Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2023 08 29, 21:44)
Ačiū! Tikrai yra neblogų plačių.
Mano per metus paaugo 6 cm, bet priaugo tik 1.5 kg 🙈 vien kaulai ir skūra. KMI smarkiai per žemas, jau galvojau dičkė kūda, nu bet šitas špokas išvis. Ir visos kelnės turi būti plačios, žeme besivelkančios biggrin.gif ant liemens nesilaikančios biggrin.gif sijoną mokyklinį mažiausio dydžio nupirkau, nesilaiko ant liemens, reiks bandyt siaurinti kažkaip ir man. Bet jai dar bet kaip netinka - sako pasiaurink taip, kad raukšlės nekristų 🙈

Man kita bėda. Viskas turi būt taaaaaip aptempta, kad sakes. Trauzu carterio 2/3 dydį nešioja, tympos atitinka jos reikalavimus 6 dydžio. Džinsai geriausių atveju iki pusės blauzdos, nes jei tinka ilgis jokie reguliavimai ne išeitis. Dėl kmi nežinau. Ūgis kokie 146, o sveria apie 26. Maikes 4 dydžio idealios 🫣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 rugpjūčio 2023 - 12:06
QUOTE(JMD @ 2023 08 29, 21:17)
Tokie mano. Dėviu 41 ir pirkau 41. Man laisvi. Bet kad ypač patogūs būtų irgi nėra

Ačiū, manau vyriški taip pat atitikt turėtų, nes irgi galvoju apie Triple S modelį rolleyes.gif
Bet kodėl taip yra, kad vardiniai sportbačiai nėr patogūs, arba reik pastangų pradėvėt, arba taip ir nugyveni besikankindama biggrin.gif Ką su MB turim, nu visi toooookie medbačiai........ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 08 30, 12:05)
Man kita bėda. Viskas turi būt taaaaaip aptempta, kad sakes. Trauzu carterio 2/3 dydį nešioja, tympos atitinka jos reikalavimus 6 dydžio. Džinsai geriausių atveju iki pusės blauzdos, nes jei tinka ilgis jokie reguliavimai ne išeitis. Dėl kmi nežinau. Ūgis kokie 146, o sveria apie 26. Maikes 4 dydžio idealios 🫣

KMI 12 blink.gif blink.gif
Mano vaikų daktarę aparpuolis apimtų, man už bernų 16 ir 17 KMI pamokslą atskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 30, 11:27)
tai gal as ispirkau  biggrin.gif

Ot kokia blink.gif Dabar turėsi į atomiką dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 30, 12:16)
Ačiū, manau vyriški taip pat atitikt turėtų, nes irgi galvoju apie Triple S modelį rolleyes.gif
Bet kodėl taip yra, kad vardiniai sportbačiai nėr patogūs, arba reik pastangų pradėvėt, arba taip ir nugyveni besikankindama  biggrin.gif  Ką su MB turim, nu visi toooookie medbačiai........ unsure.gif

Jie nekieti,atvirškščiai, per ploni tokiam padui. Jie sunkūs ir einant smukčioja kažkiek.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2023 08 30, 12:21)
KMI 12 blink.gif  blink.gif
Mano vaikų daktarę aparpuolis apimtų, man už bernų 16 ir 17 KMI pamokslą atskaito biggrin.gif

Mano vaiko 14,44 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 30, 12:59)
Papildyta:

Mano vaiko 14,44  biggrin.gif

Aha, ir dar pėda 47 lyg, ane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 08 30, 13:04)
Aha, ir dar pėda 47 lyg, ane unsure.gif

deja, bet taip unsure.gif bet vaiks priaugo 8 kg!!!!! ir, aisku, uzaugo dar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 rugpjūčio 2023 - 13:07
QUOTE(spygliz @ 2023 08 30, 13:05)

Oj ne, pas maniškę viskas turi oversized 🤣 džempai, maikės - mano nešioja arba iš vaikų XL dydį. Viskas, kas prigludę “soooo old fashioned” 🤣🤣🤣
Net mano skinny džinsus pastoviai kritikuoja.

QUOTE(tikinga @ 2023 08 30, 13:21)
KMI 12 blink.gif  blink.gif

Atsidariau esveikatą - mažosios KMI 12.9, didžiosios 15.4 - abiejų per mažas biggrin.gif kaip tik tikrinomės sveikatą, sakė reikia svorio priaugt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 08 30, 09:02)
4u.gif
Bent jau pirmo randu tik Douglas arba Kristiana.  ax.gif

Van Cleef Membershop pažiūrėkit. Neseniai pirkau is ten, tik ktokius. Gal bus pačiulė
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.zulily.com
www.talbots.com
www.loft.com - 60%
www.walmart.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com
www.victoriassecret.com
www.melissa.com - 50%
www.wolfordshop.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.factory.jcrew.com - 60%
www.guessfactory.com - 20%
www.ashford.com - 7%
www.jomashop.com
www.lilysilk.com - 20%
www.calvinklein.us
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 20/30%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakage.com - 10%
www.ybskin.com

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2023 08 30, 14:11)
Van Cleef Membershop pažiūrėkit. Neseniai pirkau is ten, tik ktokius. Gal bus pačiulė

Ačiū, radau Moonlight Patchouli Van Cleef & Arpels
O šioje parduotuvėje padielkių nepasitaikė niekam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 08 30, 14:16)
Oj ne, pas maniškę viskas turi oversized 🤣 džempai, maikės - mano nešioja arba iš vaikų XL dydį. Viskas, kas prigludę “soooo old fashioned” 🤣🤣🤣
Net mano skinny džinsus pastoviai kritikuoja.
Atsidariau esveikatą - mažosios KMI 12.9, didžiosios 15.4 - abiejų per mažas biggrin.gif kaip tik tikrinomės sveikatą, sakė reikia svorio priaugt biggrin.gif

Elenos kmi 12.2 gydytoja tikrai nesakė kad kažkas blogai. Normalus vaikas.
Atsakyti