Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2021 05 08, 10:21)
atsakymo vieno nera kuris geresnis , del to Pfizer  zmoniu isitikinimas, kad maziau komplikaciju pasaliniu.Sesers anyta dabar po Pfizer skiepo 55+ ir sunkiai labai 3 diena jauciasi . Tai kad nesuprasi . Kiekvienam skirtingai .
Papildyta:

jei ne paslaptis , koki skiepa musu medike pasirinko ?  ax.gif

Vyrui ir po pirmo ir po antro pfizerio ne stebuklai. Po pirmo dvi savaites blogai jautėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 gegužės 2021 - 10:04
Laba 4u.gif
Pardaviau AT kelnes M dydi, nes per daug aptemtos buvo, gavau L skestu, tikrai koki 42 europini atitinka. Gal kas norite?
vartotojo įkelta nuotrauka

Beja, balti aulinukai is 6pm nerealus, labai mylesiu:))
Atsakyti
Panos, kokį man savo 10mečiui nupirkt veido kremuką. Labai sausi žandukai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 08, 10:49)

As tiesiog taukmedžio sviestu patepu.
Atsakyti

O tie charter club kašmyrai atitinka nešiojamą dydį? Ar pamažinti? Kaip jų kokybė?
  mažinti, imkit dydžiu didesnius. 

kokybė normali, neskabiau - negaliu pakomentuoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 08 gegužės 2021 - 11:29
QUOTE(JMD @ 2021 05 08, 11:49)

is savo patirties Zeroid arba Atopalm arba Real Barrier .. labai kokybiska kosmetika, rekomendavo kosmetologe, kuri reialiai veikia .Mano oda labai dechidratuota buvo , tai Zeroid visa linija nupirkau tepiausi ir atstate oda, tikrinau -dare tyrima odos , Tuo paciu gavau kruva travel meginuku atopalm ir Barrier po 15 ml paskui juos naudojau irgi super . Ir as ir dukra 11 metu tepames .

https://www.atopalm.com/
https://www.atopalm....e_p/00400tb.htm

https://www.atopalm....e_p/70842tb.htm

https://www.atopalm....kin_p/75701.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 08 gegužės 2021 - 11:19

Gavau saskaita is yoox uz batus, bet nors uzmusk laisko nerandu, kad ka pirkus, ypac batus....o ir neprisimenu 🤣🤣🤣svarbu patiktu ir dydis tiktu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gražus ir mielas mažylis, kaip norėčiai pamaigyti :wub: Gausit svetimą prekę. Man buvo toks nutikimas. Mergaitės pavardę sumaišė ir man atsiuntė sąskaitą ir prekę, tad prekę teko persiųsti tikrąjai pirkėjai. Buvau išvykus, tai vyras pirmą kartą siuntė per lp express. Papildomai supakavo į burbuliukus, kad prekė nesusigadintų. Žodžiu, pavyko jam :D Na, prie tokio prekių kiekio net nesistebiu, kai kokia klaida įsivelia. Svarbiausia, kad randam sprendimą  :wub:

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 08, 12:11)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="AstaRaud" data-cid="72825954"> O tie charter club kašmyrai atitinka nešiojamą dydį? Ar pamažinti? Kaip jų kokybė?</blockquote>   mažinti, imkit dydžiu didesnius. 

<p>kokybė normali, neskabiau - negaliu pakomentuoti</p>

4u.gif
Atsakyti
JCREW papilde
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 08, 09:21)
atsakymo vieno nera kuris geresnis , del to Pfizer  zmoniu isitikinimas, kad maziau komplikaciju pasaliniu.Sesers anyta dabar po Pfizer skiepo 55+ ir sunkiai labai 3 diena jauciasi . Tai kad nesuprasi . Kiekvienam skirtingai .
Papildyta:

jei ne paslaptis , koki skiepa musu medike pasirinko ?  ax.gif

Kas tau ka leido rinktis sausio pradzioj? biggrin.gif visus Pfizeriu sučipavo, be jokiu palyginimu ir dalinimosi patirtim forumuose. Tada gi net nebuvo alternatyvos. Dziaugemes, kad JAU. Kiek veliau pradejo Moderna trupiniais atsirast.

O Pfizerio vaistu ir siaip gera reputacija, jei ko reik ir galima rinktis is keliu variantu, as ir taip ji dazniau imu. Nesamone visas tas briedas kad svarbu tik chemine medziaga ir reik imt pigiausia. Mulkinimas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 08 gegužės 2021 - 13:37
QUOTE(ciurlionis @ 2021 05 08, 12:56)
JCREW papilde

Yra kokia papildoma nuolaida ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 08, 14:41)
Yra kokia papildoma nuolaida ? 4u.gif

SHOPSALE Extra 50% off select sale styles

Papildyta:
Užvakar gavau antrą skiepą.Vakar buvo šiaip sau-temperatūra (iki 38.3),bet šiandien jau lyg ir nieko (3*tfu) biggrin.gif Po pirmojo visiškai viskas ok.Tikėjausi,kad ir po antro viskas gerai bus,naktis buvo rami,bet ryte kai pradėjo šaltis krėsti unsure.gif doh.gif ...
Kada dabar tuos antikūnius eit tirtis biggrin.gif ?
Atsakyti