Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nerealiai dėkinga komandai. jau šiandien JCrew dejo su trenksmu blink.gif wub.gif
Atsakyti
kainos tai fantastiskos vaiku drabuziams, laukiu leidimo atsiust, gal dar kas liks
Atsakyti
O galima atsiųst užsakymą jei norėsit nupirkait jei ne tai ne, nes einu miegot, kažko blogai jaučiuos. Pavargau bais unsure.gif
Atsakyti
paskaicius komentarus crew rubu busiu ko gero sunui prasovus su dydziu, birzeli bus10 tai pavariau dauguma 10 metu, keleta 12[QUOTE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziuginta: 09 sausio 2019 - 20:16
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 21:09)
Nerealiai dėkinga komandai. jau šiandien JCrew dejo su trenksmu  blink.gif  wub.gif

Ką gražaus papirkai? Man akys ten raibsta nuo visko smile.gif
Atsakyti
[quote=dziuginta,2019 01 09, 20:15]
paskaicius komentarus crew rubu busiu ko gero sunui prasovus su dydziu, birzeli bus10 tai pavariau dauguma 10 metu, keleta 12[QUOTE]
[/quote]
Čia ne pagal metus o pagal ūgį perkam. Nes mano aštuonmečiui perku 14. Ūgis jo dabar 152, tinka 12 dydis ir jokio išaugimo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 09, 21:12)
O galima atsiųst užsakymą jei norėsit nupirkait jei ne tai ne, nes einu miegot, kažko blogai jaučiuos. Pavargau bais  unsure.gif

As ir atsiusciau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 09, 21:12)
O galima atsiųst užsakymą jei norėsit nupirkait jei ne tai ne, nes einu miegot, kažko blogai jaučiuos. Pavargau bais  unsure.gif

Ir as noreciau miegot eit verysad.gif gal leis neuzilgo siusti
Atsakyti

O sau ką nors perkat? Pasidalinkit pleeese, nes pasimečiau tarp tokio gėrio  :4u:​ 

Atsakyti
Ir aš ir aš noriu rolleyes.gif

Gal kas perkate aukštesniem vyram jcrew marškinius, kažin tie klasikiniai dydžiai nebūtų trumpų rankovių ant 192.
Atsakyti
Mergaites ka perkat is jcrew? Pasidalinkit lobiais, nes nieko neatrandu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 09 sausio 2019 - 20:31
QUOTE(babilone @ 2019 01 09, 20:30)
Mergaites ka perkat is jcrew?

Sau aš nieko neperku nes nieka nematau gražaus.

Vaikui jcrew man labai gražūs rūbukai. Prilygsta RL. Beje buvo kažkaip nusivažiavę. Vienu metu labai tamsu viskas. Dabar jau kuris laikas net berniukų rūbai ryškūs ir spalvingi. Mano vaikas mėgsta raudoną ryškiai mėlyną žalią. Tai bus jam džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 sausio 2019 - 20:34