Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 27, 15:06)

O kas cia per stebuklai nuo rauksliu daugkartiniai? Gal kas naudojat?
Atsakyti

Vilnius gavo 705, susimokejusiom manau galesiu atiduoti nuo 19 h. Skambinkit kam aktualu!

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 27, 17:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72820398" data-time="1619522811"><div><p>Aš irgi jau penktadienį paskiepyta su zenica.... lėtinės ligos+didelė įmonė. Šeštadienį abu su vyru gulėjom pasliki, tai vienam tai kitam kiek geriau. O sekmadienį ryte jau variau į mišką, veik kaip nieko nebūta...</p></div></blockquote><p>Kaip aiskino imunologas per paskaita, kad kuo stipresne reakcija tuo ale pastebeta kad susidaro daugiau antikuniu. </p>

manyčiau norint išsiaiškinti reiktų antikūnių testą pasidaryt. nes kiekvieno organizmas skirtingas
Atsakyti

Ar jus jau gavote saskaitas is yoox kur masiskai pirkom balandzio 6-7 d?

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 27 balandžio 2021 - 17:15
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 27, 17:43)
Kaip aiskino imunologas per paskaita, kad kuo stipresne reakcija tuo ale pastebeta kad susidaro daugiau antikuniu. </p>

Realūs pavyzdžiai rodo,kad nepasitvirtino toks pastebėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 27, 12:26)
Aš irgi jau penktadienį paskiepyta su zenica.... lėtinės ligos+didelė įmonė. Šeštadienį abu su vyru gulėjom pasliki, tai vienam tai kitam kiek geriau. O sekmadienį ryte jau variau į mišką, veik kaip nieko nebūta...

Nebuvo galima rinktis, kad zeneca emet?
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 04 27, 18:46)
Nebuvo galima rinktis, kad zeneca emet?

nemanau kad jau TOKIA bloga ji, šiaip pasirinkimo nelabai buvo, geresnės vyresniems...
kaip kažkoks profesorius atsakė, kuri vakcina geriausia: "Ta, kurią greičiau gali gauti"....tai aš tuo vadovavausi...na Sputink'u tikrai nesiskiepyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaunas gavo 655 siuntą, laiškus susimokėjusioms parašysiu iki rytojaus pietų, kai gausiu skolų sąrašiukus 4u.gif
Atsakyti

Realūs pavyzdžiai rodo,kad nepasitvirtino toks pastebėjimas biggrin.gif

Jis aiskino kad tyrimai padaryti 🤔 tai gal ima didesne populiacija o ne pavienius atvejus. 

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 27, 16:50)
nemanau kad jau TOKIA bloga ji, šiaip pasirinkimo nelabai buvo, geresnės vyresniems...
kaip kažkoks profesorius atsakė, kuri vakcina geriausia: "Ta, kurią greičiau gali gauti"....tai aš tuo vadovavausi...na Sputink'u tikrai nesiskiepyčiau biggrin.gif

As zeneca irgi skiepijausi, bet tada, kai rinktis nebuvo galima. Dabar jau galima rinktis, nu bet saukstai po pietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 27, 15:05)
aš sūnui pirkau pilką paprastą HM, o nešioju pati dabar... o gal iš kiniečių siunčiaus...nes nieko panašaus nerandu
man tai aktualu vasarai kepurių, su bent minimaliu šešėliu ant veido, kad mažiau saulės gaučiau, bet jau tos tokios poniškos skrybėlės nenoriu.....ne mano stiliukas...nebent jau prie jūros

Vyrų skyriuj šiaudinės liuks vasarai, turiu HM ir Peek and Clopenburg.

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 27, 17:50)

Visai ji nebloga, tik su kaikuriom ligom ta audringa reakcija į pirmą skiepą nelabai pageidautina.
Atsakyti