Kasmyro golfas
Kasmyro cardigan
Kasmyro megztinis
Kasmyro golfas
Kasmyro megztinis
kriisti, aš tavo vietoje vis vien padaryčiau išsamų kraują, tada gal neurologas gal koks tegul pakonsultuoja. Nu negali vaikui iki pykinimo galvos skaudėti, reikia ieškoti priežasties.
Mano berniukui svaigsta kartais, tai mes cukrų darėm, D trūko smarkiai, o dar ir pas neurologą buvom, net magnetinį padarėm.
Mano berniukui svaigsta kartais, tai mes cukrų darėm, D trūko smarkiai, o dar ir pas neurologą buvom, net magnetinį padarėm.
QUOTE(gėlužė @ 2021 04 21, 11:45)
kriisti, aš tavo vietoje vis vien padaryčiau išsamų kraują, tada gal neurologas gal koks tegul pakonsultuoja. Nu negali vaikui iki pykinimo galvos skaudėti, reikia ieškoti priežasties.
tai mastau apie tai, bet kai pandemija problma pakliut, nebent vesiu privačiai, nes pas šeimos nepateksim, nes darėm greitaji kraujo testą kur rodo ar sergi ir ar turi antikūnių, neigiamas nieko neturi i šeimos daktarei toks netinka-nepatikima, tiki tik nosiaryklės.....nusivyliau, nes kam tada juo pardavinėja, jei nepatikimi......Bet čia tik mūsų šeimos klinika taip nusistačius, kiek kalbu su kitais nėra jokių bėdų patekt pas šeimos gydytoją, nereikia jokių testų įrodinėt.
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 10:39)
tai va va as breketus ir kaltinciau, nes kol jų nebuvo, nebuvo tokių bėdu bet ortodontijos centras sako ne ne skausmas kai po proceduros kelias dienas tik....o aš randu ne vieną nusiskundimą, kad visą breketų nešiojimo laiką skaudėjo galvą Elastikus jau dėjo, kol kas dabar pertrauka nuo jų.
Va dabar i Jūs sakot skaudėjo galvą. Gaila vaiko tiesiog Ir kas blogaiusia duodi nuo skausmo tai tik apmalšina, bet nenuima jo. bet faktas kai pageria daugiau sksysčių tada minimaliai, bet maudžia galvą vis tiek.
Va dabar i Jūs sakot skaudėjo galvą. Gaila vaiko tiesiog Ir kas blogaiusia duodi nuo skausmo tai tik apmalšina, bet nenuima jo. bet faktas kai pageria daugiau sksysčių tada minimaliai, bet maudžia galvą vis tiek.
Kaip ir minėjau man ištisai mausdavo galvą. Galvojau net koks sinusitas, net tyrimą pasidariau. Netyčia savo ortodontei užsiminiau apie tai, tai ji patvirtino, kad galvos skausmas yra dažnas reikalas
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 11:47)
tai mastau apie tai, bet kai pandemija problma pakliut, nebent vesiu privačiai, nes pas šeimos nepateksim, nes darėm greitaji kraujo testą kur rodo ar sergi ir ar turi antikūnių, neigiamas nieko neturi i šeimos daktarei toks netinka-nepatikima, tiki tik nosiaryklės.....nusivyliau, nes kam tada juo pardavinėja, jei nepatikimi......Bet čia tik mūsų šeimos klinika taip nusistačius, kiek kalbu su kitais nėra jokių bėdų patekt pas šeimos gydytoją, nereikia jokių testų įrodinėt.
Kažkoks kostmosas toje Jūsų klinikoje........
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:47)
Dar gali skaudet galva nuo itampos, nuo psichologiniu priezasciu. O gal migrena? Ar normaliu laiku eina miegot? Ar normaliai valgo? Mano paaugliui, jei uzsizaidzia ir normaliai neina miegot, o po to visokie kontroliniai, tai migrena iskart (supratau, nes su pykinimu ir regejimo sutrikimais kartu pasireiske). Susireguliuoja dienos rezima, ir viskas susitvarko.
Pirkciau siuos Reebok, pilkos spalvos 7 dydi arba 7,5
https://www.macys.co...w...&isDlp=true
O gal kas matete kur pirkti yra?
https://www.macys.co...w...&isDlp=true
O gal kas matete kur pirkti yra?
QUOTE(krista08 @ 2021 04 21, 11:51)
Kaip ir minėjau man ištisai mausdavo galvą. Galvojau net koks sinusitas, net tyrimą pasidariau. Netyčia savo ortodontei užsiminiau apie tai, tai ji patvirtino, kad galvos skausmas yra dažnas reikalas
tai va eisime vizitui tiesiai klausiu gydytojos, nes centro administratore sako ne ne negali skaudet....
Papildyta:
QUOTE(Nonono @ 2021 04 21, 11:54)
Dar gali skaudet galva nuo itampos, nuo psichologiniu priezasciu. O gal migrena? Ar normaliu laiku eina miegot? Ar normaliai valgo? Mano paaugliui, jei uzsizaidzia ir normaliai neina miegot, o po to visokie kontroliniai, tai migrena iskart (supratau, nes su pykinimu ir regejimo sutrikimais kartu pasireiske). Susireguliuoja dienos rezima, ir viskas susitvarko.
taip migrena ir galvojom, o va kad neina užmigt yra šis reikalas, miega prie šviesos, skaito knygą vis baramės, kad negerai turi ilsėtis, o ryte sunku prikelt, su maistu baraqmės, kad valgytų, nes reguliarumo nėra Oi ta paauglysstė, bet šie dalykai buvo anksčiau ir galva neskaudėjo, bet va kai breketai atsirado, prasidėjo galva, kažkaip per daug sutapimų
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 10:54)
tai va eisime vizitui tiesiai klausiu gydytojos, nes centro administratore sako ne ne negali skaudet....
Deja, bet man pati ortodontė tai patvirtino o administratorė kažin ar turi pakankamai kompetencijos tokiuose klausimuose
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:47)
Padariau abiems vaikams krauja profilaktiskai pries pora savaiciu, tiesiog seniai buvo darytas. Gydytoja be problemu israse tyrima,. Kaip keistai pas jus, kad neduoda. Juolab, kad ieskai priezasciu del vaiko savijautos
Lino tunika
Jumpsuit su linu
Suknele su linu
Lino romperis
Siuvineta silko suknia
Lino suknia su sagu dekoru
Geleta suknia su linu
Silko palaidine
Suknia su linu ir sagu dekoru
Juodi silko marskiniai
Lino tunika su azuro dekoru
Silko shirtdress