Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pasidalinkite, kas gero yooxe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 09 07, 21:30)
Pasidalinkite, kas gero yooxe 4u.gif

Tai pradėk, mes jungsimės bigsmile.gif
https://www.yoox.com...p...O&sizeId=-1
https://www.yoox.com...p...NM&sizeId=6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 07 rugsėjo 2023 - 21:42
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.zulily.com
www.walmart.com
www.talbots.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.nordstromrack.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.underarmour.com - 30%
www.gapfactory.com - 40%
www.finishline.com - 50%
www.usa.tommy.com
www.landsend.com - 40/60%
www.lilysilk.com - 20%
www.oldnavy.com - 30%
www.us.boohoo.com
www.anntaylor.com
www.calvinklein.us
www.walmart.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.toms.com
www.loft.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakiage.com - 10%
www.vitacost.com - 15%
Atsakyti

Labas rytas. Siunčiau vakar čiungačianga užsakyti. Akivaizdu, kad negavot laiško. Kaip taip gali būti, kad dingo laiškas? Prie išsiųstų nėra. Man jau kelintas kartas taip.

Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 09 06, 15:30)
Norika, mano pėda 24 cm, dydis euro 37, usa 7, šių ėmiau 7.  , jeigu būčiau ėmus mažesnius( kai jie rašo kad didinti, ), būtų šakės.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2023 09 06, 22:14)
Nuotaikai pakelti, kai nebepavezi..

Tai liaudiškai tariant pochuinas turbūt...? biggrin.gif
Man reiktų gal MB paimt, egzai ant nosies, tai jau dabar stresuoja... unsure.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 09 07, 09:33)
Emiau siuos, buvo 128$ smile.gif

OMG grožis.... wub.gif

QUOTE(JMD @ 2023 09 07, 09:47)
Man tie dar labi patink, tiktų prie vieno iš čia siūlomų paltų, beje  biggrin.gif
[url=https://mobile.yoox.com/us/17270727BR/item#bnwidget=MntPDSameDesigner&bnslot=7&cod10=17270727BR&sizeId=-1]https://mobile.yoox.com/us/17270727BR/item#...R&sizeId=-1

Aš tuos pirkau iš vienos pardės savarankiškai, didele nuokaina buvo, bet deja, gavau laišką, kad nebeturime prekės blink.gif Kaaaaip liūdesys suėmė angel_sadangel.gif O dabar yoox visai gera kaina, gal vėl bandyt rizikuot unsure.gif Tik dėl dydžio labai mėtausi, bijau kad bus ankšti ir vėl...
Stella man patinka tuo, kad ji nenaudoja natūralių kailių, odų, skūrų ir kitų gyvūninės kilmės medžiagų, viskas pas ją dirbtino, vegan ir panašiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 08 rugsėjo 2023 - 07:52
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 09 07, 14:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73100145" data-time="1694084770"><div><p>kaip vadinasi kas čia per čiungačianga ?
jau radau.
Mane kažkaip atbaido šis sakinys These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
ir šis WARNING: Cancer and Reproductive Harm
bijau, ko nepažįstu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu tarkim man pvz aiskino drauge medike kad nepirkt us kolageno nes aceit jie neprivalo rasyt kad gmo sudetyje yra. Tai gal pas juos ir ta chiugacianga kokia neistestuota pardavinejama. As labai nesidomiu bet daznai net skiriasi kosmetikos priemones tarp EU ir US, pas mus uzdrausta kaip pavojinga tai kas pas juos leidziama. smile.gif kas vakar as jos negeriu, tik tada kai persisportuoju ar persidirbu.</p>

yra jos ir lietuvos vaistinėse, gal reikia pabandyt, negaliu išmiegot naktį neprabudus.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 09 08, 08:40)
yra jos ir lietuvos vaistinėse, gal reikia pabandyt, negaliu išmiegot naktį neprabudus.

tada turbut triptano reik, jis labiau miego fazes koreguoja.
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2023 09 08, 07:12)
<p>Labas rytas. Siunčiau vakar čiungačianga užsakyti. Akivaizdu, kad negavot laiško. Kaip taip gali būti, kad dingo laiškas? Prie išsiųstų nėra. Man jau kelintas kartas taip.</p><p></p>

Gal interneto rysys buvo prastas?
Atsakyti
Kad galėčiau naudotis manodienynu, teko nuimti reklamų blokavimą.
Nėr kitos išeities, kad ten veiktų, o kitur būtų blokavimas?
Atsakyti

as is ecosh ir naudoju. Dar paziurejau pagal koncentracija tai ji didesne nei to is us.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 09 08, 09:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73100286" data-time="1694155237"><div><p>yra jos ir lietuvos vaistinėse, gal reikia pabandyt, negaliu išmiegot naktį neprabudus.</p></div></blockquote><p>as is ecosh ir naudoju. Dar paziurejau pagal koncentracija tai ji didesne nei to is us.</p>

bet ten cbd prideta bigsmile.gif
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti