Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisvus Gap Organic Cotton 90s Loose Cargo Jeans, 30 regular dydis, 40 euru (jau Lietuvoje)

Turime laisva Jcrew crewcuts GIRLS' POM-POM CABLESWEATER, 4-5 dydis, 20 euru

vartotojo įkelta nuotrauka

Turime laisvus Dr.Martens Black 1460 Smooth Leather Combat Boot, UK8 - US10 dydis, kaina 97 eurai (jau Lietuvoje).

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 14:15)
mergai, ka jusu vaikai valgo vakarienems  biggrin.gif  biggrin.gif as issisemusi kapitaliai  biggrin.gif  biggrin.gif

Mėsa visokiam pavidale biggrin.gif geriausias maistas. Makaronai su bolonese padažu, makaronai su faršu, morkomis, salierais iš gyvenančios Italijoje instagrame nusižiūrėjau, visokie troškiniai, sriubos. Keptos mėsos orkaitėje. Instagrame gerų atrandu, tai prilimpa. Alia kinietiškai kiaulienos išpjova su agurkais ir morkomis. Pvz Zeleniūtės vištos petukai su padažu geruliai. Jautiena su aštriu padažu r t.t. pas mus platus racionas biggrin.gif Dar Tailandietiški kariai tinka. Jūros gėrybės ir t.t. Kartais varškės apkepas, virtiniai su varške.
Pas mane vyrukai pavalgantys. Bet apetitas nuo mažumės geras.
Dar naktipiečiams lėkštė: mocarela, pomidorai, pesto, vytintos mėsos, dešros, kumpis.
Taip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kokios rimtos kai kurios vakarienės unsure.gif Gal jūs pietų nevalgot,čia 2in1 arba kas tada pietums unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 09 27, 19:45)
Bet tai kokios rimtos kai kurios vakarienės unsure.gif Gal jūs pietų nevalgot,čia 2in1 arba kas tada pietums  unsure.gif  biggrin.gif

Pas mus kadangi visi pietus valgo kažkur - mieste, mokykloje, tai gaminu kartą dienoje, tai kam pietūs, kam vakarienė gaunasi nes aš mieste tik užkandu per pietus.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 09 27, 19:50)
Pas mus kadangi visi pietus valgo kažkur - mieste, mokykloje, tai gaminu kartą dienoje, tai kam pietūs, kam vakarienė gaunasi nes aš mieste tik užkandu per pietus.

drinks_cheers.gif tada taip.Vakarienės dvejopos- kurie valgo rimtus pietus ir kurių pagrindinis valgymas pavakary/vakare.
Atsakyti
ASOS papildoma 25% nuolaida, galioja ir sale
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 09 27, 17:34)
Papaj užaugs  rolleyes.gif

Kol kas tas Papaj-su per mažu KMI biggrin.gif

Bet kaip pasijauti ne viena čia gossip.gif

Mano dičkis iki 2-3 metų valgė tik kelis produktus: pomidorus, sviestą, natūralų jogurtą, pieną ir gal dar kokį bananą. Tai viską slėpdavau pomidoruose biggrin.gif Dabar valgo viską. Mažasis - atbulai - iki 3 valgė viską - iš mano salotų išrinkdavo kaparėlius ir atiminėdavo sušius. O tada susirgo plaučių uždegimu ir jis jam toookius pilvo skausmus kėlė, kad, kol vaiką ištyrė visi gastro ir tik vėliau tą plaučių uždegimą atrado, tai jis valgyt nustojo. Ir nuo tada viską bijo ragaut ir labai labai labai lėtai atsiranda kažkoks naujas produktas, nors bile kiek metų praėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 13:15)
mergai, ka jusu vaikai valgo vakarienems  biggrin.gif  biggrin.gif as issisemusi kapitaliai  biggrin.gif  biggrin.gif

tą patį, ką ir mes. Kepta višta, įvairūs troškiniai, jautienos kepsniai, hamburgeriai, žuvis, jūros gėrybės, makaronai. Viską valgo, išskyrus salotas. Beje, dabar apetitas geresnis, prieš pora metų pusryčiau neįsiūlydavau, o dabar visai rimtai pavalgo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 27 rugsėjo 2023 - 20:08
neblogos maikutės mergaitėms,gal kas ieškote smile.gif
https://www.children...Pack-3020141-HE
Atsakyti
Galvojau aš viena dėl vakarienių vargstu... biggrin.gif
O pietūs jei ne vienam, tai kitam kažkas neįtinka.
Lb džiaugiuos, kad įsibegėja moliūgų sezonas, virsim moliūgienes. Prie jų ryžių išsiverdam, ar kokių bulkos skrebučių ir pan...
Kugelį mėgstu kept įtarkuodama ir cukinijos, jis lengvesnis būna. Kitąkart dar dadedu prieš pašaunant į orkaitę nedidelius apkeptus vištienos gabaliukus...
Ratatulia fainas dalykas, bet reikia, kad nebūtų su daržovėm susipykę. Galvoju, reiktų su bulvėmis pabandyt, gal labiau įtiktų... ax.gif
Lazanija su varške, arba daržovių versija (cukinija,morkų,papkrikų ir pan)...
Atsakyti
Aš jus myliu! oro_buckis.gif
Man nuo tų mėsų jau negera 🤪 prisirankiojau bišk idėjų iš jūsų. Kas svarbiausia, kad restoranuose ryja viską, viską ir beleką. Tą patį padarau namie. Nu toks jausmas, kad žmogui ne maistą o š po nosim pakišu. Atsisėda nustebęs ir atsikelia toks. Tipo aš jau privalgęs, sprogsiu. Negaliu. Noriu nusišaut biggrin.gif padariau kurią dieną 6 kijevus. Tai 2 per pietus 2 vakare ir kitą dieną 2 pietum. Fsio. Baigė valgymą biggrin.gif

O kaip teriyaki vištieną darot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 21:53)
Aš jus myliu!  oro_buckis.gif
Man nuo tų mėsų jau negera 🤪 prisirankiojau bišk idėjų iš jūsų. Kas svarbiausia, kad restoranuose ryja viską, viską ir beleką. Tą patį padarau namie. Nu toks jausmas, kad žmogui ne maistą o š po nosim pakišu. Atsisėda nustebęs ir atsikelia toks. Tipo aš jau privalgęs, sprogsiu. Negaliu. Noriu nusišaut  biggrin.gif padariau kurią dieną 6 kijevus. Tai 2 per pietus 2 vakare ir kitą dieną 2 pietum. Fsio. Baigė valgymą  biggrin.gif

O kaip teriyaki vištieną darot?  bigsmile.gif

Laaabai skanu, bet as sotus laugh.gif Diplomatiskai pas mani, zino, kad nuo to jam paciam bus geriau tongue.gif
Bet tas mazesnis diplomatas, tai ir pats nemazai ka pasigamina.O va vyresnis studentas, tai nezinau ar kiausini issivirt gebetu biggrin.gif Nors negaliu juoktis, nes ir pati viena likus bendrabutyje studentavimo laikais manu koses issivirt nesugebejau.Vis atrode, kad tu manu mazai ir mazai, tol pyliau, kol sauksto pajudint nebegalejau, kaip pricementuotas liko , Ismeciau lauk su visu puodu ir saukstu, nepajudinamu biggrin.gif
Atsakyti