FINISHLINE papildoma 50% nuolaida sioms prekems
QUOTE(Argija @ 2023 08 31, 09:31)
beje, kologenas tepamas išoriškai nepasisavinamas per odą ar nagus. Net ir geriant papildus jis nėra tiesiogiai pasisavinamas, o išskaidomas ir vėl gaminamas organizmo, jei yra kiti veiksniai skatinantys tai daryti.
O kokie veiksniai skatina kolageno gamybą? Nes aš dažnai jį pageriu dėl odos, plaukų ir šiaip dėl įsitikinimo, kad gražesnė ir ilgiau jaunesnė būsiu
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 31, 12:04)
O kokie veiksniai skatina kolageno gamybą? Nes aš dažnai jį pageriu dėl odos, plaukų ir šiaip dėl įsitikinimo, kad gražesnė ir ilgiau jaunesnė būsiu
natūraliai kolageno gamybos kreivė nuo 30 krenta žemyn. Papildomas veiksnys yra trauma. Jei išgėrėt papildų jūsų organizmas turi "statybinės medžiagos" daugiau kolageno gamybai, bet medžiagos turėjimas gamybos nedidina, kad gamyba suaktyvėtų organizmui reikia tiek medžiagos, tiek signalo - traumos. Jei dėl odos, tai ta "trauma" gali būti mezoterapija, lazerinės, procedūros, ant odos tepamos kosmetikos priemonės su retinoliu, vitaminu C, treniruotės su svoriais ir pan.
QUOTE(Argija @ 2023 08 31, 08:31)
nebandžiau, bet sudėtis piguškinė, emulentai, biški aliejaus, o kaina.. idomu kas čia gali stebuklingai veikti
beje, kologenas tepamas išoriškai nepasisavinamas per odą ar nagus. Net ir geriant papildus jis nėra tiesiogiai pasisavinamas, o išskaidomas ir vėl gaminamas organizmo, jei yra kiti veiksniai skatinantys tai daryti.
šiaip jei dažnai tepti, tai ir pvz. kūno kremas gali padėti, nes išsaugomas ilgiau lipidinis barjeras, kurį sugadinam dažnai rankas plaudamos, ant saulės, vėjo būdamos ir pan. Na bet čia ne "stebuklas" gal kokį feritiną geriau pasitikrinti, jei su nagais problemos?
šiaip jei dažnai tepti, tai ir pvz. kūno kremas gali padėti, nes išsaugomas ilgiau lipidinis barjeras, kurį sugadinam dažnai rankas plaudamos, ant saulės, vėjo būdamos ir pan. Na bet čia ne "stebuklas" gal kokį feritiną geriau pasitikrinti, jei su nagais problemos?
ne, tyrimai mano tobuli, o nagai neduoti is prigimties. pavasari kelis kartus buvau nusilakavus ilgalaikiu, tai puse metu vargstu. katastrofiniai nagai. popierius. pirkt to marmalo nezadu, nes netikiu. tik siaip idomu, ar kam nors padejo.
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.zulily.com
www.talbots.com
www.loft.com - 60%
www.walmart.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com
www.victoriassecret.com
www.melissa.com - 50%
www.wolfordshop.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - 50%
www.guessfactory.com - 20%
www.ashford.com - 7%
www.jomashop.com
www.lilysilk.com - 20%
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 20/30%
www.belk.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.sephora.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakage.com - 10%
www.ybskin.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.zulily.com
www.talbots.com
www.loft.com - 60%
www.walmart.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com
www.victoriassecret.com
www.melissa.com - 50%
www.wolfordshop.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - 50%
www.guessfactory.com - 20%
www.ashford.com - 7%
www.jomashop.com
www.lilysilk.com - 20%
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 20/30%
www.belk.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.sephora.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakage.com - 10%
www.ybskin.com
Ballzy perkant dvi pilna kaina prekes, - 20su kodu, ten nb yra jei ka. Ne usa, bet gal kam pravers kedai.
DEAL20
DEAL20
QUOTE(JMD @ 2023 08 31, 15:30)
ne, tyrimai mano tobuli, o nagai neduoti is prigimties. pavasari kelis kartus buvau nusilakavus ilgalaikiu, tai puse metu vargstu. katastrofiniai nagai. popierius. pirkt to marmalo nezadu, nes netikiu. tik siaip idomu, ar kam nors padejo.
Man labai pasiteisino Japoniskas manikiuras. Istisai lakuodavau ilgalaikiu, kokius 7 metus tikrai,be pertrauku. Paskui istiko vidurio amziaus krize ir meciau lakuot Kad nebutu abstinencijos, pradejau japoniska manikiura darytis. Mano nagams labai tiko