Ta pačia tema:
https://www.instagra...jNuM3cyMWtqNg==
jau kaip susinervinau, dar nežinau kuo baigsis. Vinted iš lenkės nusipirkau naują su etiketėmis striukę, kaip rašė skelbime. Pasiemiau šiandien , na ir ne kad kokį kartą būtų užsidėta, bet jau nešiota, matosi ant rankogalių, pūkai išlindę, vidinė etiketė susigrankšliojus, o ir pati striukė tokia paplonėjus nuo valymo ar skalbimo. Na bet kaip taip žmonės gali elgtis, man galva neneša. Nusiunčiau nuotraukas, parašiau, pažiūrėsim, ką atrašys lenkė, Gal kuri jau buvot susidūrus, kad per vinted pirkta prekė neatitiko aprašymo. Kažkaip nesinori virš 100 eurų išmest.
Teko susidurti - atsiuntė paltą su visiškai išplyšusiu pamušalu pažastyse, nors nuotraukose sudėta naujo foto, pažymėjau problemą, sukėliau nuotraukas - gavau Vinted atsakymą jog sulaiko pinigus, kol išsiaiškinsiu su lenke pati, susirašinėjom savaitę laiko, kokių tik pasiūlymų negavau ir persiūti pamušalą, ir grąžinti man pusę sumos ir išmesti ir t.t., - savo ruožtu užatakavau Vinted - 0 reakcijos. Galų gale lenkė sutiko kad grąžinčiau - Vinted pravedė pinigus - grąžinimas - siuntimas kainavo 13 Eur...pusę palto kainos.. O finale kai parašiau Vinted kad problemą išsprendėme - jie mane be jokio paaiškinimo užblokavo. Moralas - nekelk problemų...