Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2021 04 25, 16:07)
Pasirodo jie unisex smile.gif biggrin.gif

tai, kad moters kojos, kodėl unisex? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=JMD,2021 04 25, 18:25]
Beje labai patiko šie J Crew bateliai. Netikėjau, jog tokie patogūs. Labai lengvi. Pasaka wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš prisibijau pirkti man atrodo , kad tas plonas kulnas manęs neišlaikys☺
Atsakyti
[quote=REGIS,2021 04 25, 18:04]
[quote=JMD,2021 04 25, 18:25]
Beje labai patiko šie J Crew bateliai. Netikėjau, jog tokie patogūs. Labai lengvi. Pasaka wub.gif

Aš prisibijau pirkti man atrodo , kad tas plonas kulnas manęs neišlaikys☺
[/quote]
mane islaiko, tai tave tuo labiau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 19:06)
mane islaiko, tai tave tuo labiau

Dar problema , kad ir vaiksčioti nemoku su aukštais eisiu į darbą palanges ramstydama😂
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 04 25, 18:01)
Rapoja , o kokį siunčiatės reikia ir man. Gal antakiams kažkoki alieju ar ka naudojate kad graziau stovetu nes pas manes stori ir pats plaukas ilgas

Populiarųjį RapidLash Eyelash Enhancing Serum smile.gif Eičiau pas meistrę ,kad sutvarkytų,suformuotų,bile yra iš ko wub.gif biggrin.gif Yra antakiams geliai su spalva ir be spalvos.
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 04 25, 18:12)
Dar problema , kad ir vaiksčioti nemoku su aukštais  eisiu į darbą palanges ramstydama😂

Jie neaukšti. Visiškai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 17:36)
Jie neaukšti. Visiškai.

Labai gražūs. Už kiek pirkai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 04 25, 18:39)
Labai gražūs. Už kiek pirkai? rolleyes.gif

Man atrodo gavos 35€
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 25, 19:22)
Populiarųjį RapidLash Eyelash Enhancing Serum  smile.gif Eičiau pas meistrę ,kad sutvarkytų,suformuotų,bile yra iš ko  wub.gif  biggrin.gif Yra antakiams geliai su spalva ir be spalvos.

Pirma diena po apsilankymo stovi idealiai , o po to krenta kaip nori jei pakerpa lieka pasišiaušia. Ačiūkas , eisiu pagooglint gal ką rasiu😊
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 04 25, 18:09)
Pirma diena po apsilankymo stovi idealiai , o po to krenta kaip nori jei pakerpa lieka pasišiaušia. Ačiūkas , eisiu pagooglint gal ką rasiu😊

Kaip man patare antakiu meistre reikia kasdien vakare susukuoti graziai, o diena su geliu sufiksuoti. Pas mane jie irgi labai ilgi ir linke draikytis i visas puses biggrin.gif as naudojau anksciau bespalvi benefit geli, bet jis alergizavo, siuo metu naudoju su spalva si, taciau nera jis labai stipriai fiksuojantis https://www.revitala...hi-def-brow-gel
Beje, gavau rapidbrow augima skatinanti geli, bet kazkoks jis ne toks koks budavo anksciau, sepetelis kazkoks mazas ir toks jausmas kad tos priemones nedaug ipilta blink.gif dezute ir bonkute ta pati
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 17:25)
Beje labai patiko šie J Crew bateliai. Netikėjau, jog tokie patogūs. Labai lengvi. Pasaka  wub.gif

cia sitie

https://www.jcrew.co...ede-pumps/J8205

https://www.ebay.com...s-/274147867680

Aš tokius juodus parduodu 9 dydį. Gal po tavo reklamos prisireiks kam 😂
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 04 25, 19:34)
Aš tokius juodus parduodu 9 dydį. Gal po tavo reklamos prisireiks kam 😂

Netiko? Aš žinok pirkau 11 dydį. Į 10 nebūč kojos įkišus
Atsakyti