Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 10, 10:55)
Ir kaip jums? Nėra tokia tik tik?
Ar faina? Gerai dėvisi?

Pakankamai ilga man, nepatinka kai tik tik užpakalį dengia, rankovėse ir šiaip visoje striukėje dar truputis rezervo yra, nėra aptempta. Kadangi nedėviu kasdien, keičiu su kitom, tai puikiai dėvisi. Jau antras sezonas bus - kaip nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2019 01 10, 09:17)
Kas yra sequinu?

QUOTE(Perfecta @ 2019 01 10, 09:19)

sita sita smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 10, 10:42)
Koks jusiskes plotis po pazastim?
As asmeniskai tai tikrai. biggrin.gif

Pamatuosiu vakare po darbo;)
Atsakyti

Sveiki. Tai Banana Republic Factory niekas nepirkę ir pakomentuoti dydžių negali?  :hmm:  :ax: 

Atsakyti
O dar pildys šian JCrew? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 10, 11:21)

bigsmile.gif ir aš laukiu, nors merginos perkančios matyt nebe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 10, 10:48)
Mergaitės, ši striukė žiemai? Šilta? 160 cm ūgio merginai 16 gera būtų?
https://www.jcrew.com/lt/p/J5519

Mano dukra 164 dar nešioja. Šilta ji, kokybiška.
Atsakyti

Sveiki. Tai Banana Republic Factory niekas nepirkę ir pakomentuoti dydžių negali?  :hmm:  :ax:

Turiu Banana Republic (ne factory) šilko kašmyro megztinį, xs dydis puikiai, iš jcrew perku xs - s dydžius 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 10, 10:21)

Aš tiek pripirkau, kad čiuju netilps į vaiko spintą biggrin.gif bet tai pavasariui ramu biggrin.gif
Atsakyti

Atskiros prekės tikrai papildytos 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 11:23)
Aš tiek pripirkau, kad čiuju netilps į vaiko spintą  biggrin.gif bet tai pavasariui ramu  biggrin.gif

O aš tai dar neskaičiau diskusijos apie dydžius, tai net nežinau, ar jie didintis, ar mažinti biggrin.gif Viską ėmiau vaikams.
Nes turėjom tik suknelę. Graži, bet trikotažas burbuliuotis linkęs. Ir iš pat pradžių. O kaina tikrai nemaža buvo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 10, 10:27)
O aš tai dar neskaičiau diskusijos apie dydžius, tai net nežinau, ar jie didintis, ar mažinti biggrin.gif Viską ėmiau vaikams.
Nes turėjom tik suknelę. Graži, bet trikotažas burbuliuotis linkęs.  Ir iš pat pradžių. O kaina tikrai nemaža buvo.

Man labai patinka jų velvetkės, džinsai ir marškiniai ir polo. Bet dabar ėmiau džemperius kelis sweatpantų, velvetkių kažkaip dar anksčiau pirkau tų gražių šviesių spalvų. Pabandžiau pižamą. Maikės vasarines irgi paėmiau. Esu pirkus tai gražios ir ryškios iki šiol. O tos visos iš CP tai labai žiaurios paliko po vasaros. J crew maikes jau dėvėjo 2 vasaras ir jos nenusiskalbė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 sausio 2019 - 10:31