Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 10:32)
Mano plaukai tamsūs, bet su rožiniu lūpdažiu atrodau kaip prostė iš stoties rajono, beje ir su ryškiai raudonu. Siaubingai netinka.
Man tinka tik šilti atspalviai. Ypač šitas.

Kalbu apie lotyno ir afrikietišką tipą ax.gif Joms labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2021 04 25, 09:57)
Oj, yra tikrai puikių biudžetinių tušų, nereikia nei Armanio nei Chanelio😊😊
Na pvz.paskutinis mano išbandytas https://www.drogas.l...-ml/p/BP_464994  smile.gif

Va šitą ir aš nusipirkau, tik dar nebandžiau biggrin.gif iš smalsumo susigundžiau biggrin.gif

-------------------

Dar kartą pabandžiau tą išgirtą It CC biggrin.gif kai tik gavau, buvau pašiurpus nuo jo, bet pasiskaičiau kaip reik naudot, nu ir ką- man jis toks pats baisus kaip ir pirmą kartą biggrin.gif Tamsus (light), sausas, veidas kaip nutinkuotas matiniu špaklium, nors ėmiau pusę lašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 25, 11:19)
Dar kartą pabandžiau tą išgirtą It CC  biggrin.gif kai tik gavau, buvau pašiurpus nuo jo, bet pasiskaičiau kaip reik naudot, nu ir ką- man jis toks pats baisus kaip ir pirmą kartą  biggrin.gif  Tamsus (light), sausas, veidas kaip nutinkuotas matiniu špaklium, nors ėmiau pusę lašo  biggrin.gif

Net nebandau nieko CC, tik BB, kad ir oda mišri. Tie sausinantys man kažkas baisaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 balandžio 2021 - 10:22
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 25, 10:21)
Net nebandau nieko CC, tik BB, kad ir oda mišri. Tie sausinantys man kažkas baisaus.

Va šitą gali drąsiai bandyt, yra maža pakuotė, nebaisu rizikuot smile.gif man jis yr ze best https://www.douglas....c-cr-me-spf-25/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 25, 11:23)
Va šitą gali drąsiai bandyt, yra maža pakuotė, nebaisu rizikuot  smile.gif man jis yr ze best https://www.douglas....c-cr-me-spf-25/

Nu gerai, o kam jie skirti? Ką tas kremas daro? 🤔
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 25, 11:17)
Kalbu apie lotyno ir afrikietišką tipą ax.gif Joms labai tinka.

Jom tinka viskas ką betepsi ar vilksi. Visos spalvos. Atmuša kontrastą iš karto. Net nereik lygint su munis. Plaukai pilki, oda pilka tragedija.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 10:26)
Nu gerai, o kam jie skirti? Ką tas kremas daro? 🤔

Kaip lengvas tonas, kažkokia lygesnė, geresnė oda atrodo, nieko radikalaus. Tiesiog bendras vaizdas kiek pagerėja, bet neriebina, nesausina, nepadaro kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2021 04 25, 09:13)
Ir aš giriu Fenty lūpdažį, dragom mami spalva labai graži  wub.gif
Dar už tokią kainą tai puikus tikrai

Šitą ir aš ėmiau wub.gif biggrin.gif

Pigų tušą,jei jis man patinka,naudoju pakaitom su kokiu kitu ale kokybišku brangiu.Bet ,kad pigių yra gražiai padažančių,tai tikrai.O vengiu pigių ilgesniam naudojimui dėl girdėtų pletkų/nuomonių,kad nuo jų krenta,trupa blakstienos.Pati to nepatyriau...
O dabar nuo to serumo ir laminavimo blakstienos kaip priaugintos,nei dažyt nereik biggrin.gif
Papildyta:
Fenty dabar dar lyg 20 proc yra,nusiunčiau mergaitėms - nesakė,kad negalioja smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 25, 09:39)

O dabar nuo to serumo ir laminavimo blakstienos kaip priaugintos,nei dažyt nereik  biggrin.gif

As seniau naudojau ta seruma, tai zinok ilgai nesidziaugiau graziom blakstienom, iskrito. Reikia vel paskui tepti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 25, 11:42)
As seniau naudojau ta seruma, tai zinok ilgai nesidziaugiau graziom blakstienom, iskrito. Reikia vel paskui tepti. unsure.gif

Man po laminavimo užaugo labai blakstės biggrin.gif kai patepu tušu, tai iki antakių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 25, 11:42)

tai jooo,žinau drinks_cheers.gif tai aš tepu pastoviai,tik nebe taip dažnai.Kažin pertraukos kada nors nereiks padaryt tam tepimui ar taip ir tept visą gyvenimą kol nusibos biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 11:45)
Man po laminavimo užaugo labai blakstės  biggrin.gif  kai patepu tušu, tai iki antakių  biggrin.gif

Aš tai sakau gal toks tik įspūdis ,o ne nuo laminavimo biggrin.gif Serumu tepi jau?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 25, 11:48)
tai jooo,žinau drinks_cheers.gif tai aš tepu pastoviai,tik nebe taip dažnai.Kažin pertraukos kada nors nereiks padaryt tam tepimui ar taip ir tept visą gyvenimą kol nusibos  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Aš tai sakau gal toks tik įspūdis ,o ne nuo laminavimo  biggrin.gif Serumu tepi jau?

Dar ne. Reikia nusipirkt. Dirbu ištisom parom dabar, o savaitgaliais mat uždaryta viskas. Nežinau. Neturiu suopračio kada į pardą nueit. Čia tiem bedarbiam kur darbo birža tūkstančius moka pardos atidarytos dabar, o dirbantys rūko 😡
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 25, 11:54)
Dar ne. Reikia nusipirkt. Dirbu ištisom parom dabar, o savaitgaliais mat uždaryta viskas. Nežinau. Neturiu suopračio kada į pardą nueit. Čia tiem bedarbiam kur darbo birža tūkstančius moka pardos atidarytos dabar, o dirbantys rūko 😡

O kodėl neparsisiunti ?Ar tik parduotuvėj yra kažkoks ypatingas,kokį tu nori pirkt?Tokio nenori kur čia daugelis siunčiamės?
Atsakyti