QUOTE(triule @ 2021 04 26, 15:47)
Na jei ir mano šiaudus susuktų (kurie neklauso jokių garbanojimų) , ir dukros kupetą ištiesintų
Reiks važiuot pačiupinėt
jei jums niekas nesusuka plaukų, tai nemanau, kad airwrap susuks. Karščio mažiau, nei su paprasta garbanojimo morka. Jo pagrindinis privalumas, kad greitai, paprasčiau ir saugiau (nenusideginsit), na ir kaip jie reklamuoja, kad mažiau plaukus žaloja.
šiaip keista, kad ant "šiaudų" susukimas nesilaiko, čia dažniausiai kaip tik tų, pas ką labai glotnūs, slidūs plaukai problema
QUOTE(Nonono @ 2021 04 26, 16:36)
Na jis nebus kaip pauku tiesintuvas ir tiek nesuglotnins. Su tiesintuvu man labiau sulyzina nei su to feno antgaliais. Bet siaip jo, man patinka. Daug antgaliu, paprastai ir greitai sugarbanosit, patiesinsit, isdziovinsit. As retai naudoju tuos antgalius, bet siaip geras daiktas, pritariu. Bet va Bunkei jis kazko neitiko, pardave.
oi ziuriu pasikartojau biski
gal dėl to, kad nemokėjo naudotis. Kai rinkausi žiūrėjau nemažai youtube video apie jį, tai buvo net garsių youtuberių (pvz. tati), kuriems neįtiko, bet kai pažiūri ką daro su juo tai..
negi sunku instrukcija ar pačio dyson video pažiūrėti kaip reikia. Man iš pirmo karto pavyko viskas, bet aš instrukciją pasižiūrėjau
done parduotuvėje šiaurės miestelyje, tai man atvykus atsiimti (internetu užsisaukiau) konsultantė vis tiek norėjo pamokinti, parodyti. Tai jei norisi realiai pabandyti, galima užsukti pas juos.
Juos labai išperka, bet aš parašiau, kad mane informuotų, kai bus ir rezervuotų, taip ir padarė. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad yra long versiją, būtent tą ir pasirinkau daug atsiliepimų pažiūrėjusi.