Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kasmyro golfas

Kasmyro cardigan

Kasmyro megztinis

Kasmyro golfas

Kasmyro megztinis

Atsakyti
kriisti, aš tavo vietoje vis vien padaryčiau išsamų kraują, tada gal neurologas gal koks tegul pakonsultuoja. Nu negali vaikui iki pykinimo galvos skaudėti, reikia ieškoti priežasties.
Mano berniukui svaigsta kartais, tai mes cukrų darėm, D trūko smarkiai, o dar ir pas neurologą buvom, net magnetinį padarėm.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 04 21, 11:45)
kriisti, aš tavo vietoje vis vien padaryčiau išsamų kraują, tada gal neurologas gal koks tegul pakonsultuoja. Nu negali vaikui iki pykinimo galvos skaudėti, reikia ieškoti priežasties.
Mano berniukui svaigsta kartais, tai mes cukrų darėm, D trūko smarkiai, o dar ir pas neurologą buvom, net magnetinį padarėm.

tai mastau apie tai, bet kai pandemija problma pakliut, nebent vesiu privačiai, nes pas šeimos nepateksim, nes darėm greitaji kraujo testą kur rodo ar sergi ir ar turi antikūnių, neigiamas nieko neturi i šeimos daktarei toks netinka-nepatikima, tiki tik nosiaryklės.....nusivyliau, nes kam tada juo pardavinėja, jei nepatikimi......Bet čia tik mūsų šeimos klinika taip nusistačius, kiek kalbu su kitais nėra jokių bėdų patekt pas šeimos gydytoją, nereikia jokių testų įrodinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 balandžio 2021 - 09:49
Sveiki, gal galėtumėte parašyti, kuriuo metu Vilnius dalinasi siuntą? Noriu atsiimti prekytę iš praėjusios siuntos.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 10:39)
tai va va as breketus ir kaltinciau, nes kol jų nebuvo, nebuvo tokių bėdu unsure.gif  bet ortodontijos centras sako ne ne skausmas kai po proceduros kelias dienas tik....o aš randu ne vieną nusiskundimą, kad visą breketų nešiojimo laiką skaudėjo galvą blink.gif Elastikus jau dėjo, kol kas dabar pertrauka nuo jų.

Va dabar i Jūs sakot skaudėjo galvą. Gaila vaiko tiesiog unsure.gif Ir kas blogaiusia duodi nuo skausmo tai tik apmalšina, bet nenuima jo. bet faktas kai pageria daugiau sksysčių tada minimaliai, bet maudžia galvą vis tiek.

Kaip ir minėjau man ištisai mausdavo galvą. Galvojau net koks sinusitas, net tyrimą pasidariau. Netyčia savo ortodontei užsiminiau apie tai, tai ji patvirtino, kad galvos skausmas yra dažnas reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 11:47)
tai mastau apie tai, bet kai pandemija problma pakliut, nebent vesiu privačiai, nes pas šeimos nepateksim, nes darėm greitaji kraujo testą kur rodo ar sergi ir ar turi antikūnių, neigiamas nieko neturi i šeimos daktarei toks netinka-nepatikima, tiki tik nosiaryklės.....nusivyliau, nes kam tada juo pardavinėja, jei nepatikimi......Bet čia tik mūsų šeimos klinika taip nusistačius, kiek kalbu su kitais nėra jokių bėdų patekt pas šeimos gydytoją, nereikia jokių testų įrodinėt.

Kažkoks kostmosas toje Jūsų klinikoje........ blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:47)

Dar gali skaudet galva nuo itampos, nuo psichologiniu priezasciu. O gal migrena? Ar normaliu laiku eina miegot? Ar normaliai valgo? Mano paaugliui, jei uzsizaidzia ir normaliai neina miegot, o po to visokie kontroliniai, tai migrena iskart (supratau, nes su pykinimu ir regejimo sutrikimais kartu pasireiske). Susireguliuoja dienos rezima, ir viskas susitvarko.
Atsakyti
Pirkciau siuos Reebok, pilkos spalvos 7 dydi arba 7,5
https://www.macys.co...w...&isDlp=true

O gal kas matete kur pirkti yra?

Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2021 04 21, 11:51)
Kaip ir minėjau man ištisai mausdavo galvą. Galvojau net koks sinusitas, net tyrimą pasidariau. Netyčia savo ortodontei užsiminiau apie tai, tai ji patvirtino, kad galvos skausmas yra dažnas reikalas unsure.gif

tai va eisime vizitui tiesiai klausiu gydytojos, nes centro administratore sako ne ne negali skaudet....
Papildyta:
QUOTE(Nonono @ 2021 04 21, 11:54)
Dar gali skaudet galva nuo itampos, nuo psichologiniu priezasciu. O gal migrena? Ar normaliu laiku eina miegot? Ar normaliai valgo? Mano paaugliui, jei uzsizaidzia ir normaliai neina miegot, o po to visokie kontroliniai, tai migrena iskart (supratau, nes su pykinimu ir regejimo sutrikimais kartu pasireiske). Susireguliuoja dienos rezima, ir viskas susitvarko.

taip migrena ir galvojom, o va kad neina užmigt yra šis reikalas, miega prie šviesos, skaito knygą vis baramės, kad negerai turi ilsėtis, o ryte sunku prikelt, su maistu baraqmės, kad valgytų, nes reguliarumo nėra biggrin.gif Oi ta paauglysstė, bet šie dalykai buvo anksčiau ir galva neskaudėjo, bet va kai breketai atsirado, prasidėjo galva, kažkaip per daug sutapimų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 balandžio 2021 - 09:59
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 10:54)
tai va eisime vizitui tiesiai klausiu gydytojos, nes centro administratore sako ne ne negali skaudet....

Deja, bet man pati ortodontė tai patvirtino 4u.gif o administratorė kažin ar turi pakankamai kompetencijos tokiuose klausimuose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 21 balandžio 2021 - 09:59
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:47)

Padariau abiems vaikams krauja profilaktiskai pries pora savaiciu, tiesiog seniai buvo darytas. Gydytoja be problemu israse tyrima,. Kaip keistai pas jus, kad neduoda. Juolab, kad ieskai priezasciu del vaiko savijautos unsure.gif
Atsakyti
Lino tunika

Jumpsuit su linu

Suknele su linu

Lino romperis

Siuvineta silko suknia

Lino suknia su sagu dekoru

Geleta suknia su linu

Silko palaidine

Suknia su linu ir sagu dekoru

Juodi silko marskiniai

Lino tunika su azuro dekoru