Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(NORIKA @ 2023 08 28, 20:42)
Atleiskit jau už komentarą, bet didesnio chalturščiko nemačius... blink.gif Bet aišku, kiekvienam pagal lūkesčius, kiek žmonių, tiek nuomonių... ax.gif

Kaip idomu, kokia jusu patirtis su juo? ax.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.zulily.com
www.talbots.com
www.loft.com - 60%
www.walmart.com
www.swarovski.com
www.uspoloassn.com
www.victoriassecret.com
www.nordstromrack.com
www.melissa.com - 50%
www.wolfordshop.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.bananarepublic.factory.com - 50/20%
www.factory.jcrew.com - 50
www.guessfactory.com - 20%
www.oldnavy.com - 30%
www.usa.tommy.com
www.lilysilk.com - 20%
www.tjmaxx.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com - 20/30%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.theperfumespot.com
www.naturessheabutter.com
www.bathandbodyworks.com
www.glossier.com - 10%
www.ilmakage.com - 10%
www.benefit.com - 10%
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 08 26, 15:19)
Jei Kaune prašom pas mane Vila Rita arba Petrauskų sodybą galiu pasiūlyti.😊

Kokia graži Vila Rita wub.gif dėkoju, parodysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2023 08 27, 11:03)
eik,eik...nei gremezdiski nei ka... ir galiu pasakyti kad labai graziai ziurisi  ant tavo kojos  smile.gif

drinks_cheers.gif aš turiu 40 d, labai labai patogūs ir visai ne gremozdiški biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 29 rugpjūčio 2023 - 08:18
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 08 28, 17:07)
Ir kokybė kokia matosi.🥰 Blyn išaugtų žiūriu yra tų rūbų naujų, bet kaip aš tingiu tuos skelbimus kelt, o paskui dar išsiknisinėjimai  .🙈

Siaubingai tingėjau, prisiruošiau, sukėliau krūvą rūbų, batų, knygų, tai patirtis tokia, kad perka tie, kas neklausinėja. Knygų gan daug ir greitai nupirko, nustebino šiek tiek ax.gif
Atsakyti
Gal kam puikios striukes, pirkta is musu temutes, tiesiog per daug turiu biggrin.gif
HH ASPIRE žieminė striukė, S d tikrai didinta tiks ir m , 155 eur
https://www.zalando....21u00i-q11.html
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2023 08 29, 08:12)
Siaubingai tingėjau, prisiruošiau, sukėliau krūvą rūbų, batų, knygų, tai patirtis tokia, kad perka tie, kas neklausinėja. Knygų gan daug ir greitai nupirko, nustebino šiek tiek  ax.gif

Man labai keista ar jos labai gudrios ar atvirkščiai. Jei prekė kainuoja 75€, siūlo pirkt už 15€ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciobreliss @ 2023 08 29, 07:44)
Kokia graži Vila Rita wub.gif dėkoju, parodysiu 4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif aš turiu 40 d, labai labai patogūs ir visai ne gremozdiški biggrin.gif

Nežinau, aš pati didelė, tie batai belekokio dydžio, tai atrodau katastrofa biggrin.gif nžn nžn, kažkaip reik persiorientuot tuo klausimu biggrin.gif jau man balenciagos dideli nežmoniškai, ant laipto nepasistato 😂😂😂 o šitie dar didesni 🙈
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 08 28, 21:28)
Kaip idomu, kokia jusu patirtis su juo? ax.gif

Tiesiog nesinori viešai peikti, nes per daug užkulisinių dalykų matau, žinau... ax.gif Bet kai žmogus dirba ne iš meilės tam ką daro, o akyse tik pinigai kaip skaitliukai sukasi, tai gero nenorėk unsure.gif . O ir šiaip susireikšminimas begalinis, ko aš asmeniškai pernešt negaliu, lyg būtų kuo puikuotis.
Tad kaip ir sakiau, čia tik asmeninė patirtis ir nuomonė... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 08 29, 09:46)
jau man balenciagos dideli nežmoniškai, ant laipto nepasistato 😂😂😂 o šitie dar didesni 🙈

Ar turit Balenciagos sportinukus? Gal dydį galit pakomentuot, norėčiau vyrui nupirkt ir bandyčiau šaut nematavus biggrin.gif Žiūrėjau, kilnojau juos, sau norėjau ir nepasirodė itin gremėzdiški, bet pasirinkau vis tik ne Balenciaga ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 29 rugpjūčio 2023 - 08:58

Tai mano mama to Ziogo niekaip negali pamirst kai per karantina garsiausiai verke kad neturi uz ka valgyt o simet prisipirko NT Palangoj :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 29, 10:00)
<p>Tai mano mama to Ziogo niekaip negali pamirst kai per karantina garsiausiai verke kad neturi uz ka valgyt o simet prisipirko NT Palangoj biggrin.gif​ </p>

Skaitau ir kikenu, nu va kaip idomu skirtingos patirtys. biggrin.gif

JOMASHOP Tiziana Terenzi geros kainos
Atsakyti
J.crew zebra coat wub.gif S d, nerealus paltukas, tiks ir M, 179 Eur su siuntimu 4u.gif 4
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.co...-jacquard/BN194
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 29 rugpjūčio 2023 - 09:42