Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ? bigsmile.gif
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 26, 11:05)
aha...tikrai labai maloni ju medziaga

Imciau bo reik man, bet bais ta pilka spalva nepramush man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 13:27)
Labai gera mintis, tikrai, kai ''noriutonežinauko ir vistiek nesusivaldysiu ir pirksiu''- geriau imt kvepalus.

Šiand papirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 26, 13:48)
Kad ju liemuo midrise, toli grazu iko zemo, puslaoy zemesnis atrodo nei is tikro yra.

Galbut, aprasyme radau - Low rise
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 26, 12:55)
Imciau bo reik man, bet bais ta pilka spalva nepramush man  biggrin.gif
Papildyta:

Šiand papirkau  biggrin.gif

deklaruok ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2021 04 26, 12:59)
Galbut, aprasyme radau - Low rise

meluoja biški
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 26, 13:55)
Šiand papirkau  biggrin.gif

Kokius? Aš tai DG ananasą. Nors jie velniškai nelaiko, bet didelis litražas, galėsiu lieti laisvai biggrin.gif
Atsakyti

Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ? bigsmile.gif
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti biggrin.gif

Jeigu LP nestreikuos tai rytoj tureciau gauti, tad matyt vakarop galeciau jau ir padalinti. Bei treciadieni/ketvirtadieni. Mazai prekiu bus tad ir dalinsimės matyt trumpiau  :hmm: 

Atsakyti
o sąskaitų dar bus?
Atsakyti

Kokius? Aš tai DG ananasą. Nors jie velniškai nelaiko, bet didelis litražas, galėsiu lieti laisvai biggrin.gif

Gal galite nuorodo, kur pirkote? :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 04 26, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="72819360" data-time="1619434355"><div><p>Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ? vartotojo įkelta nuotrauka
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jeigu LP nestreikuos tai rytoj tureciau gauti, tad matyt vakarop galeciau jau ir padalinti. Bei treciadieni/ketvirtadieni. Mazai prekiu bus tad ir dalinsimės matyt trumpiau  hmm.gif </p>

puiku, aciu! 4u.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 30%
www.usspoloass.com
www.watchstation.com
www.beachbunny.com
www.swarovski.com
www.walmart.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com - 15%
www.offbrodwayshoes.com - $10 nuo $99
www.wilsonsleather.com - 25%
www.overstock.com - 30$ nuo 150$
www.coachoutlet.com - $30 nuo $200
www.jimmyjazz.com
www.finishline.com
www.puma.com - 30%
www.jimmyjazz.com
www.asos.com
www.anntaylor.com - 40%
www.32degrees.com
www.yoox.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.peterthomasroth.com
www.skinstore.com - 25%
www.siobeauty.com
www.lookfantastic.com
www.itcosmetics.com 1 perki 1 nemokamai
www.fentybeauty.com - 20%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 50$ nuo 150$
www.vitacost.com - $8 nuo $65

Atsakyti
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia unsure.gif
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 26, 15:46)
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia unsure.gif
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui? blink.gif

nieko cia nera. mano vyro tokia peda, tik ne plati. batus uzsieny nusiperka.
Atsakyti