QUOTE(pince @ 2023 09 09, 22:47)
Rekomenduokit kokį papildą atminčiai, susikaupimui, vyrui žiūriu jau visai prastai, nieko nebeatsimena, neranda, nervuojas dėl to baisu 😩
Sveiki, o kraujo tyrimus darete?
QUOTE(pince @ 2023 09 09, 22:47)
Rekomenduokit kokį papildą atminčiai, susikaupimui, vyrui žiūriu jau visai prastai, nieko nebeatsimena, neranda, nervuojas dėl to baisu 😩
QUOTE(linamog @ 2023 09 10, 09:50)
Sveiki, o kraujo tyrimus darete?
Baisu ir su manim, jau darbe kartai problemų jyla, nes neatsismenu ką padarius, ko nepadarius. Prieš kokius 5 mėn pradėjau viską viską užsirašinėt, nes visai galva neveikia.... O papasakokit kuo atminčiai dėti kraujo tyrimai? Aš dariausi labai platų tyrimą birželį, viskas idealu, išskyrus kalio vos vos virš normos...
Negeriu papildų, nes netikiu. Va odai, plaukams papildus lesu be pertraukų, nes tikiu
QUOTE(NORIKA @ 2023 09 10, 09:18)
Baisu ir su manim, jau darbe kartai problemų jyla, nes neatsismenu ką padarius, ko nepadarius. Prieš kokius 5 mėn pradėjau viską viską užsirašinėt, nes visai galva neveikia.... O papasakokit kuo atminčiai dėti kraujo tyrimai? Aš dariausi labai platų tyrimą birželį, viskas idealu, išskyrus kalio vos vos virš normos...
Negeriu papildų, nes netikiu. Va odai, plaukams papildus lesu be pertraukų, nes tikiu
Man liepė pagert folinės rūgšties, nes irgi smegenų migla buvo parėjus baigiu gert antrą mėnesį ir visai jau man neblogai
O folinė yra B9 vitaminas. Ir jei jos trūksta, gali būt tokie užtemimai.
QUOTE(JMD @ 2023 09 09, 21:49)
Tas 1000mg yra brangus. Bet mano gyslom tekėjo 100% acic kuris nieko nebepadėjo , užsimerkiau ir pirkau. Man padėjo. Aš jo vis profilaktiškai pavarau. Nes man ne tik lūpos, nosis nušašėdavo, bet ir barzda, o ypač po tų koronkių prieš mėnesines visad pasipuošdavau 🙈 Visai buvau nuzyzus.
Toks jausmas, kad aš parašiau. Ką reiškia brangus, mano kepenys man neįkainojamos 🙄
QUOTE(Gafsa @ 2023 09 10, 03:38)
nu bet blmba, tas acikloviras simtsmetu nuo to nebepadeda, reik valaciklovira gert
Man kažkaip padeda o gal valacikloviras mažesnis brudas?
QUOTE(NORIKA @ 2023 09 10, 10:18)
NORIKA man po kovido šitos bėdos. Bet reik lavinti atmintį, užsirašinėju ir aš viską, pasitikrinimui naudoju. Bet baisiausia, kad būna nebeprisimenu šiaip įvykių iš gyvenimo, yra net vietų kur lankiausi bet kaip ištrintos. Parodo vyras nuotraukas, tai nors užmušk 🫣
ginkmedis, neurozan atminčiai geresnei.
Ginkmedžio nusipirkau, sakau gal padės nuo galvos svaigimo. O neurozan kažkada labai gerai išsklaidė smegenų miglą.
Ginkmedžio nusipirkau, sakau gal padės nuo galvos svaigimo. O neurozan kažkada labai gerai išsklaidė smegenų miglą.
Sveikos. O koki resveratroli naudojate, na gal esat rade ta geriausia is visu Nezinau i ka kreipti demesi, apart stipruma
QUOTE(JMD @ 2023 09 10, 11:02)
Man liepė pagert folinės rūgšties, nes irgi smegenų migla buvo parėjus baigiu gert antrą mėnesį ir visai jau man neblogai
Geriu multi, dar papildomai B grupę, tai neturėtų trūkti, juolab ir kraujas trūkumo jokio niekur nerodo...
QUOTE(spygliz @ 2023 09 10, 11:03)
NORIKA man po kovido šitos bėdos. Bet reik lavinti atmintį, užsirašinėju ir aš viską, pasitikrinimui naudoju. Bet baisiausia, kad būna nebeprisimenu šiaip įvykių iš gyvenimo, yra net vietų kur lankiausi bet kaip ištrintos. Parodo vyras nuotraukas, tai nors užmušk 🫣
Va va, kur man girdėta... Datas pamirštu, įvykius, pažadus, darbus kuriuos reik pasidaryt, o ir padarius pamirštu ką ko kiek pasidariau
Geriausia, kai prie mūsų namų konteineriai gatvės gale (akligatvis), susiruošiam su vyru kažkur važiuot, ji sako - nešu šiukšles, tu išėjus privažiuok į gatvės galą manęs. Išeinu į kiemą ir pyst su mašina išlekiu į miesto pusę lyg niekur nieko Paskui tik cinkt į galvą - o vyrą tai pamiršau prie konteinerių Lekiu susirinkt, o tas nabagas stovi, laukia, sako žinojau kad mane pamirši ir tik paskui prisiminsi, tai stoviu, laukiu kol grįši.... Va iki tokio lygio būna kliedžiu Būtų juokinga, jei nebūtų graudu...
QUOTE(NORIKA @ 2023 09 10, 12:31)
Va va, kur man girdėta... Datas pamirštu, įvykius, pažadus, darbus kuriuos reik pasidaryt, o ir padarius pamirštu ką ko kiek pasidariau
Geriausia, kai prie mūsų namų konteineriai gatvės gale (akligatvis), susiruošiam su vyru kažkur važiuot, ji sako - nešu šiukšles, tu išėjus privažiuok į gatvės galą manęs. Išeinu į kiemą ir pyst su mašina išlekiu į miesto pusę lyg niekur nieko Paskui tik cinkt į galvą - o vyrą tai pamiršau prie konteinerių Lekiu susirinkt, o tas nabagas stovi, laukia, sako žinojau kad mane pamirši ir tik paskui prisiminsi, tai stoviu, laukiu kol grįši.... Va iki tokio lygio būna kliedžiu Būtų juokinga, jei nebūtų graudu...
Ziurekit, sekanti karta issivesit kita koki isedusi ir net nedingteles, kad ne saviskis...
QUOTE(Vijone @ 2023 09 10, 11:42)
<p>Sveikos. O koki resveratroli naudojate, na gal esat rade ta geriausia is visu Nezinau i ka kreipti demesi, apart stipruma</p>
Šitas lyg neblogas resveratrolis,bet gal yra dar geresnių/veiksmingesnių
https://www.amazon.c...t/dp/B013GVCD6I
Panos, kokias kokteilines turit? Pasidalinkit
Tuoj imu BELK, jau yra free ship, galima greitai prisijungti