Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

FINISHLINE papildoma 50% nuolaida sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 08 31, 09:31)
beje, kologenas tepamas išoriškai nepasisavinamas per odą ar nagus. Net ir geriant papildus jis nėra tiesiogiai pasisavinamas, o išskaidomas ir vėl gaminamas organizmo, jei yra kiti veiksniai skatinantys tai daryti.

O kokie veiksniai skatina kolageno gamybą? Nes aš dažnai jį pageriu dėl odos, plaukų ir šiaip dėl įsitikinimo, kad gražesnė ir ilgiau jaunesnė būsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 31, 12:04)
O kokie veiksniai skatina kolageno gamybą? Nes aš dažnai jį pageriu dėl odos, plaukų ir šiaip dėl įsitikinimo, kad gražesnė ir ilgiau jaunesnė būsiu  lotuliukas.gif

natūraliai kolageno gamybos kreivė nuo 30 krenta žemyn. Papildomas veiksnys yra trauma. Jei išgėrėt papildų jūsų organizmas turi "statybinės medžiagos" daugiau kolageno gamybai, bet medžiagos turėjimas gamybos nedidina, kad gamyba suaktyvėtų organizmui reikia tiek medžiagos, tiek signalo - traumos. Jei dėl odos, tai ta "trauma" gali būti mezoterapija, lazerinės, procedūros, ant odos tepamos kosmetikos priemonės su retinoliu, vitaminu C, treniruotės su svoriais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 08 31, 08:31)
nebandžiau, bet sudėtis piguškinė, emulentai, biški aliejaus, o kaina.. blink.gif idomu kas čia gali stebuklingai veikti  hmm.gif
beje, kologenas tepamas išoriškai nepasisavinamas per odą ar nagus. Net ir geriant papildus jis nėra tiesiogiai pasisavinamas, o išskaidomas ir vėl gaminamas organizmo, jei yra kiti veiksniai skatinantys tai daryti.

šiaip jei dažnai tepti, tai ir pvz. kūno kremas gali padėti, nes išsaugomas ilgiau lipidinis barjeras, kurį sugadinam dažnai rankas plaudamos, ant saulės, vėjo būdamos ir pan. Na bet čia ne "stebuklas"  biggrin.gif gal kokį feritiną geriau pasitikrinti, jei su nagais problemos?

ne, tyrimai mano tobuli, o nagai neduoti is prigimties. pavasari kelis kartus buvau nusilakavus ilgalaikiu, tai puse metu vargstu. katastrofiniai nagai. popierius. pirkt to marmalo nezadu, nes netikiu. tik siaip idomu, ar kam nors padejo.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.zulily.com
www.talbots.com
www.loft.com - 60%
www.walmart.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com
www.victoriassecret.com
www.melissa.com - 50%
www.wolfordshop.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - 50%
www.guessfactory.com - 20%
www.ashford.com - 7%
www.jomashop.com
www.lilysilk.com - 20%
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 20/30%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakage.com - 10%
www.ybskin.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 rugpjūčio 2023 - 14:34
Ralfą jau galite užsakyti?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2023 08 31, 16:40)
Ralfą jau galite užsakyti?

negalim verysad.gif
Atsakyti
Visdar spintoje kabo ši nauja nuostabi senu kolekciju, bet tikrai visdar madinga
Ralph lauren nauja usa4 dydžio suknelė. Sakyciau 38 dydziui tinkama. Virsus toks kaip elastanas apsitempia, nuoga nugara, apacioje lyg atlasas, puosni ir elegantiska.
Atiduosiu uz 45 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Atsakyti
Ballzy perkant dvi pilna kaina prekes, - 20su kodu, ten nb yra jei ka. Ne usa, bet gal kam pravers kedai.
DEAL20
Atsakyti
prie SAMSONITE reikia prisijungianciu
-10% papildoma nuolaida

https://shop.samsoni...c...art=0&sz=12

Atsakyti
nedaug trukst WOLFORDSHOP iki free shipo,-60%+20% nuolaidos
https://www.wolfords...o...high&page=2
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 31, 15:30)
ne, tyrimai mano tobuli, o nagai neduoti is prigimties. pavasari kelis kartus buvau nusilakavus ilgalaikiu, tai puse metu vargstu. katastrofiniai nagai. popierius. pirkt to marmalo nezadu, nes netikiu. tik siaip idomu, ar kam nors padejo.

Man labai pasiteisino Japoniskas manikiuras. Istisai lakuodavau ilgalaikiu, kokius 7 metus tikrai,be pertrauku. Paskui istiko vidurio amziaus krize ir meciau lakuot laugh.gif Kad nebutu abstinencijos, pradejau japoniska manikiura darytis. Mano nagams labai tiko wub.gif
Atsakyti