Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal dar kam Nike keduku gera kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 08 gegužės 2021 - 17:21
QUOTE(rapoja @ 2021 05 08, 16:29)

Čia kaina su nuolaida 34 dol?Papildomai nėra turbūt.
https://www.atopalm....ula_p/81249.htm

Man sitas Real Barrier kemsa poras.
O va sitas Zeroid nuostabus smile.gif

https://www.atopalm....ent_p/00304.htm
Atsakyti
ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyte66: 08 gegužės 2021 - 18:09
QUOTE(rapoja @ 2021 05 08, 15:51)
SHOPSALE Extra 50% off select sale styles

Papildyta:
Užvakar gavau antrą skiepą.Vakar buvo šiaip sau-temperatūra (iki 38.3),bet šiandien jau lyg ir nieko (3*tfu) biggrin.gif Po pirmojo visiškai viskas ok.Tikėjausi,kad ir po antro viskas gerai bus,naktis buvo rami,bet ryte kai pradėjo šaltis krėsti  unsure.gif doh.gif ...
Kada dabar tuos antikūnius eit tirtis  biggrin.gif ?

Mano drauge po 4 valandu ligonineje vos atgriebe,sutino visas kunas,veidas,dusti pradejo,gerai,kad vyras buvo namie spejo nuvezti.. ,sunaus bendradarbe vakar gavo skiepa visa nakti blogai,atejo ryte i darba,bet teko isvezti,skausmai pilvo,viso kuno toki,kad krenta zmogus ant zemes ir joki vaistai negelbsti..
Pirma kart gyvenime dziaugiuosi del ligos,dziaugiuosi,kad pavasari pavyko visai seimai prasirgti ir nereikia dabar koki laika galvoti apie situs eksperimentinius skiepus..
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2021 05 08, 18:42)
Mano drauge po 4 valandu ligonineje vos atgriebe,sutino visas kunas,veidas,dusti pradejo,gerai,kad vyras buvo namie spejo nuvezti.. ,sunaus bendradarbe vakar gavo skiepa visa nakti blogai,atejo ryte i darba,bet teko isvezti,skausmai pilvo,viso kuno toki,kad krenta zmogus ant zemes ir joki vaistai negelbsti..
Pirma kart gyvenime dziaugiuosi del ligos,dziaugiuosi,kad pavasari pavyko visai seimai prasirgti ir nereikia dabar koki laika galvoti apie situs eksperimentinius skiepus..

jetau jetau kai baisumo eksperimentas, kiba elergija kokiatais unsure.gif ..

ale kai geriau pagalvoji sutint ir dust galima net nuo netikusių plaukų dažų.. ištrūčyt mumis nori.. .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2021 05 08, 19:42)

Mano mama, vyras ir dvi tetos po pfizer antro skiepo: ir nei vienam nieko nebuvo. As savo antrojo dar laukiu. Aisku, neramu, bet vistiek nenoreciau sirgti, o geriau skiepytis.
Atsakyti
Iš dviejų blogybių - persirgti korona ar pasiskiepyti vis tiek rinkčiausi antrąją.
Deja , nežinia kokie liekamieji reiškiniai lieka ir po koronos, net jei ir persergi +- lengva forma...

Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2021 05 08, 18:29)
Man sitas Real Barrier kemsa poras.
O va sitas Zeroid nuostabus smile.gif

https://www.atopalm....ent_p/00304.htm

Ačiū ! Ateis eilė ir šitam ok.gif smile.gif
Atsakyti
Tuos kremus is atopalm kas uzrode, esu labai dekinga 4u.gif Mano vyrui keli metai ant veido buvo raudona deme, tai uzsigyde su tuo kremu https://www.atopalm....eam_p/00300.htm . Dabar jau pabaige, tai vasarai kaip tik is mergaiciu parsinesiau soothing, bandysim. Sunui spuogus sutvarke zeroid pimprove linija.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 08, 18:09)
Gal turite kuri parduoti balta suknyte pirmai komunijai 163 ugiui?
Kai jau šventė greitai pradedu ieskoti doh.gif

Turiu 2 laisvo modeliuko baltas suknutes, siuvomės pas siuvėją, norėjo lengvų ir paprastų.
Jei domina, parašykit į a/ž bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 05 07, 20:46)
Ką pirkai? Pa(si)rodyk

Jau buvau rodziusi, bet galiu vel pasidziaugti pirkinukais. rolleyes.gif

Otkutiuras, gyvates odos Emanuel Ungaro bomberis. wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Puchavykas, tik juodas. wub.gif

Sandalai. wub.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ar galeciau atsiusi uzsakyma is Iherb?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 05 08, 19:32)
Jau  buvau rodziusi, bet galiu vel pasidziaugti pirkinukais. rolleyes.gif

Otkutiuras, gyvates odos  Emanuel Ungaro bomberis. wub.gif

Puchavykas, tik juodas. wub.gif

Sandalai. wub.gif

Pavydžiu huh.gif unsure.gif
Atsakyti