Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 01 11, 11:27)

Šitas labai trumpas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 11, 10:54)
Jei ta zalia, tai su 60% nupirktas, rasiau

Aha, jau pamaciau, aciuuuuu 4u.gif
Atsakyti
jau nebetenku vilties, antri metai is eiles gaudau Daphne coat Tall0 zalia, jei uzmatysit kada netycia, garsiai rekit arba nusiuskit merginom manovardu, nu koks ji man grazus, negaliu wub.gif
Atsakyti
VITACOST pries kelias dienas siuntinejo naujienlaiski su 20% kodu, jei pas kazkuria yra toks atejes, busime labai dekingos uz pasidalijima el.pastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2019 01 01, 16:19)
Gafsa, jei nemaišau, pirkote tokius CAFÈNOIR batus, kaip dydis? Usa 10- atitinka 41 dyd?
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 01, 16:40)
Jo, viskas liuks. Puikus batai. Tik as pagal euro orientavausi 41 emiau.

Aš dar ne į temą-o tau Gafsa šie batai per blauzdą aptemti? Gavau aš juos ir galvoju ar čia taip turi būti, per blauzdą tokie polaisviai 🤔
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2019 01 11, 11:19)
Aš dar ne į temą-o tau Gafsa šie batai per blauzdą aptemti? Gavau aš juos ir galvoju ar čia taip turi būti, per blauzdą tokie polaisviai 🤔

Man niekas niekur netemsta, visur sviesu biggrin.gif

Normaliai viskas, kaip man siuti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 22:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet kašmyraimano mylimiausi  wub.gif gaila šiemet nieko panašaus nėr  unsure.gif

aš irgi taip laukiau, taip laukiau, o gavosi pšššš..... unsure.gif

mergai, ką dėvit namie? nebenoriu treningu....noriu kazkaip graziau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 01 11, 11:38)

mergai, ką dėvit namie? nebenoriu treningu....noriu kazkaip graziau biggrin.gif  ax.gif

Dėviu prieš 6 metus pirktus Juicy aksominiua trebningučius biggrin.gif kažkaip gražiau man gaila trint o ir nepatogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 01 11, 11:38)

mergai, ką dėvit namie? nebenoriu treningu....noriu kazkaip graziau biggrin.gif  ax.gif

Šortus ir maikoną unsure.gif kartais trikotazine sukne.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 11, 12:40)
Dėviu prieš 6 metus pirktus Juicy aksominiua trebningučius  biggrin.gif kažkaip gražiau man gaila trint o ir nepatogu  unsure.gif

aksomas jau savaime gražiau biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 11, 12:42)
Šortus ir maikoną  unsure.gif kartais trikotazine sukne.

nešalta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2019 01 11, 12:19)

Nuo blauzdos priklauso, as vos ikisau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 01 11, 12:38)

Dzinsus ir maikes smile.gif trenigai tik i sale man 😁
Atsakyti