Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dzinsai $12

Dzinsai $12

Dzinsai $12

Platus dzinsai $14

Sviesus merino megztinis $27
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2023 - 10:23
Mano paaugliukas vakarienei valgo pvz: omleto keksiukai, tortilija su tepamu sureliu, kumpeliu, salotom ir i griline apkepu ar tuscioje keptuveje, kiausas isplaktas, suris ir ant viraaus torrilija, o paskui isukt galima mesos ar lasisos, darzoviu, kepti varskeciai, blynai su obuoliais, ant pitu is lidlo darosi picas, makaronai ar grikiai su tunu, hotdogai, kotletai su bulviu kose, netikra greita lazanija ir tortiliju, troskiniu nemegejas, bet tinka bulve, morka su vistiena ir paskui graikiskaa jogurtas su ciut miltu dedasi.
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2023 09 27, 09:10)
Parekomenduokit gerasias bakterijas 5 m 4u.gif

https://vivomixx.lt/ arba Ohhira 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip faina paskaityti, kad ne viena vargstu su vakarienemėm ir ištisu vaipymusi, kad nieko nenoriu (čia apie 14-metę). Studentas valgo viską, bet aš su jo atvargau iki pirmos klasės doh.gif , tokio nevalgančio vaiko gyvenime neesu mačius.
Mane labai gelbėja tortilijos su jomis daug visko darau: čeburekai, tortilijos su faršu, vištiena, torilija ale picytė kepta keptuvėje, dar užplaku kiaušinio plakinį kad sočiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2023 09 28, 11:10)

Ohhira mačiau Iherb
Atsakyti
Galiu pasidalint ir aš savo šeimos vakarienėm rolleyes.gif

Būna meksikiečiai - jautienos faršas arba vištienos gabaliukus apkepu su Santa maria Tex mex prieskoniais taco ar pan, tada gvakamolė, kukurūzai, pomidorų salsa (pomai, mėlynas svogūnas, druska) ir tortilija. Greita ir skani vakarienė smile.gif
Būna kiniečiai pagal šį AML recepetą https://www.instagra.../p/CLHDhnJnG3I/ Gaunas tobula Gua bao vištiena, dar ryžių su kiaušais paverdu, salotikes iš tos pat nuorodos ir nereik jokių 9 drakonų ar Kinų rožių biggrin.gif
Į špižinį puodą sumetų apketas vištos dalis, bulbas, morkas, svogūną, česnaką, paprieskoniuoju ir orkaitėn ant 110 laipsnių 4-5 val. Šį reikalą nuo Zeleniūtės nusižiūrėjau
O šiaip visokie kotletai su padažais, karbonadai, kugelis, bulviniai blynai, dar Pad thai pagal Beatą https://www.facebook...772176426340093
Ai dar labai pamėgom varškės čeburėkus iš Gadžijevų knygos.

Bet aš labai nemėgstu gaminti maisto doh.gif

Pas man vienas 13-metis krepšininkas, kuris amžinai alkanas ir viena 10-metė, kuri amžiais visko nemėgsta ir tik prisėdus prie stalo iš karto susiraukia. Pagnaibo, pakandžioja, pastumdo lėkštėje, atbulais dantimis pakramto ir jau būna soti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambrute: 28 rugsėjo 2023 - 12:48
I batu remonto tema, vilnietems
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 09 28, 12:47)
I batu remonto tema, vilnietems
vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiūūūūū 4u.gif tik iki tos sodų gatvės man kaip.iki mėnulio 🙈 bet jaučiu reiks susikaupt kažkada
Atsakyti
Gal kas sekat Daina Bosas IG ir pamenat, apie kokius gaivius, vandeninius kvepalus is Creme ji kalbejo pries koki menesi?

Gal yra, kuriu vyrai prijaucia miau, prasom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 rugsėjo 2023 - 13:06
QUOTE(linamog @ 2023 09 28, 12:52)
Gal kas sekat Daina Bosas IG ir pamenat, apie kokius gaivius, vandeninius kvepalus is Creme ji kalbejo pries koki menesi?

Šiaip kalbėjo apie penhaligons dramblį, oapie gaivius nė nemačiau. O ne MFK aqua media?
Atsakyti
I vakarieniu tema - pas mus dar einamas dalykas vistienos blynukai- smulkiai vistiena,prieskoniai, tada pora kiausu, majonkes, krakmolo ir kepi blynukus. Sueda belekiek 4u.gif

O dabar man padekit surast - gal kur matet vyrisku megztuku trumpom rankovem? Pati turiu belenkiek, pagalvojau, kad ir vyrui ne pro šal butu… ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2023 09 28, 14:13)
O dabar man padekit surast - gal kur matet vyrisku megztuku trumpom rankovem? Pati turiu belenkiek, pagalvojau, kad ir vyrui ne pro šal butu… ax.gif

Kokios sudeties?
Atsakyti