Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2019 01 11, 13:44)
Tai va nera pas maniske uniformos. Ir gerai, ir blogai rolleyes.gif Maniske pernelyg nediskutuoja, viskas jai tinka, tai bent tiek gerai biggrin.gif Tik paklausiu ko nori sijono ar sukneles rolleyes.gif Na ir dar pasitariu ar gerai sita, bet jai gerai visada buna biggrin.gif

O maniskei visada blogai nono2.gif Toks jau vaikas, priestarauja, kad papriestarautu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 01 11, 14:24)
Mano panasiai i mokykla pana ir eina biggrin.gif Vyras sako tai gal bet pora dienu ta pati ruba uzdek biggrin.gif

Kaip mano vyras kartais pasako, panešiojo dvi valandas ir jau skalbia biggrin.gif
Atsakyti
Bought for myself: 5’6” slim athletic build 125 lbs size 27 jeans 34A. Plenty of room for layering. Only wish there were more pockets and an easier outside fastening mechanism (buttons in loops are not easy to do with gloves on), but zipper underneath ensures coat stays closed. Sale price made this worth every penny

apie crew parka kids
Atsakyti
Kas turite šviesius ugg kur norde buvo gale su raištukais? Gal jau nešiojate ir galite pasakyti ar labai tepli ta jų spalva? Labai man gražūs jie, tik dėl šviesios spalvos bijau pradėti nešioti:)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 11, 15:22)
Kas turite šviesius ugg kur norde buvo gale su raištukais? Gal jau nešiojate ir galite pasakyti ar labai tepli ta jų spalva? Labai man gražūs jie, tik dėl šviesios spalvos bijau pradėti nešioti:)

su kailiu skalbiarkoj skalbiu. kaip nauji. nanoteku ispurkskit pries nesiojima ir leiskit para pastovet
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 11, 14:13)
https://factory.jcre...color_name=navy 15$
Papildyta:

Svecias sveciui nelygu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Jei pavyks factory nupirkt, tai mano pana gales keist sukneles kaip kojines  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kiekviena diena i darzeli lyg i puota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

faina, mano panai neimanoma isiulyti sukneles - tik kelnes...
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2019 01 11, 15:28)
faina, mano panai neimanoma isiulyti sukneles - tik kelnes...

su maniske buvo tas pats, tikiuosi kol suknes ateis nepersigalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 sausio 2019 - 14:45
QUOTE(spygliz @ 2019 01 11, 15:35)
su maniske buvo tas pats, tiiuosi kol sunes ateis nepersigalvos

man tai grazu, ypac, kai paauga - tokios damutes:) , musu tai nuo brolio prisiziuri. Galeciau pirkti tik berniukiskus rubus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2019 01 11, 12:55)
Man pritaike. Ziuresim, ka mergaites pasakys, kaip joms  ax.gif

su kokiu kodu pritaikoma?
Atsakyti

su kokiu kodu pritaikoma?

EXTRA 50% OFF 2 CLEARANCE STYLES, EXTRA 60% OFF 3 CLEARANCE STYLES, EXTRA 70% OFF 4+ CLEARANCE STYLES.* USE CODE EVENMORE

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 11, 15:27)
su kailiu skalbiarkoj skalbiu. kaip nauji. nanoteku ispurkskit pries nesiojima ir leiskit para pastovet

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2019 01 11, 15:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="72319873" data-time="1547211432"><div><p>su kokiu kodu pritaikoma?</p></div></blockquote><p><span style="text-align:center;background-color:rgb(126,126,126);">EXTRA 50% OFF 2 CLEARANCE STYLES, EXTRA 60% OFF 3 CLEARANCE STYLES, EXTRA 70% OFF 4+ CLEARANCE STYLES.* USE CODE EVENMORE</span></p>

parašė, kad kodas jai negalioja
Atsakyti