Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turiu Banana Republic (ne factory) šilko kašmyro megztinį, xs dydis puikiai, iš jcrew perku xs - s dydžius 

Ačiū.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 10, 11:21)
O dar pildys šian JCrew? laugh.gif

kad is ryto pilde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 01 10, 11:23)
Mano dukra 164 dar nešioja. Šilta ji, kokybiška.

Bet juk ir nuo sudejimo priklauso ir t.t., ne vien nuo ugio. Pvz., esu 164 ir man laisvoka buvo 14 dydis.
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2019 01 10, 10:19)

Kaip ją plauti, valyti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 11:31)
Man labai patinka jų velvetkės, džinsai ir marškiniai ir polo. Bet dabar ėmiau džemperius kelis sweatpantų, velvetkių kažkaip dar anksčiau pirkau tų gražių šviesių spalvų. Pabandžiau pižamą. Maikės vasarines irgi paėmiau. Esu pirkus tai gražios ir ryškios iki šiol. O tos visos iš CP tai labai žiaurios paliko po vasaros. J crew maikes jau dėvėjo 2 vasaras ir jos nenusiskalbė.

Man tai gaila, nes nebegavau dzempų angel_sadangel.gif
Tai kepkės, pirštinės (žalio supratimo neturiu, ar dydžiai tik biggrin.gif ), maikės ilgom rankovėm.
Kaip ir nieko idomaus nebespėjau:unsure:
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2019 01 10, 11:56)
Kaip ją plauti, valyti?

Skalbimo mašinoje skalbti mirksiukas.gif

Aš irgi opalą spėjau. Ačiū merginoms ar Linai, kad nupirko 4u.gif wub.gif Ir švarkelį šįkart griebiau, kad nebūtų kaip su ananasiniu, kurio paskui nebepagavau biggrin.gif

Papildyta:
Ačiū už nupirktą megztinį 4u.gif yahoo.gif
Vakar nebuvo visai dydžių, o šiandien netyčia varčiau sau ramiai, kas gražaus yra, nors jau neplanavau nieko pirkti, ir žiūriu yra, ir dar mano dydis. Pasaka wub.gif
Atsakyti
Po truputi galima siusti J.Crew uzsakymus, labai prasome nepamirsti nuorodu, kainu, spalvu, savo niko ir miesto
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 10, 10:57)
Man tai gaila, nes nebegavau dzempų  angel_sadangel.gif
Tai kepkės, pirštinės (žalio supratimo neturiu, ar dydžiai tik biggrin.gif ), maikės ilgom rankovėm.
Kaip ir nieko idomaus nebespėjau:unsure:

Man šitas nerealus. Buvau susiruošus pirkt kai su nuolaida kainavo 48$, gerai kad nesiryžau biggrin.gif

https://www.jcrew.co..._name=black-red
Atsakyti

Kalbant apie žvynelius, vis stebiu mergaičių  su besivartančiais žvyneliais, besivartantys žvyneliai manajai kažkas tokio  :wub: 

Atsakyti

kada pildo jcrew? :D 

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2019 01 10, 12:36)
<p>kada pildo jcrew? biggrin.gif </p>

bet kada.. ryte jau pilde, kartais apie 13 val pildo, kartais nakti...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 12:28)
Man šitas nerealus. Buvau susiruošus pirkt kai su nuolaida kainavo 48$, gerai kad nesiryžau  biggrin.gif

https://www.jcrew.co..._name=black-red

Kalėdinis toks.
Maniškis kai buvo mažas daug nešiojo raudonos spalvos. Dabar jau gal išaugo rolleyes.gif
Geltoną daugiau perku (man pačiai gražu). ax.gif

Atsakyti