Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kurį čia Dyson siurblio modelį gyrėt?
Ačiū priminusioms 4u.gif

Į Dyson temą rolleyes.gif plaukams tokio aparato nieks nenaudoja Dyson Airwrap ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triule: 26 balandžio 2021 - 15:01
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 15:11)
o sąskaitų dar bus?

Balandžio 13 d. sąskaitos vakar baigtos siųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 26, 15:49)
nieko cia nera. mano vyro tokia peda, tik ne plati. batus uzsieny nusiperka.

Mano neišvažiuoja unsure.gif tai tenka žaisti žaidimą perku-parduodu.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 26, 14:46)
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia unsure.gif
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui? blink.gif

batu kalne siūlyčiau pažiūrėti. ten neretai būna įvairių nestandartinių
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 04 26, 14:54)
Kurį čia Dyson siurblio modelį gyrėt?
Ačiū priminusioms  4u.gif

Į Dyson temą  rolleyes.gif plaukams tokio aparato nieks nenaudoja Dyson Airwrap ?

Naudoju airwrap long ir labai patenkinta juo. Ilgokai svarsčiau ar pirkti dėl kainos, bet dabar jau galiu patvirtinti, kad labai vykęs pirkinys bigsmile.gif paprasta naudoti, pats susuka garbanas. Šepečių antgaliai irgi faini, pratiesina, suglotnina, bet nesusiploja plaukai taip kaip su tiesintuvu, galima pakelti plaukus nuo šaknų.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 26, 16:46)
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia unsure.gif
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui? blink.gif

Bandyciau Batu kalne ieskot. Mes 14US dydi visada randam, gan neblogu batu. Anksciau siusdavovems, bet tai padidinti tai pamazinti. Matuotis geriausia.
Labai patinka RL sneaker.
Perkam kai Sale buna.
https://www.ralphlau.....es%7cSneakers
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 26, 15:46)

Tai pirkite 13US Wide pedai. Joes buna tokiems dydziams tikrai nemazai kada geru kainu. Amazon buna.

CKJ marskineliai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 balandžio 2021 - 15:37
QUOTE(Argija @ 2021 04 26, 15:11)
Naudoju airwrap long ir labai patenkinta juo. Ilgokai svarsčiau ar pirkti dėl kainos, bet dabar jau galiu patvirtinti, kad labai vykęs pirkinys  bigsmile.gif  paprasta naudoti, pats susuka garbanas. Šepečių antgaliai irgi faini, pratiesina, suglotnina, bet nesusiploja plaukai taip kaip su tiesintuvu, galima pakelti plaukus nuo šaknų.

Na jei ir mano šiaudus susuktų (kurie neklauso jokių garbanojimų) , ir dukros kupetą ištiesintų biggrin.gif Reiks važiuot pačiupinėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 04 26, 16:47)
Na jei ir mano šiaudus susuktų (kurie neklauso jokių garbanojimų) , ir dukros kupetą ištiesintų biggrin.gif Reiks važiuot pačiupinėt  4u.gif

O kur jų yra pirkti, aš ieškojau ir LT niekur neradau
Atsakyti
RL basutes 15.43$

Lacoste sportbaciai 33.32$

Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 04 26, 15:47)
Na jei ir mano šiaudus susuktų (kurie neklauso jokių garbanojimų) , ir dukros kupetą ištiesintų biggrin.gif Reiks važiuot pačiupinėt   4u.gif

Na jis nebus kaip pauku tiesintuvas ir tiek nesuglotnins. Su tiesintuvu man labiau sulyzina nei su to feno antgaliais. Bet siaip jo, man patinka. Daug antgaliu, paprastai ir greitai sugarbanosit, patiesinsit, isdziovinsit. As retai naudoju tuos antgalius, bet siaip geras daiktas, pritariu. Bet va Bunkei jis kazko neitiko, pardave. smile.gif oi ziuriu pasikartojau biski biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 26 balandžio 2021 - 16:37
QUOTE(IngreL @ 2021 04 26, 15:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72819432" data-time="1619437592"><div><p>Kokius? Aš tai DG ananasą. Nors jie velniškai nelaiko, bet didelis litražas, galėsiu lieti laisvai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gal galite nuorodo, kur pirkote? 4u.gif​ </p>

Per FB grupę gavau.
Galiu pasidalinti narės kontaktais, kuri 65 ml siūlė už 95 Eur (jei beturi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 balandžio 2021 - 16:49