Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 08 28, 20:51)
Beprotiškai. Visos išpindėjusios. Nekenčiu. Mano vaiko irgi daug labai rūbų gražių išaugtų. Kur juos kišt. Su vintedu net neprasidėsiu. Ir į labdarynus nenešiu.

Mano bernas tįsta ant akių. Jei kažką atliekamo/išaugto 175-180 lieknam bernui (13 m) turite - man rodykit, mielai priglausiu.
Atsakyti
Nu kadangi jau isejo kalba apie vedejus, tai ir as papasakosiu truputi apie juos. biggrin.gif

Savo sriti [versle] dirbame jau virs 25 metu, tai visko macius. Atejo dabar tokie laikai kad jau nebe zinau kas bus toliau. Apie didzejus - vedejus, nu toks susireiksminimas snargliu kad negaliu , kai jie tik atvaziuoja tai stengiuosi net reikalu su jais netureti. Jeigu tu busi ne su kostiumeliu , o tiesiog apsirengus kaip aptarnaujantis personalas ir dar buni virtuvej, tai su tavim net NESISVEIKINS, sokdina kaip tik gali, savo istatymus ivedineja ka turi daryti.

O dar esme , kad jiems turi buti iruosta atskira poilsio zona, persirengimo- pasisedejimo kambarys. Atvaziavo vieni uzsakovai apziureti vilos, sako parodykit vedeju kambari, ka sakau?, sako jie kitaip neves musu sventes, dave sutarti pasirasyti kad jiems bus poilsio zona, ne sakau as atskirai dar tokiu zonu jiems nepastaciau ir atskiro kambario neirengineju. Jie net aparaturos nenesioja, samdosi pieskas kad sunestu, nes jie gi susireiksmine. blink.gif
Viena karta supykus ir atsoviau vedejau, sakau klausyk, tavo darbas , nusipirk kemperi ir tempiokis, persirenginek toi savo zonoj. Sumos ju kosmines uz vilas virsija sumos ir dvigubai ir trigubai , nesuprantu uz ka.

Blyn atvaziuoja kaip pvz Tamulyte [ is senu kartu kurie veda sventes] jie net patys apie ta nauja karta sneka, kad jau siaubas. Ne tokie zymyus atvaziuoja kaip Gabalis , paprasti visi , draugiski. Stasiulyte ir ta randa kur persirengti. Zodziu....

O svarbiausia ir tie uzsakovai , lenda kaip pamuiluoti tiem vedejam i ..., imkit viska siulo, o aptarnaujanciam personalui, kurie sukasi kaip bites , spyga biggrin.gif

Aisku as ne apie visus, yra ir isimciu.
Atsakyti
Į pardavimų temą, turiu Patrizia Pepe paltuką-švarką, naujas, pirktas yoox.
Jei ką domins padarysiu foto geresnių ir išmatavimus.

Dydis 42, sudėtis 50 proc. vilna, 50 proc. acetatas; pamušalas 100 proc. viskozė.

160 eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2023 08 29, 09:45)
Mano bernas tįsta ant akių. Jei kažką atliekamo/išaugto 175-180 lieknam bernui (13 m) turite - man rodykit, mielai priglausiu.

Jcrew striukę turiu. 16 metų. Pūkinę. Įdomu tiktų? Maniškis pernai dar dėvėjo. Dovanų, nes rankovių galiukai gal pasitrynę 🤔
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2023 08 29, 09:22)
Gal kam puikios striukes, pirkta is musu temutes, tiesiog per daug turiu  biggrin.gif
HH ASPIRE žieminė striukė, S d tikrai didinta tiks ir m , 155 eur
https://www.zalando....21u00i-q11.html

Gal kuri XS turite pardavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 29, 12:06)
Jcrew striukę turiu. 16 metų. Pūkinę. Įdomu tiktų? Maniškis pernai dar dėvėjo. Dovanų, nes rankovių galiukai gal pasitrynę 🤔

Tiktų smile.gif Nes liko tik RL iš pernai metų XL iš vaikų, bijau, kad rankovės šiemet trumpos bus
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2023 08 29, 12:34)
Tiktų smile.gif Nes liko tik RL iš pernai metų XL iš vaikų, bijau, kad rankovės šiemet trumpos bus

Galit atvaryt pamatuot. Tik ne šią savaitę. Žiauriai daug turiu reikalų, tai vis visur bėgte
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 29, 13:37)
Galit atvaryt pamatuot. Tik ne šią savaitę. Žiauriai daug turiu reikalų, tai vis visur bėgte

aš irgi šią savaitę paskendus.parašysiu gal kitą savaitėlę.
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 29, 10:00)
Tai mano mama to Ziogo niekaip negali pamirst kai per karantina garsiausiai verke kad neturi uz ka valgyt o simet prisipirko NT Palangoj biggrin.gif

Bepigu šiais laikai viską pirkt, kai gali kreditan biggrin.gif
Atsakyti
JCREW papildoma 70% nuolaida maudymukams
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 29, 12:56)
Bepigu šiais laikai viską pirkt, kai gali kreditan  biggrin.gif

Bankai belekam šiais laikais kreditų neduoda
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 29, 14:28)
Bankai belekam šiais laikais kreditų neduoda

Belekam paskolų ir nereikia... O tik dirbantiem ir uždirbantiem. Bedarbiam užtenka greitųjų kreditų lotuliukas.gif
Atsakyti