Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 05 07, 12:12)
Nu vilnietės, kurios >35 ir dar nesiskiepijusios, ar užsiregistravot skiepui savaitgaliui?  bigsmile.gif  Džiaugiuosi, kaip naują šmutkę nusipirkus!

dar ne...kazkaip Pfizerio norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 07, 12:14)
dar ne...kazkaip Pfizerio norisi  biggrin.gif

Ir man unsure.gif Vyras kažko spyriotis pradėjo unsure.gif

O draugė laukė sau skiepo ir nesulaukė susimatymo su mama (infarktas), ryt vykstam į laidotuves angel_sadangel.gif Jaučiu, tokių istorijų ne viena...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 07, 12:14)
dar ne...kazkaip Pfizerio norisi  biggrin.gif

Aš ir.. nežinot gandų, gal pirmadienį kokį atkeliaus? Šiaip tikrinau, Astrai yra laikų sekmadieniui dar.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2021 05 07, 12:27)
Aš ir.. nežinot gandų, gal pirmadienį kokį atkeliaus? Šiaip tikrinau, Astrai yra laikų sekmadieniui dar.

Jei ir atkeliaus, 35+ vel uzdarys. Atidare tik siam savaitgaliui, AZ reikia isnaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2021 05 07, 11:36)
Jei ir atkeliaus, 35+ vel uzdarys. Atidare tik siam savaitgaliui, AZ reikia isnaudoti.

As laisvu laiku sekmadieniui neradau, bet leido rinktis pirmadienio laikus. Tai negi atšauks pirmadienį?
Atsakyti
Nu vilnietės, kurios >35 ir dar nesiskiepijusios, ar užsiregistravot skiepui savaitgaliui?  bigsmile.gif  Džiaugiuosi, kaip naują šmutkę nusipirkus!

Atsargiai ,nes va kažkaip pagalvojau Spyglis kai pasiskiepijo,tai ir pas mus nebeužsuka-gal suveikė ir nuo noro pirkti unsure.gif kad kai kurioms nebūtų atvirkštinė reakcija,visokių tų reakcijų yra hihihi.gif

Spygliuk 4u.gif biggrin.gif

Aš vakar antrą skiepą gavau victory.gif
Atsakyti

as pirmadieni
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 07, 12:50)
Atsargiai ,nes va kažkaip pagalvojau Spyglis kai pasiskiepijo,tai ir pas mus nebeužsuka-gal suveikė ir nuo noro pirkti  unsure.gif kad kai kurioms nebūtų atvirkštinė reakcija,visokių tų reakcijų yra hihihi.gif

Spygliuk  4u.gif  biggrin.gif

Spygliz dabar daugiavaikė motina, neturi kada užsukt plepėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 07, 12:22)
Ir man unsure.gif Vyras kažko spyriotis pradėjo unsure.gif

O draugė laukė sau skiepo ir nesulaukė susimatymo su mama (infarktas), ryt vykstam į laidotuves angel_sadangel.gif Jaučiu, tokių istorijų ne viena...

Vyro pusseserės vyrą vakar palaidojo.Pirmą kartą kreipėsi pas medikus-išsiuntė namo,antrą kartą nuvykus nebeišgelbėjo...Vilniuje gyvena.Žmogus 58 m,be gretutinių ligų,optimistas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 gegužės 2021 - 11:58
QUOTE(Kirisama @ 2021 05 07, 12:39)
As laisvu laiku sekmadieniui neradau, bet leido rinktis pirmadienio laikus. Tai negi atšauks pirmadienį?

Neatšauks. Tiesiog šitai amžiaus grupei Pfizerio dar laukti reikės, nes kitos amžiaus grupės nesuskiepytos. Kaip ir rašė Irelle, tikslas sunaudot AZ likučius.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 07, 11:50)
Atsargiai ,nes va kažkaip pagalvojau Spyglis kai pasiskiepijo,tai ir pas mus nebeužsuka-gal suveikė ir nuo noro pirkti  unsure.gif kad kai kurioms nebūtų atvirkštinė reakcija,visokių tų reakcijų yra hihihi.gif

Spygliuk  4u.gif  biggrin.gif

Gyva gyva, be proto daug darbų turiu. 😊 nors po 2 skiepo buvo labai nekažką. Pasireiške visi šalutiniai išskyrus paralyžių. Gavau pfizeri.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 05 07, 11:54)
Spygliz dabar daugiavaikė motina, neturi kada užsukt plepėt  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Turiu tokius 4 išdykulius pipiriukus. Šiandien mėnuo lygiai stuktelėjo 🥰 susipažinkit su vienui iš gaujos - Gatsby
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 gegužės 2021 - 12:12
QUOTE(spygliz @ 2021 05 07, 12:58)
Gyva gyva, be proto daug darbų turiu. 😊 nors po 2 skiepo buvo labai nekažką. Pasireiške visi šalutiniai išskyrus paralyžių. Gavau pfizeri.

bigsmile.gif vooo viena akim sm good.gif biggrin.gif
oho ,bet nors neilgam gal unsure.gif ?

Koks fainas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 gegužės 2021 - 12:06