Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://www.jcrew.co...amp;cartIndex=4
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 11, 11:27)

sitas superinis..
Mane siaip paskutiniu metu crew labai nuvyle su megztiniu sudetim, pradejo det akrila ir dar kt s maisyt...
Atsakyti
Aciu uz Crew wub.gif Norejau dukrytei nupirkti suknyciu, bet nebuvo jos dydzio, tai sau vaikisku papirkau biggrin.gif

O del Canada goose valymo. Ar kartais neraso ant etiketes, kad galima tik skalbti ir negalimas sausas valymas.Gal kklystu, bet lyg etikete taip yra nurodyta. Gavau Pajar striukyte tai ir tas pats, galima tik skalbti svelniu rezimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2019 01 10, 23:08)
Man tie dryzuoti labai wub.gif
Noriu to kasmyro su leopardine sirdim biggrin.gif

ir as biggrin.gif

QUOTE(braskee84 @ 2019 01 11, 11:30)
Aciu uz Crew  wub.gif  Norejau dukrytei nupirkti suknyciu, bet nebuvo jos dydzio, tai sau vaikisku papirkau  biggrin.gif

O del Canada goose valymo. Ar kartais neraso ant etiketes, kad galima tik skalbti ir negalimas sausas valymas.Gal kklystu, bet lyg etikete taip yra nurodyta. Gavau Pajar striukyte  tai ir tas pats, galima tik skalbti svelniu rezimu  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 sausio 2019 - 10:35
QUOTE(sollo @ 2019 01 11, 10:27)

Fainas sitas, as vakar ziurejau ziurejau... biggrin.gif

Mane tai biesina, kad tikslios sudeties neraso, tas ypac svarbu paltams- fig suprasi siltas ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 11, 11:30)
Aciu uz Crew  wub.gif  Norejau dukrytei nupirkti suknyciu, bet nebuvo jos dydzio, tai sau vaikisku papirkau  biggrin.gif

O del Canada goose valymo. Ar kartais neraso ant etiketes, kad galima tik skalbti ir negalimas sausas valymas.Gal kklystu, bet lyg etikete taip yra nurodyta. Gavau Pajar striukyte  tai ir tas pats, galima tik skalbti svelniu rezimu  4u.gif

Ant etiketės dry clean.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 11, 12:39)
Fainas sitas, as vakar ziurejau ziurejau... biggrin.gif

Mane tai biesina, kad tikslios sudeties neraso, tas ypac svarbu paltams- fig suprasi siltas ar ne  unsure.gif

nu, aš vakar susilaikiau del ilgio, toks trumpokas atrodo
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 11, 10:34)

QUOTE(Carlin @ 2019 01 11, 10:40)
Ant etiketės dry clean.

Tai tubut sumaisiau, bet pajar dabar gauta paziurejau, tai tikrai negalimas sausas valymas, tik skalbimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 11, 10:43)
nu, aš vakar susilaikiau del ilgio, toks trumpokas atrodo

Vat uztai ir neimu, ir spalva nelabai mano unsure.gif
Atsakyti
JCREW dabar 50% nuolaida, jei tokia tinka, laukiame uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 11, 10:50)
JCREW dabar 50% nuolaida, jei tokia tinka, laukiame uzsakymu

Tinka, nusiunciau biggrin.gif draugei palta bandom jamt, sunkiai pagaunamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 11, 10:51)
Tinka, nusiunciau biggrin.gif  draugei palta bandom jamt, sunkiai pagaunamas  unsure.gif

Jei ta zalia, tai su 60% nupirktas, rasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 sausio 2019 - 10:54