Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Galla @ 2021 05 13, 10:01)
Old navy vėl cash turite?  4u.gif

Sveiki, turime, bet ju galiojimas prasides tik birzelio 5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 13, 07:44)
ANN TAYLOR papildoma 65% nuolaida krepsy sale prekems

turite papildomą koduką? sale taiko tik 40 proc. be kodo
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 13, 08:16)
Mano 35,5, biski po kem, laukiu kol paaugs  ax.gif , nes siaubas su tokia peda. Tenka dabaigt nesiot dukros kedus, nes jau peraugo  biggrin.gif

dziaukis, batu rasi, o ka as darysiu tai nzn, savo tam desimtemciui kasio batus nupirkau 45 unsure.gif kapiec, jauciu liko nusisaut man tiktai
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2021 05 12, 18:35)
Kaunas šįkart gavo mažytę 657 siuntą, laiškai susimokėjusioms surašyti  4u.gif

atsiprašau, tai ne viskas gauta, nes aš negavau pakvietimo, sumokėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kajoka @ 2021 05 13, 10:52)
turite papildomą koduką? sale taiko tik 40 proc. be kodo

Pasikeite jau nuolaida
Atsakyti
CALVIN KLEIN turime papildoma 25% nuolaida, galioja ir sale
vartotojo įkelta nuotrauka

PURITAN

VITACOST

BELK turime 15$ nuo 75$ nuolaida, grupuojasi su kitais kodais, iseina apie 18-19% papildoma
Atsakyti
Laba, kokio dydžio Pottery barn kuprines perkate būsimiems pirmokams - S ar M? Maniškiai bernai kūdi, apie 20 kg, ūgis apie 116 cm.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2021 05 13, 13:26)
Laba, kokio dydžio Pottery barn kuprines perkate būsimiems pirmokams - S ar M? Maniškiai bernai kūdi, apie 20 kg, ūgis apie 116 cm.

Aš vienam pirkau M, kitam - S.
Man atrodo, M geriau, pratybos ir sąsiuviniai telpa į abi, bet S dydyje labai nusilanksto ir knygų kampai, ir aplankalai nuplyšta unsure.gif Bent jau maniškiui. Nes gi dar +penalas+maisto dėžutė ir prisikemša sausakimšai. Be to, į S dydį netelpa papkutė plastmasinė, į kurią, pvz., piešinius galima susidėt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 13, 11:21)
dziaukis, batu rasi, o ka as darysiu tai nzn, savo tam desimtemciui kasio batus nupirkau 45  unsure.gif kapiec, jauciu liko nusisaut man tiktai

Pralenke taviskis ir mano 16-mečio pėdą, o kažkada ieškojom vienodo dydžio kašio kedų. Kolkas sūnaus 42dydis, su 186 ūgiu.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 05 13, 14:40)
Pralenke taviskis ir mano 16-mečio pėdą, o kažkada ieškojom vienodo dydžio  kašio kedų. Kolkas sūnaus 42dydis, su 186 ūgiu.

Pavydžiu!!!!! biggrin.gif

Turiu išaugtus le brono batelius, beveik nauji, 42 dydžio. Gal kažkam reik?
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 05 13, 13:48)
Aš vienam pirkau M, kitam - S.
Man atrodo, M geriau, pratybos ir sąsiuviniai telpa į abi, bet S dydyje labai nusilanksto ir knygų kampai, ir aplankalai nuplyšta unsure.gif Bent jau maniškiui. Nes gi dar +penalas+maisto dėžutė ir prisikemša sausakimšai. Be to, į S dydį netelpa papkutė plastmasinė, į kurią, pvz., piešinius galima susidėt.

Aš irgi jungiuosi prie klausimo. Maniškis irgi smulkutis neaukštas, tai kai žiūrėjau Landend kuprines, M didoka pasirodė unsure.gif
Atsakyti
RACK ir BELK nedaug truksta, prisijungkit
Atsakyti