Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 05, 11:04)
Gal kas iš Bajorų/Jeruzalės/Santariškių važiuoja pas Eglę ir mano paimtų? wub.gif

Galiu paimti, jei tinka Santariškių galas, šiandien ketinu važiuoti, rašykit Eglei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 05 05, 11:21)
Galiu paimti, jei tinka Santariškių galas, šiandien ketinu važiuoti, rašykit Eglei 4u.gif

Ačiū, puikiai tinka 4u.gif Parašiau ax.gif
Atsakyti

Merginos, jeigu kuriai netiktu S dydzio Karl Lagerfeld lietpaltis, kur norde uz 28 buvo, pasiulykit man🎈

Parduodu M  dydzio Karl Lagerfeld lietpaltį šviesų

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 04, 22:52)
pusė blauzdos kyšo, koks čia tau maxi  mad.gif ir dar tas senobinis rankovių paraitojimas su prisegtukais  unsure.gif

aš noriu gražiai, su stilium, kažkaip taip  wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu šitas tai superinis , bet su savo ūgiu neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2021 05 05, 11:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ramka" data-cid="72821690" data-time="1619724673"><div><p>Merginos, jeigu kuriai netiktu S dydzio Karl Lagerfeld lietpaltis, kur norde uz 28 buvo, pasiulykit man🎈</p></div></blockquote><p> Parduodu M <span> dydzio Karl Lagerfeld lietpaltį šviesų</span></p>

Susirasom i AZ🎈
Atsakyti
Imete pora dydziu Helly Hansen parkos
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 04, 21:08)

Gal maždaug pastebėjote,kokiu laiku pildo? Kada stebėti?
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2021 05 05, 12:51)
Gal maždaug pastebėjote,kokiu laiku pildo? Kada stebėti?

Negaliu pasakyti

Kokie spygliski kedai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 05, 11:44)

ar buvo geltona s arba m?

QUOTE(linamog @ 2021 05 05, 12:12)

wub.gif bigsmile.gif
nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
gal kas pirkot HH geltona parka paimciau juoda ir noretumet pasikeist biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 05, 09:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bumbulas" data-cid="72824392" data-time="1620193712"><div><p>Brangus Skonis😁</p></div></blockquote><p>Kaip sakoma: dėl skonio nesiginčijama, bet dėl gero skonio galima ir pasiginčyti. O gero nieko pigiai nebūna  biggrin.gif </p><p>Pirkau pirkau visą ilgą žiemą ir neturiu kuo rengtis. Vyras neturi batų, vaiks kedasų, o aš tiesiog nuoga jaučiuosi lotuliukas.gif  Čia man vienai taip nutiko? Žodžiu, noriu pirkti. Bet tokių gražių ir kitoniškų skudurų  mirksiukas.gif </p>

aš irgi unsure.gif kažkaip nusivyliau AT paltais. Nei šis nei tas. Man arba netinka arba kažkas su jais .... nešioju tą patį senai pirktą languotą ilgą. Va tas tai superinis. Baigiu visus parduot ir naujo pavasarinio palto kaip ir neturiu nors pirkau kokius 4 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 05, 13:29)
ar buvo geltona s arba m?

Ne, tik juoda
Atsakyti
Merginos, daugiau niekieno siuntinukų iš Eglės negalėsiu paimti, bijau, kad nebepanešiu biggrin.gif
Atsakyti