Rapoja, bendrauti ur nereik, ji nupirko ir tau paste nuspausi ir susiformuos kodas siuntos, tu issiunti ir kai ji gauna, arba patvirtina, kad gavo ir ok, arba automatiskai po kazkiek laiko gausi laiska, kad siunta pasieke adresata, eisi i pinigine vinted ir nuspausi ismoketi i tavo banko sask., kuria savo anketoje esi nurodzius, pinigai ikris paros begyje;) Patogu tuo, kad tau nereikia rupintis siuntos registracija
Merginos, kur ieskoti martensu 1461, 1460 ir jadon Iii modelių geriausiomis kainomis? Be vinted.
QUOTE(rapoja @ 2023 10 04, 19:42)
Kokia nesąmonė Reiks pasiskaityti kaip ten ką daryt,pirmas kartas visada baugina
O pvz kur atsiduria ?Atsiduria ale toj kažkokioj piniginėj,o kaip toliau ?....
O gal žinai kaip dėl to 'parduota' nutiko?
'rok....46 įsigijo Lauren Ralph Lauren bateliai' - taip rašo,bet aš su ja net nebendravau Ar čia taip ir vyksta tas naujas pirkimas ir aš dabar turėčiau daryt tą etiketę ir tt
Bet jei aiškiai parašyta,kad pardavimas tik senuoju būdu
'rok....46 įsigijo Lauren Ralph Lauren bateliai' - taip rašo,bet aš su ja net nebendravau Ar čia taip ir vyksta tas naujas pirkimas ir aš dabar turėčiau daryt tą etiketę ir tt
Tai, kad tas naujas būdas daug patogesnis nieko matuot nereikia, atsakinėt į 10 klausimų. Va ėmė ir nupirko. Liko supakuot ir iki paštomato nuvežt, ten su kodu etiketę atsispausdini ir viskas.
Nei sukt galvos kiek siuntimas kainuos, nei registruot siuntos, nieko!
QUOTE(rapoja @ 2023 10 04, 19:42)
Kokia nesąmonė Reiks pasiskaityti kaip ten ką daryt,pirmas kartas visada baugina
Greičiausiai nupirko prekę naujuoju būdu. Nebijokit, viskas labai paprasta. Sekit instrukcijas. Susigeneruosit etikete. Pastomate tereiks suvesti koda. Kai ji gaus preke, tures patvirtinti, ar viskas gerai. Tada vintedas permes pinigus i jusu paskyra. Kur rasite paprastaa mygtuka - pervesti i banko saskaita ir vsio.
QUOTE(Irreelle @ 2023 10 04, 19:58)
Jums visa instrukcija i pasta turejo atsiusti- generuojate siuntos koda ir viskas, nesate i nurodyta artimiausia pastomata. Komentaru gal net neskaite, o jeigu yra mygtukas pirkti tai ir perka zmones
pinigus gausite, kai pirkeja gaus siunta ir patvirtins, jog viskas ok, ateis pinigai i pinigine, is ju galesite persivesti i savo banko saskaita.
pinigus gausite, kai pirkeja gaus siunta ir patvirtins, jog viskas ok, ateis pinigai i pinigine, is ju galesite persivesti i savo banko saskaita.
Ačiū labai
QUOTE(gėlužė @ 2023 10 04, 19:59)
Rapoja, bendrauti ur nereik, ji nupirko ir tau paste nuspausi ir susiformuos kodas siuntos, tu issiunti ir kai ji gauna, arba patvirtina, kad gavo ir ok, arba automatiskai po kazkiek laiko gausi laiska, kad siunta pasieke adresata, eisi i pinigine vinted ir nuspausi ismoketi i tavo banko sask., kuria savo anketoje esi nurodzius, pinigai ikris paros begyje;) Patogu tuo, kad tau nereikia rupintis siuntos registracija
Ačiū aš šimtsmetų tuo vintedu nesinaudoju,bet ar aš esu banko kažkokią sąskaitą ten nurodžius,na nepamenu Gal dabar reikia nurodyt kažkur ją
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2023 10 04, 20:09)
Tai, kad tas naujas būdas daug patogesnis nieko matuot nereikia, atsakinėt į 10 klausimų. Va ėmė ir nupirko. Liko supakuot ir iki paštomato nuvežt, ten su kodu etiketę atsispausdini ir viskas.
Nu gal Gal tikrai visai nieko,tik žinot ir įprasti reikia
QUOTE(Gervuoge @ 2023 10 04, 20:10)
Greičiausiai nupirko prekę naujuoju būdu. Nebijokit, viskas labai paprasta. Sekit instrukcijas. Susigeneruosit etikete. Pastomate tereiks suvesti koda. Kai ji gaus preke, tures patvirtinti, ar viskas gerai. Tada vintedas permes pinigus i jusu paskyra. Kur rasite paprastaa mygtuka - pervesti i banko saskaita ir vsio.
kaip fainai,kad padedat
Ai jauna aš dar kol yra pirmų kartų
QUOTE(rapoja @ 2023 10 04, 16:12)
Ačiū labai
Ačiū aš šimtsmetų tuo vintedu nesinaudoju,bet ar aš esu banko kažkokią sąskaitą ten nurodžius,na nepamenu Gal dabar reikia nurodyt kažkur ją
kaip pirkeja gaus preke, ji patvirtins kad gavo preke, ir pinigus reikes persivesti i savo saskaita
labai paprasta viskas dabar tam vintede..
tik aisku labai seka jie...
jei virsysi kazkoki limita pardavimo sumos, jie reikalauja, patvirtinimo paso kopijos ir t.t.
ir jauciu viskas eina per VMI priedo
del to pvz , kitos pazymi pardavejos, kad parduoda tik senuoju budu.
QUOTE(Gafsa @ 2023 10 03, 20:19)
Tas dar neatėjo, jį paskutinį ėmiau iš viso to seilo. Bijau, kad būsiu per didelį nurovus, man kažkoks keistas savęs suvokimas kaip laaabai storašiknės.
Papildyta:
https://www.yoox.com...p...R&sizeId=-1
Papildyta:
https://www.yoox.com...p...R&sizeId=-1
Jei bus didelis, man pasiūlyk
QUOTE(troliuke @ 2023 10 04, 20:18)
kaip pirkeja gaus preke, ji patvirtins kad gavo preke, ir pinigus reikes persivesti i savo saskaita
jei virsysi kazkoki limita pardavimo sumos, jie reikalauja, patvirtinimo paso kopijos ir t.t.
Oho Nu jo,yra pliusų ir minusų
Nu va įrašiau banko duomenis.O kortelės gal nereik numerių vintede
Labai atsiprašau,kad aš čia apie tą vintedą ...
QUOTE(rudaplauke @ 2023 10 04, 15:35)
i kuria Costa Ricos vieta planuojat?
pas mus kalba, kad dabar i Jamaika nerekomenduojama, nesaugu
pas mus kalba, kad dabar i Jamaika nerekomenduojama, nesaugu
Rimtai? O kas ten vyksta?
QUOTE(LaimingaMergina @ 2023 10 04, 17:05)
Ralfą leidžia užsakyti? Turiu -30% kodą
neleidzia
QUOTE(elkin @ 2023 10 04, 18:42)
Sveiki! Gal yra koks kodukas I Nike parduotuve?
nera
prie Puritan reikia prisijungianciu
$9.24
https://www.puritan....iotic-10-031643
$5.64
https://www.puritan....d...&bfact=true
$3.60
https://www.puritan....ose-hips-003880
$3.48
https://www.puritan....c-500-mg-005000
$2.52
https://www.puritan....U8OAnW80b63mZqM
Sveiki, gal renkate TJMAXX?
O kas nors esate vartoje tą čiungą čianga, kur Linamog užrodė? Nakvišos+,cbd aliejus? Kažin padeda nerimą mažinti ir įtampą? Nu nes man pastoviai atrodo kad čia iš fantastikos truputį, kad pagersi kokių vitaminų ir pasitvarkys galvelė. Bet galvoju gal verta bent pabandyti