet vyras vis tiek perka
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.watchstation.com - 40%
www.ashford.com - 7%
www.uniqlo.com
www.harney.com
www.penzeys.com
www.tommyhilfiger.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.bananarepublicfactory.com
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.jcrewfactory.com - 60% ir 20%
www.uspoloassn.com - 20%
www.wrangler.com - 15%
www.nordstromrack.com
www.trollbeads.com
www.costco.com
www.belk.com
www.landsend.com
www.tjmaxx.com
www.dkny.com
www.loft.com
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.paulaschoice.com
www.drunkelephant.com - 15%
www.misshaus.com
www.pureclinica.com
www.walgreens.com - 15%
www.vitacost.com - 12%
www.puritan.com - 32%
Bet vyras vis tiek perka
mano mamos akių gydytoja (ir draugė) net pati platina vienus ir visą laiką jau n metų pati geria. Kompleksiniai vis tiek kažkuo padeda ir neleidžia taip blogėti
Papildyta:
baisu, ar seniai tas buvo? mačiau prieš kelias dienas, kad akcijas išsiparduoda, gal jau batai jiems
Vakar pasiskaičiau taisykles, nėra taip, kad paspaudi problema ir vinted grąžina pinigus. Reikia nufotografuoti, aprašyti problemą ir tas laiškas nusiunčiamas pardavėjui, vinted šį susirašinėjimą jau gali matyti. Na ir priklauso nuo pardavėjo, ką jis tau pasiūlys ir kas tau tiks. Aš kadangi parašiau, kad noriu grąžinti paltą, gavau per vinted atsakymą, kad pardavėjas priima grąžinimą ir per 5 dienas turiu išsiųsti paltą, buvo suformuotas lipdukas, tai šiandien ir išsiunčiau. Lauksiu, kada gaus pardavėja paltą ir tikiuosi atgausiu savo pinigus.
mano mamos akių gydytoja (ir draugė) net pati platina vienus ir visą laiką jau n metų pati geria. Kompleksiniai vis tiek kažkuo padeda ir neleidžia taip blogėti
Papildyta:
baisu, ar seniai tas buvo? mačiau prieš kelias dienas, kad akcijas išsiparduoda, gal jau batai jiems
Pavasarį, gal dabar tvarka pasikeitus, nes tuo metu buvo daug skundų dėl grąžinimų ir Vinted neveiksnumo, o be to lenkė nesutiko su grąžinimu. Ir grąžinimas buvo mano lėšomis, be galimybės suformuoti lipduką.
Nuo to laiko nesu prisijungus Vinted, nes paskyrą užblokavo.
Tikiuosi kad jums bus lengvai ir sklandžiai viskas
Bet vyras vis tiek perka
Mano draugė yra akių gydytoja ir visada po kiekvieno patikrinimo dar primena akims vitaminų nusipirkt Ir mamai liepia nupirkt.
nėra tokiu bet vitaminus pagerti galima, kaip rašė aukščiau, blogiau nebus
Ačiū už siuntinuką
ugg kailinukai tiko-patiko galėtų būti ilgesni,bet ~iki pusės blauzdų yra,tai visai ok
Faini. Kelintas paltas? Jūs paltų mėgėja, kiek pamenu