Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 09, 10:20)
Nera tokiu.

Neranda priezasties verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 09, 09:36)

NEBERA
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 09, 10:49)

tai kuo cia vitaminai gali pagelbet? Ar ne protingiau butu nepridaryt daugiau problemu, kuriu priezasciu paskui teks ieskot? hematologo darbas ieskot ir jas salint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 09, 11:49)

Tik jau pati neuzsiimkit savigyda, bus daugiau bedos. Kresejimo sutrikimai ner paprastas reikalas
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 09, 11:59)
tai kuo cia vitaminai gali pagelbet? Ar ne protingiau butu nepridaryt daugiau problemu, kuriu priezasciu paskui teks ieskot? hematologo darbas ieskot ir jas salint  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl kraujo krešumo tikrai reikia kreiptis į hemotologus, mes visai atsitiktinai ruošdamiesi operacijai sužinojom, jog mūsų berniukas hemofiliją turi.
Atsakyti
QUOTE(Sala1967 @ 2019 01 09, 11:36)
Laba diena, merginos smile.gif Gal galėtumėt patarti dėl MK pūkinių paltų išmierų, didnti ar mažinti, ar aplamai verti dėmesio, nesipukuoja?  smile.gif

Sveiki. Turiu pukinį paltuką, tai kokybė tikrai gera, nesipūkuoja ir dydį atitinka 4u.gif
Atsakyti
6pm nuolaidos koduko neturite? 4u.gif

P.S. Per merginas buvau pirkus šiuos bačiukus, galiu perleisti, tik juodos spalvos, dydis 9,5 (USA) 20Eur.
https://www.6pm.com/...tail_2_sims_sdp
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2019 01 09, 09:00)
juodus tokius turiu, patogesniu nesu turejus,kaip basa, tik va isvaizda idomi  ax.gif

As ir tokius pirkau norstromrack, juodus tik:) tai žiauriai faini man jie ir patogūs:)
Atsakyti
QUOTE(Lauring @ 2019 01 09, 11:37)
6pm nuolaidos koduko neturite?  4u.gif

Neturime
Atsakyti
QUOTE(Mur. @ 2019 01 09, 09:32)
Merginos, o kaip Coach batelių dydžiai? Su 24,5 cm koja imti 8 ar 7,5? unsure.gif

Pasikartosiu ax.gif
Atsakyti
Turime laisva megaitiska parka 4-5 dydi, spalva Irish Clover uz 29,60$
Atsakyti
Nlb tinkama tema, bet čia daugiausia jau išbandytų patarimų įv. temomis. Kam į "senatvę" prasideda nemiga, o aš nebesusitvarkau su PMS laikotarpiu. Siaubiakas: išžvėrėju, išjautrėju ir t.t. Gal kokių veiksmingų papildų ar ko pagert ?

Atsakyti