Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

o broškes isisegt neisein toj vietoj?

Trys lašai skurtingose vietose. Visą dieną nepastebėjau  :oh: 

Atsakyti

ff92ab955d844aa07262e47105fbddf5369.png

O Ringuva skysta bandet ar muila?

Skystą. Bet man tos dėmės sudžiūvo ir neatitirpsta

Atsakyti

Ateičiai - LOC servetėles nešiotis ir iš karto visokius kleckus pavalyt ax.gif

Įsivaizduojat, nemačiau tų dėmių. Turbūt buvo karšta, nusivilkau švarką ir pakabinau į spintą

Atsakyti

Jeigu po vieną nepadeda, aš sumaišau baliklį su LOC ir puikiai išplauna net senas dėmes 4u.gif
Bet maisto dėmes užtenka baliklio, tik ilgai nelaikykite, ypač mišinio, jeigu spalvotas švarkas, kad paskui nebūtų neišplaunamos dėmės, jeigu spalvą nuims. Bent jau skalbimo metu viskas puikiai, kai pilu tiesiog ant dėmės ir dedu skalbti, o čia rankomis skalbsit, tai reikia sudrėkinti, užpilti baliklio, kažkiek palaikyti ir išskalbti.

Bet kaip aš bijau sugadinti. Toks čiki fainas kostiumas. Aš nenoriu jo skalbti. Bandžiau tik dėmes valyti

Atsakyti

Labasbrytas,

Kad jau ligų tema, ir aš kreipiuos. Gal kokį neurologą, ar kitos specializacijos gyd.parekomenduotimėt, - jau viską iš tikro bandyčiau, kad tik pagerėtų. Vargstu su sėdimuoju kaulu/nervu, ta vieta. Než., ar išvis pagydoma. Sportas, tempimai - ok, padeda. Bet tai tik tą ir daryt. Bet jei tik atsisėdu 🙈, max iki 1 val, - ir skausmas garantuotas iki kito ryto 🙈😅. Būt juokinga, jei ne graudu.

Man panašiai buvo. Aš buvau pertempus raumenis. Padėjo tik baseinas. Gydomosios mankštos. N gydytojų buvo apvažiuota. Vienas siūlė uodegikaulį nupjauti, nes trukdo  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 09 12, 12:34)
Man panašiai buvo. Aš buvau pertempus raumenis. Padėjo tik baseinas. Gydomosios mankštos. N gydytojų buvo apvažiuota. Vienas siūlė uodegikaulį nupjauti, nes trukdo  lotuliukas.gif 

Gerai, kad ne ranka kokia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 12, 11:35)
panos, o bilietas i barsa uz 287 1 zmogui daug ar nelabai?  biggrin.gif

Žiūrint kokiu laiku planuojat lėkti. Man bišk brangokai atrodo smile.gif
Bet jei sąlygoja aplinkybės ir patogūs laikai/datos, nepritaupysi rolleyes.gif
Tarkim atskrendi į vietą kokią 22-23h, tai realiai, tiesiai į lovą, o už naktį jau moki...
Mes 2022 vasarą ((liepą, ketv-sekamd) iki dviejų šimtų asmeniui su bagažu ir vieta mokėjom. Pirkom du mėn prieš ax.gif
Atsakyti
Ar galima pagauti geresne kaina šita shopperi

https://www.coachout....html?rrec=true
? 4u.gif
Atsakyti

Yra spaliui su raynier uz 210 i Barsa bet susidesi bagazus vis tiek bus apie 300. Kazkaip sunkiai post covid su pigiais bilietais, norejom i Azija kita met tai jei ne dvieju paru skrydis, visi apie 800 eina.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 09 12, 10:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rastafarinas" data-cid="73101066" data-time="1694506394">
<div>
<p>Ne</p>
</div>
</blockquote>
<p>o darytas tau MRT?</p>
<p>jei nedarytas tai pasidark. O jei darytas ir tikrai jokiu isvarzu nera tai neurologas nepades. Pas ta pati Kestuti Linkus sporto medika/reabilitologa gali nueiti. Nera ok kad sportas padeda tik tam kartui, kazkur kazkas nepastebeta. Sikna gali buti silpna, koju raumenys labai sutrumpeje, isitempe. As kai turejau tokiu problemu tai man buvo israsyti maszai plius manksta. Situacija pagerejo po poros menesiu kada nebejauciau jokiu skausmu. Nesenai buvau nugara patempus ciaudedama kad ir kaip juokingai tai sakmbetu.  biggrin.gif tai irgi nei sedet nei eit nieko negalejau, dariau trenerio pratimus paskirtus ir paskui nuejau i masaza ir susitvarke man pilnai per pora savaiciu.</p>
<p>Ir as beje turiu stuburo isvarza, ta pirmine stadija, kiek aiskino neurologe tai ja turi beveik visi dirbantys sedima darba.</p>

Dėkavoju. 4u.gif Pavardę fiksuoju. Einu googlint.
Ko tik nepridaryta!.. O raumenys ir tampomi ir stiprinami, bet jausmas, kad dar ten kas tai yr. Reiks išsiaškint vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2023 09 12, 13:11)
Dėkavoju.  4u.gif  Pavardę fiksuoju. Einu googlint.
Ko tik nepridaryta!..  O raumenys ir tampomi ir stiprinami, bet jausmas, kad dar ten kas tai yr. Reiks išsiaškint vis tiek.

Aš eičiau pas gerą osteopatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 09 12, 11:55)
Žiūrint kokiu laiku planuojat lėkti. Man bišk brangokai atrodo smile.gif
Bet jei sąlygoja aplinkybės ir patogūs laikai/datos, nepritaupysi  rolleyes.gif
Tarkim atskrendi į vietą kokią 22-23h, tai realiai, tiesiai į lovą, o už naktį jau moki...
Mes 2022 vasarą ((liepą, ketv-sekamd) iki dviejų šimtų asmeniui su bagažu ir vieta mokėjom. Pirkom du mėn prieš  ax.gif

Per vaikų atoatogas. 13 h nusileidi atskridęs , atgal vakare. Radau už 255€
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 09 12, 12:08)
<p>Yra spaliui su raynier uz 210 i Barsa bet susidesi bagazus vis tiek bus apie 300. Kazkaip sunkiai post covid su pigiais bilietais, norejom i Azija kita met tai jei ne dvieju paru skrydis, visi apie 800 eina.</p>

Man 5 dienom užtenka kuprinytės, niekad bagažo neimu. Man dar reik pataikyk kad nei varžybų nei pamokų nebūtų 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 rugsėjo 2023 - 12:38