Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 21:09)
Nerealiai dėkinga komandai. jau šiandien JCrew dejo su trenksmu  blink.gif  wub.gif

jungiuosi 👌🏼
Atsakyti
spygliz, kurį rankinuką dukriukui ėmei ir suknią kurią?

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 01 09, 21:23)
Mano panelės ūgis 148cm, Palaidinės ilgom 10dydis toks ribinis, tai ilgom imu jau 12m., o trumpom vasarai 10, nes liekna. Sukneles imu 12d. Kai nebuvo dydžio, užsakiau 14, tai man pačiai tiko  biggrin.gif
Koks ūgis jūsų panelės? 4u.gif

Striukę su 148cm ūgiu rudeniui geriau imt 12d. ar 14d.?

https://www.jcrew.com/p/J5519

14
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 21:16)
tymbus sunenui ir vyrui, sukneles man ir dukriukui, paltas dukriukui, rankinukas dukriukui, tympos su sequinais dukriukui 😂 kuprine dukriukui, ir sportiniu tympu ir maikes komplektas dukriukui 😁

Oho!
Įdomiausia dalis, aišku suknelės mamytei rankinukas dukriukui smile.gif , ai, ir dar kuprinė smile.gif .
Jau Kriu driokstelėjo šiandien, - baisu lyst ten biggrin.gif
--
Aš tai pagaliau radau svajonių piniginę (vaikui) "ant pilvo", irgi visą iš sequin'ų, - po Kalėdų, bet nieko biggrin.gif
Atsakyti
Kas persigalvotų dėl vyriškų timbų 12 perimčiau:)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 09, 21:30)
Kas persigalvotų dėl vyriškų timbų 12 perimčiau:)

Žalius pardavei?
Atsakyti
As pernai dukrai pirkau dvejas Jcrew tympas, tai kokybe tragiska buvo. Vienos medvilnines, su kazkokiais paveiksliukais blizganciais, o kitos velvetines. Tai tos su paveiksliukais nusitryne piesineliai, o pacios greit suplyso, o toa velvetines tai is vis kazkoks nesusipratimas - dazo blink.gif ne tik triusikai, bet ir visa oda nudazyta buvo.
Daugiau i tympu puse net neziuriu.

Ai, dar pizama turi, tai nepasakyciau, kad ji irgi kazkokia ypatinga. Lyginant su old navy, tai tos man daug smagesnes atrodo. Jcrew didinta: virsus platus baisiai, o kelnes irgi neapsitempia, nors dydi tikrai ne per dideli pirkau.

Kas labai patiko, tai Jcrew mergaitiski aksesuarai - pakabukai. Superiniai! Ai, dar ir pedkelnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 01 09, 22:25)
Aš nespėjau su timbais vyrui unsure.gif
Jei kam netiktų ryzi 11/12, perimciau.

11 emiau jei netiks temoj pasiulysiu. ryzus 😊

QUOTE(gėlužė @ 2019 01 09, 22:28)
spygliz, kurį rankinuką dukriukui ėmei ir suknią kurią?

ta torto gabaleli, kuprine sportui arbuza, suknele is sequinu balta ir sau ir dukriukui, labiau auksinws norejau bet nebuvo dydziu, palta su kisenem kailinem melyna, tympas is sequinu sidabrines,
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2019 01 09, 21:34)
As pernai dukrai pirkau dvejas Jcrew tympas, tai kokybe tragiska buvo. Vienos medvilnines, su kazkokiais paveiksliukais blizganciais, o kitos velvetines. Tai tos su paveiksliukais nusitryne piesineliai, o pacios greit suplyso, o toa velvetines tai is vis kazkoks nesusipratimas - dazo  blink.gif ne tik triusikai, bet ir visa oda nudazyta buvo.

Ai, dar pizama turi, tai nepasakyciau, kad ji irgi kazkokia ypatinga. Lyginant su old navy, tai tos man daug smagesnes atrodo. Jcrew didinta: virsus platus baisiai, o kelnes irgi neapsitempia, nors dydi tikrai ne per dideli pirkau.

Kas labai patiko, tai Jcrew mergaitiski aksesuarai - pakabukai. Superiniai! Ai, dar ir pedkelnes smile.gif

Man labai patinka kad jcrew labai tinka džiūsnom. Nežinau kaip su panom bet su bernais tai čiki.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 09, 21:40)
Patarkit del mergaitisku Jcrew, nes taip ir nesupratau perskaicius  rolleyes.gif  Ugis 128 cm, pagal Jcrew size chart 7 dydis tiktu, tai jauciu imt 8? ax.gif

Maniškė 130, tai 8 dydžio dar daug kas didoka, bet ji ir kūda pas mane. Maikės ilgomis rankovėmis kai kurios kaip maišai, kai kurios geros. Kelnės 8 visos per plačios. Suknelės daug maž geros.

QUOTE(JMD @ 2019 01 09, 22:36)
Man labai patinka kad jcrew labai tinka džiūsnom. Nežinau kaip su panom bet su bernais tai čiki.

Su panom visai ne čiki biggrin.gif tik topus ir sukneles galima pirkti biggrin.gif kiek pirkau tympų, treningai, ne tympos. Dabar šortų paėmiau keletą, gal nepames.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2019 01 09, 22:34)
As pernai dukrai pirkau dvejas Jcrew tympas, tai kokybe tragiska buvo. Vienos medvilnines, su kazkokiais paveiksliukais blizganciais, o kitos velvetines. Tai tos su paveiksliukais nusitryne piesineliai, o pacios greit suplyso, o toa velvetines tai is vis kazkoks nesusipratimas - dazo  blink.gif ne tik triusikai, bet ir visa oda nudazyta buvo.

reikejo skaityt atsiliepimus apie veliurines crew tympas, rase kad dazo smile.gif pizama man tikrai superine pasitaike 🙄 dydis liuks nors mano pana dziusnele.virsus platus tikrai ner..pedkelnes kaip kokios, yra superiniu yra prastesniu..
Atsakyti
Miau wub.gif

https://www.jcrew.co...e=rich-mahogany
Atsakyti