Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2019 01 09, 13:17)
Nlb tinkama tema, bet čia daugiausia jau išbandytų patarimų įv. temomis. Kam į "senatvę" prasideda nemiga, o aš nebesusitvarkau su PMS laikotarpiu. Siaubiakas:  išžvėrėju, išjautrėju ir t.t.  Gal kokių veiksmingų papildų ar ko pagert ?

Mastodynon, veikia biggrin.gif
nesinori nei verkti, nei zudyti, nei sokoladuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 13:45)

Papildyta:
Isves is proto tas JCREW biggrin.gif ir dar papilde biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar ir kainas keičia biggrin.gif iš ryto maudymkės kelnaites dar už 15 prieš nuolaidą užsakė biggrin.gif https://www.jcrew.co...olor_name=multi
Atsakyti
O vaiku jcrew drabuziai atitinka dyd.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija888 @ 2019 01 09, 14:55)
O vaiku jcrew drabuziai atitinka dyd.?  4u.gif

nuo vaiko priklauso, maniske 17 kg ir 116 tai maikes, striukes nesioja 4-5, tympas 4 (trumpos bet telpa),5,6, maudymkes, rashguard 3, 4-5, pedkelnes xxs/xs, megztiniai 4-5, sukneles pagrinde 5/6, perku visada didesnes nes buna i mazesne puse
Atsakyti
Turime laisva megaitiska parka 4-5 dydi, spalva Irish Clover uz 29,60$

Atsakyti

Nlb tinkama tema, bet čia daugiausia jau išbandytų patarimų įv. temomis. Kam į "senatvę" prasideda nemiga, o aš nebesusitvarkau su PMS laikotarpiu. Siaubiakas: išžvėrėju, išjautrėju ir t.t. Gal kokių veiksmingų papildų ar ko pagert ?

Agnukaston nuima pms simptomus

Atsakyti
Kaip mane nervina tas Jcrew - bele kiek laiko negaliu atsidaryt prekiu krepselio. Tai nei nuolaidu neina paziuret, nei ka ten turiu isidejus.
Del nuolaidu, tai papildoma 60% matau, kad yra, o ta 25% dar taikoma kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2019 01 09, 15:15)
Kaip mane nervina tas Jcrew - bele kiek laiko negaliu atsidaryt prekiu krepselio. Tai nei nuolaidu neina paziuret, nei ka ten turiu isidejus.
Del nuolaidu, tai papildoma 60% matau, kad yra, o ta 25% dar taikoma kazkaip?

25 tik pilnom kainom
Papildyta:
Linamog laikykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 13:45)
su 29 cm peda timberlandus imt 11?

Papildyta:
Isves is proto tas JCREW biggrin.gif ir dar papilde biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

***** vaikui papirkau belekiek tokiųųųų gražiųųųųųų blink.gif

Panos ačiū! Atsiprašau kad taip xaotiškai, bet darbe užkrautos sudėtingoa programos negaliu vartyt užsieninių puslapių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 09, 14:27)
Linamog laikykis biggrin.gif

Nieko nebesakyk... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 09, 15:28)
Nieko nebesakyk... huh.gif

nuosirdziai palaikau biggrin.gif
atsiprasau uz kalna laisku ir as darbe ...
Papildyta:
jei kam aktualu vaikiskos crwe pizamos nerealios biggrin.gif
Atsakyti
Panos, zinau, kad jau ya pirkusiu sia suknele https://www.jcrew.co...ite-deep-orchid
Yra likes tik 00 dydis, gal kuri turit ir galit pamatuot? Dvejoju, ar uzsisegsiu biggrin.gif
Atsakyti