Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man dabar tai lengva su maistu, kai daržovių yra-pomidorai, salotos, blynai cukiniju, čili troškinys ir kalnas salotu… As vis užmetu akį i Amelijos receptus is instagramo, nestorasmaistas irgi ten pat;) Šiandien i orkaite pomidoru su paprikom pasoviau, truputi prieskoniu, alyvuogiu aliejaus, pakepus i kokteiline, citrinos sulciu, pakepintu migdolu, sublenderiavau ir su spageciais sumaisiau;)
Pieniskas sriubas megsta maniskiai, nors retai duodu.
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.nike.com
www.venus.com
www.tjmaxx.com
www.talbots.com
www.swarovski.com
www.saksoff5th.com
www.intimissimi.com
www.lilysilk.com - 20%
www.uspoloassn.com - 20%
www.victoriassecret.com-25%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.michaelkors.com-20%
www.gapfactory.com-10%
www.famousfootwear.com
www.anntaylor.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.zulily.com
www.6pm.com
www.hm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.bathandbodyworks.com
www.naturessheabutter.com
www.ilmakiage.com - 10%
www.franceluxe.com
www.atopalm.com-20%
www.walgreens.com - 10%
www.puritan.com-32%
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 14:28)
Man dabar tai lengva su maistu, kai daržovių yra-pomidorai, salotos, blynai  cukiniju, čili troškinys ir kalnas salotu… As vis užmetu akį i Amelijos receptus is instagramo, nestorasmaistas irgi ten pat;) Šiandien i orkaite pomidoru su paprikom pasoviau, truputi prieskoniu, alyvuogiu aliejaus, pakepus i kokteiline, citrinos sulciu, pakepintu migdolu, sublenderiavau ir su spageciais sumaisiau;)
Pieniskas sriubas megsta maniskiai, nors retai duodu.

jetus kokie jus saunuoliai. maniskis nieko is isvardintu net i burna neimtu unsure.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Moteriški 32Degrees HIGH-WAIST ACTIVE LEGGING, dydis XS, spalva REFLECTING POND - $12.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškas J.Crew vientisas maudymukas, 4US dydis, Iris spalva, nusegama petnešėlė per kaklą, išimami pakietinimai - $22.50

Moteriški Moschino Cheap & Chic EDT, 50ml - $19

Moteriškos Uniqlo U Crew Neck Short-Sleeve T-Shirt, XL dydis, spalva Navy ir Red - po $14.90
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškos odinės Lauren Ralph Lauren Jayna Nappa Leather Flats, dydis 7.5US, spalva FRENCH NAVY - $34.50

Moteriški Lauren Ralph Lauren High Rise Relaxed Straight Jeans, dydis 4US, spalva BLUE RIDGE WASH - $37.50

Moteriškas Magaschoni Cashmere V-Neck Sweater, dydis M, spalva Black, 100% kašmyras - $35.40
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 15:15)
mergai, ka jusu vaikai valgo vakarienems  biggrin.gif  biggrin.gif as issisemusi kapitaliai  biggrin.gif  biggrin.gif

Blynai, lietiniai (bananas, dešrelė, mėsytė), varškėčiai, apkepas varškės, aštrūs vištienos sparneliai biggrin.gif , čiken nagetsai biggrin.gif , čiken popsai biggrin.gif pica naminė, koldūnai kai naminių gaunu, nes pati nedarau tokių, sunku ir pas mus su vakariene, nevalgo jokios daržovės išskyrus bulvę unsure.gif
O kai galva neišneša, iš principo nieko negaminu, te apsišikie, nes pasiūlai 5 patiekalus ir visi netinka, vaiposi, tai iškrova ir man dzin... Kitą dieną valgo viską nesirankiodamas biggrin.gif
Atsakyti
didžioji gaminasi pati, tik parašo, kokių nupirkti produktų.
mažasis galėtų gyventi vien "ant" blynų, bandelių, makaronų. daržvoes valgo raugintas ir agurkus- pomikus su grietine.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 16:57)
jetus kokie jus saunuoliai. maniskis nieko is isvardintu net i burna neimtu  unsure.gif

Maniškiai ipratinti nuo mazumes pusryciams kose, pietums maistas su daržovėmis, vakarienei irgi gali lapu paduoti😊
Varškėčių išvirk, na nejau ir jų nemėgsta? Aš verdu, keptu nemyliu.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 15:57)
Maniškiai ipratinti nuo mazumes pusryciams kose, pietums maistas su daržovėmis, vakarienei irgi gali lapu paduoti😊

Varškėčius valgė vakar virtus, užvakar keptus. biggrin.gif kaip užkniso negaliu tie ėdalai. Taip skaniai padariau pietus. Makarus išrankiojo, pavoliojo ir paliko viską. Nusišaut baigiu aš su juo 🥺
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2023 09 27, 15:48)
Blynai, lietiniai (bananas, dešrelė, mėsytė), varškėčiai, apkepas varškės, aštrūs vištienos sparneliai  biggrin.gif , čiken nagetsai  biggrin.gif , čiken popsai  biggrin.gif pica naminė, koldūnai kai naminių gaunu, nes pati nedarau tokių, sunku ir pas mus su vakariene, nevalgo jokios daržovės išskyrus bulvę unsure.gif 
O kai galva neišneša, iš principo nieko negaminu, te apsišikie, nes pasiūlai 5 patiekalus ir visi netinka, vaiposi, tai iškrova ir man dzin... Kitą dieną valgo viską nesirankiodamas  biggrin.gif

Aš tą tipo "mirk badu" išbandžiau. Neėdė 3 dienas. Nieko. Ir su manim nešnekėjo 😂 kažkaip bangom. Visgi 12 metų o maisto prasme visai neišsivystęs biggrin.gif

Šiand gaus mielinių blynų su obuoliais 🙄 nes nežinau ką daaaaarrrrr
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2023 09 27, 15:54)
didžioji gaminasi pati, tik parašo, kokių nupirkti produktų.
mažasis galėtų gyventi vien "ant" blynų, bandelių, makaronų. daržvoes valgo raugintas ir agurkus- pomikus su grietine.

Va, mano vaiks = tavo vaiks. Tik tas kert mėsoooos kalnus, man jau bloga nuo tų karbonadų 🤯 ir dar bulbų jam reik unsure.gif nu kaip nyku nebegaliu.
Atsakyti
Dar keptus grikius su sviestu ir morkom valgo 😊
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 14:57)
jetus kokie jus saunuoliai. maniskis nieko is isvardintu net i burna neimtu  unsure.gif

Pas mus vakarienių grafikas paprastas, nes tas pats per tą patį:
Pirmadienis: kiaušo blynas (t.y., plakta kiaušinienė);
Antradienis: grikių košė (žiaugčioja, bet tai yra vienintelė normali vakarienė per visą savaitę, tai turi valgyt);
Trečiadienis: lietiniai;
Ketvirtadienis: naminė pica;
Penktadienis: makaronai;
Šeštadienis: naminis šūdmaistis - takos (į kuriuos, pvz, mažasis dedasi TIK mėsos), kebabai arba mėsainiai (tada mažas valgo TIK bulvytes unsure.gif );
Sekmadienis: čirviniai blynai.
Jei leisčiau rinktis, mažasis valgytų tik blynai-makaronai-blynai-makaronai verysad.gif Ir dar turbūt čiabata užsikąstų, jei tik kas leistų... Man, kadangi racionas labai ribotas,-lengviau, kai yra grafikas. Užmėtykit akmenais, bet yra kaip yra. Mes su vyru valgom salotas/ silkes, ką tik užsimanom, mažas valgo tą patį per tą patį, dičkis - kartais su mumis, kartais - su broliu.
Varškę dar įmanoma blynuose paslėpt, bet, pvz., makaronai iš špinatų buvo išniekinti biggrin.gif

Tas, kur makaroninis-bulkinis, iš mėsos valgo TIK vištieną. Tai jau irgi kaip atsibodo...Takos vištiena, vištienos čikenagetsai, vištienos karbonadas, vištienos sriuba frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 09 27, 16:29)

Tas, kur makaroninis-bulkinis, iš mėsos valgo TIK vištieną. Tai jau irgi kaip atsibodo...Takos vištiena, vištienos čikenagetsai, vištienos karbonadas, vištienos sriuba frusty.gif

Papaj užaugs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 07:57)

mano vienas valgo viska, kita beveik nieko. Tai vakarienes jai dazniausiai buna visokiu rusiu/pavidalu vistiena biggrin.gif

QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 08:57)

mano isrankioji net varskeciu nelabai valgo, truputi tik pagnaibo...
Atsakyti