Man dabar tai lengva su maistu, kai daržovių yra-pomidorai, salotos, blynai cukiniju, čili troškinys ir kalnas salotu
As vis užmetu akį i Amelijos receptus is instagramo, nestorasmaistas irgi ten pat;) Šiandien i orkaite pomidoru su paprikom pasoviau, truputi prieskoniu, alyvuogiu aliejaus, pakepus i kokteiline, citrinos sulciu, pakepintu migdolu, sublenderiavau ir su spageciais sumaisiau;)
Pieniskas sriubas megsta maniskiai, nors retai duodu.
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.nike.com
www.venus.com
www.tjmaxx.com
www.talbots.com
www.swarovski.com
www.saksoff5th.com
www.intimissimi.com
www.lilysilk.com - 20%
www.uspoloassn.com - 20%
www.victoriassecret.com-25%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.michaelkors.com-20%
www.gapfactory.com-10%
www.famousfootwear.com
www.anntaylor.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.zulily.com
www.6pm.com
www.hm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.bathandbodyworks.com
www.naturessheabutter.com
www.ilmakiage.com - 10%
www.franceluxe.com
www.atopalm.com-20%
www.walgreens.com - 10%
www.puritan.com-32%
www.iherb.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.nike.com
www.venus.com
www.tjmaxx.com
www.talbots.com
www.swarovski.com
www.saksoff5th.com
www.intimissimi.com
www.lilysilk.com - 20%
www.uspoloassn.com - 20%
www.victoriassecret.com-25%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.michaelkors.com-20%
www.gapfactory.com-10%
www.famousfootwear.com
www.anntaylor.com
www.costco.com
www.sierra.com
www.zulily.com
www.6pm.com
www.hm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
PREKES MUSU GROZIUI
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.bathandbodyworks.com
www.naturessheabutter.com
www.ilmakiage.com - 10%
www.franceluxe.com
www.atopalm.com-20%
www.walgreens.com - 10%
www.puritan.com-32%
www.iherb.com
QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 14:28)
Man dabar tai lengva su maistu, kai daržovių yra-pomidorai, salotos, blynai cukiniju, čili troškinys ir kalnas salotu
As vis užmetu akį i Amelijos receptus is instagramo, nestorasmaistas irgi ten pat;) Šiandien i orkaite pomidoru su paprikom pasoviau, truputi prieskoniu, alyvuogiu aliejaus, pakepus i kokteiline, citrinos sulciu, pakepintu migdolu, sublenderiavau ir su spageciais sumaisiau;)
jetus kokie jus saunuoliai. maniskis nieko is isvardintu net i burna neimtu
Turime laisvus:
Moteriški 32Degrees HIGH-WAIST ACTIVE LEGGING, dydis XS, spalva REFLECTING POND - $12.99
Moteriškas J.Crew vientisas maudymukas, 4US dydis, Iris spalva, nusegama petnešėlė per kaklą, išimami pakietinimai - $22.50
Moteriški Moschino Cheap & Chic EDT, 50ml - $19
Moteriškos Uniqlo U Crew Neck Short-Sleeve T-Shirt, XL dydis, spalva Navy ir Red - po $14.90
Moteriškos odinės Lauren Ralph Lauren Jayna Nappa Leather Flats, dydis 7.5US, spalva FRENCH NAVY - $34.50
Moteriški Lauren Ralph Lauren High Rise Relaxed Straight Jeans, dydis 4US, spalva BLUE RIDGE WASH - $37.50
Moteriškas Magaschoni Cashmere V-Neck Sweater, dydis M, spalva Black, 100% kašmyras - $35.40
Moteriški 32Degrees HIGH-WAIST ACTIVE LEGGING, dydis XS, spalva REFLECTING POND - $12.99
Moteriškas J.Crew vientisas maudymukas, 4US dydis, Iris spalva, nusegama petnešėlė per kaklą, išimami pakietinimai - $22.50
Moteriški Moschino Cheap & Chic EDT, 50ml - $19
Moteriškos Uniqlo U Crew Neck Short-Sleeve T-Shirt, XL dydis, spalva Navy ir Red - po $14.90
Moteriškos odinės Lauren Ralph Lauren Jayna Nappa Leather Flats, dydis 7.5US, spalva FRENCH NAVY - $34.50
Moteriški Lauren Ralph Lauren High Rise Relaxed Straight Jeans, dydis 4US, spalva BLUE RIDGE WASH - $37.50
Moteriškas Magaschoni Cashmere V-Neck Sweater, dydis M, spalva Black, 100% kašmyras - $35.40
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 15:15)
mergai, ka jusu vaikai valgo vakarienems as issisemusi kapitaliai
Blynai, lietiniai (bananas, dešrelė, mėsytė), varškėčiai, apkepas varškės, aštrūs vištienos sparneliai , čiken nagetsai , čiken popsai pica naminė, koldūnai kai naminių gaunu, nes pati nedarau tokių, sunku ir pas mus su vakariene, nevalgo jokios daržovės išskyrus bulvę
O kai galva neišneša, iš principo nieko negaminu, te apsišikie, nes pasiūlai 5 patiekalus ir visi netinka, vaiposi, tai iškrova ir man dzin... Kitą dieną valgo viską nesirankiodamas
didžioji gaminasi pati, tik parašo, kokių nupirkti produktų.
mažasis galėtų gyventi vien "ant" blynų, bandelių, makaronų. daržvoes valgo raugintas ir agurkus- pomikus su grietine.
mažasis galėtų gyventi vien "ant" blynų, bandelių, makaronų. daržvoes valgo raugintas ir agurkus- pomikus su grietine.
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 16:57)
Maniškiai ipratinti nuo mazumes pusryciams kose, pietums maistas su daržovėmis, vakarienei irgi gali lapu paduoti😊
Varškėčių išvirk, na nejau ir jų nemėgsta? Aš verdu, keptu nemyliu.
QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 15:57)
Maniškiai ipratinti nuo mazumes pusryciams kose, pietums maistas su daržovėmis, vakarienei irgi gali lapu paduoti😊
Varškėčius valgė vakar virtus, užvakar keptus. kaip užkniso negaliu tie ėdalai. Taip skaniai padariau pietus. Makarus išrankiojo, pavoliojo ir paliko viską. Nusišaut baigiu aš su juo 🥺
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2023 09 27, 15:48)
Blynai, lietiniai (bananas, dešrelė, mėsytė), varškėčiai, apkepas varškės, aštrūs vištienos sparneliai , čiken nagetsai , čiken popsai pica naminė, koldūnai kai naminių gaunu, nes pati nedarau tokių, sunku ir pas mus su vakariene, nevalgo jokios daržovės išskyrus bulvę
O kai galva neišneša, iš principo nieko negaminu, te apsišikie, nes pasiūlai 5 patiekalus ir visi netinka, vaiposi, tai iškrova ir man dzin... Kitą dieną valgo viską nesirankiodamas
Aš tą tipo "mirk badu" išbandžiau. Neėdė 3 dienas. Nieko. Ir su manim nešnekėjo 😂 kažkaip bangom. Visgi 12 metų o maisto prasme visai neišsivystęs
Šiand gaus mielinių blynų su obuoliais 🙄 nes nežinau ką daaaaarrrrr
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2023 09 27, 15:54)
didžioji gaminasi pati, tik parašo, kokių nupirkti produktų.
Va, mano vaiks = tavo vaiks. Tik tas kert mėsoooos kalnus, man jau bloga nuo tų karbonadų 🤯 ir dar bulbų jam reik nu kaip nyku nebegaliu.
Dar keptus grikius su sviestu ir morkom valgo 😊
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 14:57)
Pas mus vakarienių grafikas paprastas, nes tas pats per tą patį:
Pirmadienis: kiaušo blynas (t.y., plakta kiaušinienė);
Antradienis: grikių košė (žiaugčioja, bet tai yra vienintelė normali vakarienė per visą savaitę, tai turi valgyt);
Trečiadienis: lietiniai;
Ketvirtadienis: naminė pica;
Penktadienis: makaronai;
Šeštadienis: naminis šūdmaistis - takos (į kuriuos, pvz, mažasis dedasi TIK mėsos), kebabai arba mėsainiai (tada mažas valgo TIK bulvytes );
Sekmadienis: čirviniai blynai.
Jei leisčiau rinktis, mažasis valgytų tik blynai-makaronai-blynai-makaronai Ir dar turbūt čiabata užsikąstų, jei tik kas leistų... Man, kadangi racionas labai ribotas,-lengviau, kai yra grafikas. Užmėtykit akmenais, bet yra kaip yra. Mes su vyru valgom salotas/ silkes, ką tik užsimanom, mažas valgo tą patį per tą patį, dičkis - kartais su mumis, kartais - su broliu.
Varškę dar įmanoma blynuose paslėpt, bet, pvz., makaronai iš špinatų buvo išniekinti
Tas, kur makaroninis-bulkinis, iš mėsos valgo TIK vištieną. Tai jau irgi kaip atsibodo...Takos vištiena, vištienos čikenagetsai, vištienos karbonadas, vištienos sriuba
QUOTE(tikinga @ 2023 09 27, 16:29)
Tas, kur makaroninis-bulkinis, iš mėsos valgo TIK vištieną. Tai jau irgi kaip atsibodo...Takos vištiena, vištienos čikenagetsai, vištienos karbonadas, vištienos sriuba
Papaj užaugs
QUOTE(JMD @ 2023 09 27, 07:57)
mano vienas valgo viska, kita beveik nieko. Tai vakarienes jai dazniausiai buna visokiu rusiu/pavidalu vistiena
QUOTE(gėlužė @ 2023 09 27, 08:57)
mano isrankioji net varskeciu nelabai valgo, truputi tik pagnaibo...