Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonono @ 2021 04 26, 16:36)
Na jis nebus kaip pauku tiesintuvas ir tiek nesuglotnins. Su tiesintuvu man labiau sulyzina nei su to feno antgaliais. Bet siaip jo, man patinka. Daug antgaliu, paprastai ir greitai sugarbanosit, patiesinsit, isdziovinsit. As retai naudoju tuos antgalius, bet siaip geras daiktas, pritariu. Bet va Bunkei jis kazko neitiko, pardave. smile.gif oi ziuriu pasikartojau biski biggrin.gif

KOkio ilgio plaukams naudojat? Klausimas visoms turinčioms biggrin.gif Mąstau gal ir man norėt, o gal džiovintuvo pakaktų, ten difuzorius yra.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 04 26, 15:47)
Na jei ir mano šiaudus susuktų (kurie neklauso jokių garbanojimų) , ir dukros kupetą ištiesintų biggrin.gif Reiks važiuot pačiupinėt  4u.gif

jei jums niekas nesusuka plaukų, tai nemanau, kad airwrap susuks. Karščio mažiau, nei su paprasta garbanojimo morka. Jo pagrindinis privalumas, kad greitai, paprasčiau ir saugiau (nenusideginsit), na ir kaip jie reklamuoja, kad mažiau plaukus žaloja.
šiaip keista, kad ant "šiaudų" susukimas nesilaiko, čia dažniausiai kaip tik tų, pas ką labai glotnūs, slidūs plaukai problema hmm.gif

QUOTE(Nonono @ 2021 04 26, 16:36)
Na jis nebus kaip pauku tiesintuvas ir tiek nesuglotnins. Su tiesintuvu man labiau sulyzina nei su to feno antgaliais. Bet siaip jo, man patinka. Daug antgaliu, paprastai ir greitai sugarbanosit, patiesinsit, isdziovinsit. As retai naudoju tuos antgalius, bet siaip geras daiktas, pritariu. Bet va Bunkei jis kazko neitiko, pardave. smile.gif oi ziuriu pasikartojau biski biggrin.gif

gal dėl to, kad nemokėjo naudotis. Kai rinkausi žiūrėjau nemažai youtube video apie jį, tai buvo net garsių youtuberių (pvz. tati), kuriems neįtiko, bet kai pažiūri ką daro su juo tai.. doh.gif negi sunku instrukcija ar pačio dyson video pažiūrėti kaip reikia. Man iš pirmo karto pavyko viskas, bet aš instrukciją pasižiūrėjau biggrin.gif done parduotuvėje šiaurės miestelyje, tai man atvykus atsiimti (internetu užsisaukiau) konsultantė vis tiek norėjo pamokinti, parodyti. Tai jei norisi realiai pabandyti, galima užsukti pas juos.

Juos labai išperka, bet aš parašiau, kad mane informuotų, kai bus ir rezervuotų, taip ir padarė. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad yra long versiją, būtent tą ir pasirinkau daug atsiliepimų pažiūrėjusi.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 26, 16:59)
jei jums niekas nesusuka plaukų, tai nemanau, kad airwrap susuks. Karščio mažiau, nei su paprasta garbanojimo morka. Jo pagrindinis privalumas, kad greitai, paprasčiau ir saugiau (nenusideginsit), na ir kaip jie reklamuoja, kad mažiau plaukus žaloja.
šiaip keista, kad ant "šiaudų" susukimas nesilaiko, čia dažniausiai kaip tik tų, pas ką labai glotnūs, slidūs plaukai problema hmm.gif
gal dėl to, kad nemokėjo naudotis. Kai rinkausi žiūrėjau nemažai youtube video apie jį, tai buvo net garsių youtuberių (pvz. tati), kuriems neįtiko, bet kai pažiūri ką daro su juo tai..  doh.gif  negi sunku instrukcija ar pačio dyson video pažiūrėti kaip reikia. Man iš pirmo karto pavyko viskas, bet aš instrukciją pasižiūrėjau  biggrin.gif  done parduotuvėje šiaurės miestelyje, tai man atvykus atsiimti (internetu užsisaukiau) konsultantė vis tiek norėjo pamokinti, parodyti. Tai jei norisi realiai pabandyti, galima užsukti pas juos.

Juos labai išperka, bet aš parašiau, kad mane informuotų, kai bus ir rezervuotų, taip ir padarė. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad yra long versiją, būtent tą ir pasirinkau daug atsiliepimų pažiūrėjusi.

Galima detaliau, ką ten reik daryt ir kodėl long? Aš iš tų, kur niekad instrukcijų neskaito, vimdo jos mane.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 16:55)
KOkio ilgio plaukams naudojat? Klausimas visoms turinčioms  biggrin.gif Mąstau gal ir man norėt, o gal džiovintuvo pakaktų, ten difuzorius yra.

Mano koks sprindis zemiau peciu, bet pakarpyti prieky. Dukros gerokai ilgesni, ji kartais pasisuka irgi, tik jai greiciau pasileidzia. Anksciau nenaudodavo dziovintuvo, o sita jau okupavo smile.gif fainas toks, malonus naudot, atrodo, kad ir plaukai sveikesni, bet as aisku naudoju ir olapleks, ir papildus ir pan. Oi kad nesuklaidint as nezinau ar mano long versija, zinau kad airwrap su tais antgaliais. As dovanu ji gavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 26 balandžio 2021 - 17:09
Kapsules plaukams, nagams, odai 150vnt 9.75$

Du beteliukai po 100 kapsuliu probiotiku 9.99$

320 kapsuliu zuvu tauku 13$

80vnt guminuku su biotinu 5$

Multivitaminu norma metams 5.75$
Atsakyti

QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 17:05)
Galima detaliau, ką ten reik daryt ir kodėl  long? Aš iš tų, kur niekad instrukcijų neskaito, vimdo jos mane.

nes patogiau, kai daugiau vietos ant antgalio.
Esmė, kad nereikia sruogos vynioti aplink antgalį kaip su tradiciniais sukimo prietaisais, tiesiog suimi norimo storio sruoga ties kokiais 5 cm iki galiukų ir pridedi šalia to antgalio ir jis pats apsuka (pritraukia oru), viskas čia vyksta su karštu oru (kaip fenas), tada paspaudi mygtuką, kad pūstų šaltą orą (jie rekomenduoja atšaldyti, kad ilgiau laikytųsi garbanos) na ir tada išjungi ir nusiima garbana.
Komplekte būna ne vienas tas sukimo antgalis, skiriasi diametras, tai galima ir stambesnes, ir smulkesnes susisukti.
va video nuo 2:50 sruogos momentas
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 16:55)
KOkio ilgio plaukams naudojat? Klausimas visoms turinčioms  biggrin.gif Mąstau gal ir man norėt, o gal džiovintuvo pakaktų, ten difuzorius yra.

iki liemens
Atsakyti
Odontologė Natalija Vildžiūnienė instagrame paskutiniame poste rodo kaip susigarbanoja plaukus wub.gif smile.gif
Atsakyti
J.crew nuostabus bateliai,oda,10usa tik 24 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ai, tai man nereikia, jau tikrai atsižegnojau nuo ilgų plaukų, nei už ką gyvenime. Apseisiu be wrapo biggrin.gif gal man reik tiesiog džiovintuvo su antgaliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 17:38)
Ai, tai man nereikia, jau tikrai atsižegnojau nuo ilgų plaukų, nei už ką gyvenime. Apseisiu be wrapo biggrin.gif gal man reik tiesiog džiovintuvo su antgaliais biggrin.gif

Bet tai trumpi sukti irgi gražiai atrodo bigsmile.gif na ir tas wrap rinkinys ne tik suka, yra ir šepečių antgaliai bei apvalaus šepečio antgalis biggrin.gif ant paprasto dyson džiovintuvo tokie antgaliai nesideda

6pm.com niekam nieko nereikia? nenuperka, matyt krepšiukas nesusirenka, prisijunkit ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 26, 18:58)
Bet tai trumpi sukti irgi gražiai atrodo  bigsmile.gif  na ir tas wrap rinkinys ne tik suka, yra ir šepečių antgaliai bei apvalaus šepečio antgalis  biggrin.gif ant paprasto dyson džiovintuvo tokie antgaliai nesideda

Aš galvoju, gal jau man reikia. Nors mano plaukai tik iki pečių. Bet aš šiaip tingiu žaist, turiu ir morką, ir tiesintuvą. Naudojau max po 5 kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 26, 17:58)
Bet tai trumpi sukti irgi gražiai atrodo  bigsmile.gif  na ir tas wrap rinkinys ne tik suka, yra ir šepečių antgaliai bei apvalaus šepečio antgalis  biggrin.gif ant paprasto dyson džiovintuvo tokie antgaliai nesideda
6pm.com niekam nieko nereikia? nenuperka, matyt krepšiukas nesusirenka, prisijunkit  ax.gif

Vakar pm reikėjo, jau nebeliko kol rinkosi unsure.gif
Atsakyti