Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2023 09 12, 06:38)
<p>Panos, padėkit. Kaip išvalyti likerio dėmę iš vilnonio kriu švarko? Valgiau saldainį su likeriu ir įvyko nelaimė… Ringuva nepadėjo net ilgiau palaikius. Valyklos pas mane mieste nėra. Kol nuvešiu į kitą miestą, parsivešiu - sezonas baigsis. Google nerandu info. Ką daryti?  verysad.gif </p>

o broškes isisegt neisein toj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 09 12, 07:38)
<p>Panos, padėkit. Kaip išvalyti likerio dėmę iš vilnonio kriu švarko? Valgiau saldainį su likeriu ir įvyko nelaimė… Ringuva nepadėjo net ilgiau palaikius. Valyklos pas mane mieste nėra. Kol nuvešiu į kitą miestą, parsivešiu - sezonas baigsis. Google nerandu info. Ką daryti?  verysad.gif </p>

Amway baliklis, kuris be chloro https://www.amway.co...---1kg/p/110481
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

O Ringuva skysta bandet ar muila?
Atsakyti

Ateičiai - LOC servetėles nešiotis ir iš karto visokius kleckus pavalyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2023 09 11, 21:06)
Aš apie didesnę ir tokios rudos spalvos. O pirkot kažkurioj išparduotuvėj ar jų puslapyje? Nes kiek žiūriu, tai gerokai brangiau nei 300€ kainuoja.

Būna Italijoj, Anglijoj outletų ištisi miesteliai, gal žmogus iš ten pirko papigiai... Esu perpirkus Jimmy Choo batus už žaislinę kainą, kai žmogus impulsyviai dėl geros kainos pirko outlete ir tik vėliau suprato, kad batukai ankšti ir vis tik negali dėvėt, tai 1-2x užsidėtus nupirkau už juokingą kainą, o kitas Jimmy basutes esu pagavus Ruelaloj už 190dol ir netikiu kad ta parduotuvė siūlytų padielkas blink.gif Tikrai kartais pavyksta gerų kainų pagauti, normalu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 09 12, 06:10)
Turi išvaržą?

Ne
Atsakyti
Kam tinka dydis, imkit. Tobula suknelė wub.gif
Gaila ne mano dydis, imčiau. Turiu chaki, atostogoms nereali. Lengva, gali net į kišenę įsimest biggrin.gif , nėra lamdi, puikiai plaunasi. Modelis tox, kad su kuo derinsi, tokią nuotaiką ir susikursi bigsmile.gif

https://www.jcrew.co...oductCode=BR398

Ar kas nors pirkot, būtų įdomu atsiliepimas ax.gif
https://www.jcrew.co...oductCode=BQ212
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 12 rugsėjo 2023 - 10:24
QUOTE(Madam V @ 2023 09 12, 06:38)

QUOTE(Lux @ 2023 09 12, 07:52)

QUOTE(rapoja @ 2023 09 12, 08:12)
Ateičiai - LOC servetėles nešiotis ir iš karto visokius kleckus pavalyt  ax.gif

Jeigu po vieną nepadeda, aš sumaišau baliklį su LOC ir puikiai išplauna net senas dėmes 4u.gif
Bet maisto dėmes užtenka baliklio, tik ilgai nelaikykite, ypač mišinio, jeigu spalvotas švarkas, kad paskui nebūtų neišplaunamos dėmės, jeigu spalvą nuims. Bent jau skalbimo metu viskas puikiai, kai pilu tiesiog ant dėmės ir dedu skalbti, o čia rankomis skalbsit, tai reikia sudrėkinti, užpilti baliklio, kažkiek palaikyti ir išskalbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 12 rugsėjo 2023 - 10:34
panos, o bilietas i barsa uz 287 1 zmogui daug ar nelabai? biggrin.gif
Atsakyti

panos, o bilietas i barsa uz 287 1 zmogui daug ar nelabai? biggrin.gif

normaliai.

Atsakyti

Ne

o darytas tau MRT?

jei nedarytas tai pasidark. O jei darytas ir tikrai jokiu isvarzu nera tai neurologas nepades. Pas ta pati Kestuti Linkus sporto medika/reabilitologa gali nueiti. Nera ok kad sportas padeda tik tam kartui, kazkur kazkas nepastebeta. Sikna gali buti silpna, koju raumenys labai sutrumpeje, isitempe. As kai turejau tokiu problemu tai man buvo israsyti maszai plius manksta. Situacija pagerejo po poros menesiu kada nebejauciau jokiu skausmu. Nesenai buvau nugara patempus ciaudedama kad ir kaip juokingai tai sakmbetu.  :D tai irgi nei sedet nei eit nieko negalejau, dariau trenerio pratimus paskirtus ir paskui nuejau i masaza ir susitvarke man pilnai per pora savaiciu.

Ir as beje turiu stuburo isvarza, ta pirmine stadija, kiek aiskino neurologe tai ja turi beveik visi dirbantys sedima darba.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 09 12, 10:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rastafarinas" data-cid="73101066" data-time="1694506394">
<div>
<p>Ne</p>
</div>
</blockquote>
<p>o darytas tau MRT?</p>
<p>jei nedarytas tai pasidark. O jei darytas ir tikrai jokiu isvarzu nera tai neurologas nepades. Pas ta pati Kestuti Linkus sporto medika/reabilitologa gali nueiti. Nera ok kad sportas padeda tik tam kartui, kazkur kazkas nepastebeta. Sikna gali buti silpna, koju raumenys labai sutrumpeje, isitempe. As kai turejau tokiu problemu tai man buvo israsyti maszai plius manksta. Situacija pagerejo po poros menesiu kada nebejauciau jokiu skausmu. Nesenai buvau nugara patempus ciaudedama kad ir kaip juokingai tai sakmbetu.  biggrin.gif tai irgi nei sedet nei eit nieko negalejau, dariau trenerio pratimus paskirtus ir paskui nuejau i masaza ir susitvarke man pilnai per pora savaiciu.</p>
<p>Ir as beje turiu stuburo isvarza, ta pirmine stadija, kiek aiskino neurologe tai ja turi beveik visi dirbantys sedima darba.</p>

arba tas siknos raumenis susitrauke ir uzspaude nerva ir batai. bet geriau tegu koks daktars pasako, mes cia nugydyt tik galim biggrin.gif bet siaip gali pati paziuret ar atsigulus ant nugaros ir perkryziavus koja ir bandant ja padet i kita puse tempia ir skauda kluba ar ne. jei skauda gali but kad uszsispaude
Atsakyti