Gal žinote kur galima pigiau nei LT kainomis rasti šios produkcijos?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 26, 10:37)
<p>Jei apie pudras tai man is sothys labai patiko, bandausi meginukus dabar, tai graziai dengia, nesausina, gana naturaliai atrodo ir nesiryskina veido poru. </p>
Gal žinote kur galima pigiau nei LT kainomis rasti šios produkcijos?
Atvaziavau i Litexpo skiepytis. Pfizer vakcina. Vilnietes galite registruotis.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 27, 12:16)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="72820356" data-time="1619518356">
<div>
<p>Atvaziavau i Litexpo skiepytis. Pfizer vakcina. Vilnietes galite registruotis. </p>
</div>
</blockquote>
<p>mielai, bet vis dar ne prioritetas. Kiek kazin uztrunka vilniaus savivaldybei itraukti i sarasus, jau bandau 3 diena kai pateikiau savo duomenis ir snipstas, neleidzia. </p>
<div>
<p>Atvaziavau i Litexpo skiepytis. Pfizer vakcina. Vilnietes galite registruotis. </p>
</div>
</blockquote>
<p>mielai, bet vis dar ne prioritetas. Kiek kazin uztrunka vilniaus savivaldybei itraukti i sarasus, jau bandau 3 diena kai pateikiau savo duomenis ir snipstas, neleidzia. </p>
O kur pateikei?
QUOTE(ralija @ 2021 04 27, 12:12)
Tai kad neleidžia, nebent jums virš 55 metų
QUOTE(Lux @ 2021 04 27, 12:18)
Tai kad neleidžia, nebent jums virš 55 metų
Man irgi neleidzia: vadinasi ir jauna, is sveika
QUOTE(ralija @ 2021 04 27, 13:12)
Teks laukti +35 grupės. Kalėdoms Kai kiti po 5tą gaus
Marimekko golfas su merinu
Paltas su vilna
Dvibortis paltas su vilna
Moteriska pukine striuke
Vyriska pukine striuke
Karl Lagerfeld parka
Vyriskas dzinsinis svarkas
RL joggers
Karl Lagerfeld parka
Karl Lagerfeld hoodie
RL crewneck
Superdry parka
RL sweatshirt
RL sweatshirt
RL bliuzonas
Adidas sweatshirt
RL hoodie
TH hoodie
Paltas su vilna
Dvibortis paltas su vilna
Moteriska pukine striuke
Vyriska pukine striuke
Karl Lagerfeld parka
Vyriskas dzinsinis svarkas
RL joggers
Karl Lagerfeld parka
Karl Lagerfeld hoodie
RL crewneck
Superdry parka
RL sweatshirt
RL sweatshirt
RL bliuzonas
Adidas sweatshirt
RL hoodie
TH hoodie
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 27, 12:02)
Galiu pasidalinti patirtimi. Mano trys tragiški plaukai.
Kokius 3 metu visai nenaudojau JOKIO džiovintuvo. NULIS pasikeitimo. Nenaudojau nei putų, nieko.
Tikrai nepirkčiau, jei turit gerą kitokį. Jei reikia, dabar padžiovinu apysausius, saugant, nelenkus galvos (prisiklausiau, kad nelenkt).
Kokius 3 metu visai nenaudojau JOKIO džiovintuvo. NULIS pasikeitimo. Nenaudojau nei putų, nieko.
Tikrai nepirkčiau, jei turit gerą kitokį. Jei reikia, dabar padžiovinu apysausius, saugant, nelenkus galvos (prisiklausiau, kad nelenkt).
o varge, o ko galvos nelenkt...aš pradžioje džiovinu su tokiu rankšluostuku specialiu, paskui fenu, nes kitaip ir darkosi į visas puses, ir reiktų keltis gal pusvalandžiu anksčiau....
aš maniau džiovint srove nukreipt nuo šaknų iki galiukų, o ne nuo apačios svarbiausia pūsti....
O kur pateikei?
yra forma tokia ju puslapyje. Jau ir skambinau, atsakymas-uztrunka, bandyk veliau man tik nesenai patvirtino astmos diagnoze, jei ne kovidas, tai nebuciau nei ejus nei tikrinusi bet turiu labai gera privacia seimos gydytoja, ejau del kitu reikalu bet jai pasirode itartina kad as retsykiais dustu, tai siaip ne taip ikalbejo nueit pas plauciu gydytoja nors zvengiau, sakau, jus nejuokaukit, kokia man astma. Ir rimtai patvirtino paskui zvengiau kad man jau tas amzius kai kompensuojamus vaistus perku siaip nejuokinga nes juos pradejus vartoti, zenkliai pagerejo man savijauta