Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ?
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 26, 11:05)
aha...tikrai labai maloni ju medziaga
Imciau bo reik man, bet bais ta pilka spalva nepramush man
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 26, 13:27)
Labai gera mintis, tikrai, kai ''noriutonežinauko ir vistiek nesusivaldysiu ir pirksiu''- geriau imt kvepalus.
Šiand papirkau
QUOTE(spygliz @ 2021 04 26, 13:48)
Kad ju liemuo midrise, toli grazu iko zemo, puslaoy zemesnis atrodo nei is tikro yra.
Galbut, aprasyme radau - Low rise
QUOTE(JMD @ 2021 04 26, 12:55)
Imciau bo reik man, bet bais ta pilka spalva nepramush man
Papildyta:
Šiand papirkau
Papildyta:
Šiand papirkau
deklaruok
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2021 04 26, 12:59)
Galbut, aprasyme radau - Low rise
meluoja biški
QUOTE(JMD @ 2021 04 26, 13:55)
Šiand papirkau
Kokius? Aš tai DG ananasą. Nors jie velniškai nelaiko, bet didelis litražas, galėsiu lieti laisvai
Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ?
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti
Jeigu LP nestreikuos tai rytoj tureciau gauti, tad matyt vakarop galeciau jau ir padalinti. Bei treciadieni/ketvirtadieni. Mazai prekiu bus tad ir dalinsimės matyt trumpiau
o sąskaitų dar bus?
QUOTE(Egluzek @ 2021 04 26, 14:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="72819360" data-time="1619434355"><div><p>Egle, gal yra ziniu kokiu del naujos siuntos ?
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti </p></div></blockquote><p>Jeigu LP nestreikuos tai rytoj tureciau gauti, tad matyt vakarop galeciau jau ir padalinti. Bei treciadieni/ketvirtadieni. Mazai prekiu bus tad ir dalinsimės matyt trumpiau </p>
Planuoju sios savaites darbus, tai vaziuoju i biura, kai zinau, kad siunta reikes pasiimti </p></div></blockquote><p>Jeigu LP nestreikuos tai rytoj tureciau gauti, tad matyt vakarop galeciau jau ir padalinti. Bei treciadieni/ketvirtadieni. Mazai prekiu bus tad ir dalinsimės matyt trumpiau </p>
puiku, aciu!
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com - 30%
www.usspoloass.com
www.watchstation.com
www.beachbunny.com
www.swarovski.com
www.walmart.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com - 15%
www.offbrodwayshoes.com - $10 nuo $99
www.wilsonsleather.com - 25%
www.overstock.com - 30$ nuo 150$
www.coachoutlet.com - $30 nuo $200
www.jimmyjazz.com
www.finishline.com
www.puma.com - 30%
www.jimmyjazz.com
www.asos.com
www.anntaylor.com - 40%
www.32degrees.com
www.yoox.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.belk.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com
www.shopdisney.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.peterthomasroth.com
www.skinstore.com - 25%
www.siobeauty.com
www.lookfantastic.com
www.itcosmetics.com 1 perki 1 nemokamai
www.fentybeauty.com - 20%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 50$ nuo 150$
www.vitacost.com - $8 nuo $65
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com - 30%
www.usspoloass.com
www.watchstation.com
www.beachbunny.com
www.swarovski.com
www.walmart.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com - 15%
www.offbrodwayshoes.com - $10 nuo $99
www.wilsonsleather.com - 25%
www.overstock.com - 30$ nuo 150$
www.coachoutlet.com - $30 nuo $200
www.jimmyjazz.com
www.finishline.com
www.puma.com - 30%
www.jimmyjazz.com
www.asos.com
www.anntaylor.com - 40%
www.32degrees.com
www.yoox.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.belk.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com
www.shopdisney.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.peterthomasroth.com
www.skinstore.com - 25%
www.siobeauty.com
www.lookfantastic.com
www.itcosmetics.com 1 perki 1 nemokamai
www.fentybeauty.com - 20%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 50$ nuo 150$
www.vitacost.com - $8 nuo $65
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui?
Vasarą radom Vilniuje vienoje parduotuvėje Columbia rudeninius, tai tiko, bet dabar jau su jais negerai, reikia tiesiog kedų. Kur ieškot?Ar bandyt 300 km. minti iki Vilniaus ir tikėtis, kad bent kažką ras mano lokiapėdžiui?
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 26, 15:46)
Sveiki, turiu didelę bėdą su sūnaus batais. 15metis, o pėda ne tik, kad didelė, bet dar ir labai plati bei su aukšta keltim. Batus rasti LT, misija neįmanoma. Bandom siųstis, bet vis netinka, atrodo iš ilgio gerai (48 EU, 13 US), bet per siauri. Nupirkau 14 Extra Wide iš NB, tai per dideli visom prasmėm.Nupirkau croksus, su viltim, kad turės bent vasarai po namus, kur tau, per keltį spaudžia
nieko cia nera. mano vyro tokia peda, tik ne plati. batus uzsieny nusiperka.