Nerealiai dėkinga komandai. jau šiandien JCrew dejo su trenksmu
kainos tai fantastiskos vaiku drabuziams, laukiu leidimo atsiust, gal dar kas liks
O galima atsiųst užsakymą jei norėsit nupirkait jei ne tai ne, nes einu miegot, kažko blogai jaučiuos. Pavargau bais
paskaicius komentarus crew rubu busiu ko gero sunui prasovus su dydziu, birzeli bus10 tai pavariau dauguma 10 metu, keleta 12[QUOTE]
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 21:09)
Nerealiai dėkinga komandai. jau šiandien JCrew dejo su trenksmu
Ką gražaus papirkai? Man akys ten raibsta nuo visko
[quote=dziuginta,2019 01 09, 20:15]
paskaicius komentarus crew rubu busiu ko gero sunui prasovus su dydziu, birzeli bus10 tai pavariau dauguma 10 metu, keleta 12[QUOTE]
[/quote]
Čia ne pagal metus o pagal ūgį perkam. Nes mano aštuonmečiui perku 14. Ūgis jo dabar 152, tinka 12 dydis ir jokio išaugimo daugiau.
[/quote]
Čia ne pagal metus o pagal ūgį perkam. Nes mano aštuonmečiui perku 14. Ūgis jo dabar 152, tinka 12 dydis ir jokio išaugimo daugiau.
QUOTE(JMD @ 2019 01 09, 21:12)
O galima atsiųst užsakymą jei norėsit nupirkait jei ne tai ne, nes einu miegot, kažko blogai jaučiuos. Pavargau bais
As ir atsiusciau
QUOTE(JMD @ 2019 01 09, 21:12)
Ir as noreciau miegot eit gal leis neuzilgo siusti
O sau ką nors perkat? Pasidalinkit pleeese, nes pasimečiau tarp tokio gėrio
Ir aš ir aš noriu
Gal kas perkate aukštesniem vyram jcrew marškinius, kažin tie klasikiniai dydžiai nebūtų trumpų rankovių ant 192.
Gal kas perkate aukštesniem vyram jcrew marškinius, kažin tie klasikiniai dydžiai nebūtų trumpų rankovių ant 192.
QUOTE(babilone @ 2019 01 09, 20:30)
Mergaites ka perkat is jcrew?
Sau aš nieko neperku nes nieka nematau gražaus.
Vaikui jcrew man labai gražūs rūbukai. Prilygsta RL. Beje buvo kažkaip nusivažiavę. Vienu metu labai tamsu viskas. Dabar jau kuris laikas net berniukų rūbai ryškūs ir spalvingi. Mano vaikas mėgsta raudoną ryškiai mėlyną žalią. Tai bus jam džiaugsmo