Gal kuri norėtų Bernardo Leather Moto Jacket, dydis S (manau, atitinka) 70 eur.
Spalva kaip foto, minštute oda. Vis dėlto nusprendžiau perleisti, gal kuri nespėjo nusipirkti
https://www.nordstro.....=SADDLE BROWN
QUOTE(JMD @ 2021 05 11, 18:17)
Nė velnio. Po Zenekos pirmo skiepo, praėjus 4 savairėm tu jau laisvas, o jei pfizeriu, tai tik po abiejų ir lyg +10 dienų dar.
Va
Va
Nu kad aš ne apie tai klausimas buvo - kodėl antram skiepui tik po 12 savaičių registruoja. Atsakymas, nes toks vakcinavimo protokolas ir tu Lietuvoje negali pasiskiepyti po 4 savaičių su astra.
Ne apie imunitetą čia ir galimybių pasus
QUOTE(Carlin @ 2021 05 11, 18:42)
Nu kad aš ne apie tai klausimas buvo - kodėl antram skiepui tik po 12 savaičių registruoja. Atsakymas, nes toks vakcinavimo protokolas ir tu Lietuvoje negali pasiskiepyti po 4 savaičių su astra.
Ai krč, Rūtka apie batus, tu apie ratus dzyn
Mes laimėsim 💪
nesigilinau, o kam tas pasas reikalingas ? Kad restorane pavalgyt viduje ? O vaikai nuo 6 iki 16 jau tik lauke ?
QUOTE(Carlin @ 2021 05 11, 17:42)
Marginalams pavyksta https://kauno.diena....nagaite-1024983
QUOTE(Alexia @ 2021 05 11, 19:01)
nesigilinau, o kam tas pasas reikalingas ? Kad restorane pavalgyt viduje ? O vaikai nuo 6 iki 16 jau tik lauke ?
Kad netupėt izoliacijoj po atostogų kai išnaudoji visas dienAs
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 11, 19:02)
Norėčiau ir aš pasitrumpinti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 11, 18:11)
<p>[quote name="gėlužė" post="72827400" timestamp="1620726909"] Nu va Dior akiniai ant mano nesmulkaus veido visai netinka, kas norite;) Šiaip faini, kokybiski, bet pasiemiau is jcrew pigius didelius ir tie man daug geriau. Man isejo jie 55 eurai;)</p>
<p> </p>
<p> Tobulumui ribų nėra. Bet jūs tada nežinot, ką vadinti netinkančiu. Kitas klausimas, jeigu nesmagiai su jais jaučiatės. Kartais man draugės sako, kaip tu gražiai atrodai, kaip tau tinka, bet man atrodo priešingai, nes blogai jaučiuosi. Veidas jūsų labai gražios formos, o akinukai jo nepaslepia. Man gražu </p>
<p> </p>
<p> Tobulumui ribų nėra. Bet jūs tada nežinot, ką vadinti netinkančiu. Kitas klausimas, jeigu nesmagiai su jais jaučiatės. Kartais man draugės sako, kaip tu gražiai atrodai, kaip tau tinka, bet man atrodo priešingai, nes blogai jaučiuosi. Veidas jūsų labai gražios formos, o akinukai jo nepaslepia. Man gražu </p>
Ačiū
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 11, 19:02)
Nu bet kaip šitaip "jokios baimės, jokių testų" 🙄
juk ir pasiskiepijęs, gali susirgti ir gali būti nešiotojas 😏