QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 09 06, 12:27)
Kazkas prase kai gausiu batus pakomentuoti, tai komentuoju.
Batai Stella Maccartney nerealus, ir visai nedidinti, tik su mano auksta keltim sunkiai ikisau, bet kai atsals gal koja pasitrauks, jei ne, ne beda pratems
Aš, aš baisiai laukiau atsiliepimų....
Tai jei mano pėda 39, tokį ir imti?
Nes dabar turiu lygintuvus, bet man ir per keltį ankšti ir plotis niekaip, nu ilgį dar pakentėčiau, bet šiaip norėtųsi viso dydžio didesnių, gal nustorėjau su visom pėdom...
Kelsiu į vinted, nes porą kartų išėjau, bet supratau, kad nu nea, mažoki....
O man jie tooookie gražūs, taip aš jų norėjau, iki negaliu, laukiau rudens kada įšokt galėsiu ir....
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 09 06, 12:50)
Taip, jie turi aparatus, jau daug batu nesusi esu pratemti.
Tik nezinau ar visi turi ir ar tempia.
Man tempimas nepadėjo tokiems aulinukams, net per du kartus nešiau ir nieko
QUOTE(Argija @ 2023 09 06, 13:09)
gal yra nemadingų kaip aš ir ne tik su kedais vaikšto, patarkit ką daryti su odiniu padu. Nusipirkau torry burch balerinas, labai labai patogios, tai nenoriu greit sutrint, padas šlifuotos odos. Kol kas lyg ir normaliai atrodo, bet lyg reikia dengti tokius padus pas batsiuvį, ar nebūtina? ir uždėjus apsaugą kažin nesimato ji, kai batai tokie plonyčiai? gal kas rekomendacijų turit kur Vilniuje nešti, jei reikia?
Mano TB balerinos irgi su netikru padu, tai kelis kart išėjus į gatvę padas apsitrynė, net dažai padilo, todėl pasilikau dėvėt tik darbe, patalpoj, ateinu ir persimaunu, todėl tarnauja jau 2metai be jokių apsaugų
Šis nuo rudens naujas darbų sezonas bus jau 3-čias, manau iki pavasario batai išgyvens tikrai
Jūsų vietoj neščiau apsaugas uždėt ir viskas, dabar gražiai ir dailiai padaro, tik reik meistrelį rast ne šūdarankį...